Filter
1-vuotinen EMBA

Löydä Online {onlinestudies-mba-1-year-emba:plural}

MBA tai Master of Business Administration on jatko-tutkinto. Se keskittyy liiketoiminnan erityisnäkökohtiin, jotta opiskelijat saavat ylemmän korkeakoulututkinnon yli kandidaatin tutkinnon.

Mikä on 1 vuoden EMBA MBA? EMBA on Executive Master of Business Administration, joka on valmis vuoden kuluessa. Se on suunniteltu opiskelijoille, jotka haluavat työskennellä johtotehtävissä omalla alallaan. Tämä ylempi tutkinto voi tarjota erikoistumista, kuten rahoitusta tai toimintaa. Ohjelma lähtee syvällisemmäksi kuin peruskoulutusohjelma, joka opettaa liiketoiminnan johtamiseen tarvittavaa edistystä ja johtaa muita. Ohjelmaan kuuluvat kurssit voivat sisältää strategisen johtamisen, yrityskulttuurin, henkilöstöhallinnon, rahoituksen ja liiketoiminnan suunnittelun.

EMBA-ohjelmassa opiskelijoiden tulisi hyötyä, kun he saavuttavat parannetut hallintotavat, kuten johtajuus ja projektinhallinta. Lisäksi ohjelmat voivat antaa opiskelijoille mahdollisuuden edetä osaamistaan ​​ongelmanratkaisuun ja liiketoiminnan konsultointiin.

EMBA-tutkintojen kustannukset riippuvat monista tekijöistä, kuten opiskelijan osallistumisesta kouluun ja kuinka kauan tutkinto hankkii. Kunkin koulun taloudellisen tuen toimistosta saadaan parhaita kustannuksia.

Opiskelijat, jotka suorittavat Executive Master's Business Administration, ovat yleensä valmiita ottamaan korkean tason positiot eri yrityksissä. He voivat halutessaan työskennellä yksityisille tai julkisille yrityksille, voittoa tavoittelemattomille yrityksille tai valtion organisaatioille. Opiskelijat voivat myös saada taitoja auttaa heitä työskentelemään kansainvälisissä yrityksissä. Työtehtävien opiskelijat voivat pitää valmistumisensa jälkeen joko toimitusjohtajan, ylimmän johtajan, talouspäällikön tai toiminnan johtaja.

1 vuoden EMBA MBA-ohjelma voidaan ottaa paikallisissa korkeakouluissa, jotka ovat yksityisiä tai julkisia. Tämä ohjelma voidaan myös ottaa verkossa. Tämä avaa ovensa monille opiskelijoille, joilla saattaa olla vaikeuksia saada fyysistä sijaintia kurssien suorittamiseen. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Read More Read Less

Tulokset

EMAS Eurasian Management & Administration School

GET 50% DISCOUNT WIN CAR tai RAHA! Opiskele englanniksi! (1) Online, (2) Blended tai (3) Kokopäiväisesti kampuksella Venäjällä! Top-18 parhaita MBA-ohjelmia Keski-Euroopa ... [+]

KIIREHDI! 50% ALKUPERÄSTOJEN MYÖNTÄMINEN WIN A CAR! - HAE NYT!

Opiskele englanniksi!

Kehittynyt palkkio 1 vuosi voimakas ( 1) 100% verkossa, (2) Blended learning tai 3) Kokopäiväinen kampus Venäjällä toteutuksen koulutusohjelma niille, jotka tarvitsevat kypsän nykyaikaisen johtamisen taitoja työskentelemään johtaviin tehtäviin ja jotka eivät ole tyytyväinen useimpien akateemisten kauppakorkeakoulujen perustietoon.

Eri erikoistumismahdollisuuksia on saatavilla!

2 arvostettua tutkintoa: Executive MBA-tutkinto EMAS-ohjelmasta ( Venäjä) Executive MBA-tutkinto GFKM ( Euroopan unioni, Puola) takaa.

Opi lisää ja pyydä ohjelmaa täältä.

TOP-18 CE Euroopassa Keski- ja Itä-Euroopan parhaiden MVA-maiden joukossa. TOP-24 CE-EuroopassaKeski-Euroopan ja Keski-Euroopan parhaiden toimijoiden joukossa. TOP-200 maailmassa maailman parhaiden ohjelmien joukossa. № 1 Venäjällä Venäjällä toimivien MBA-kauppakorkeakoulujen joukossa. № 1 Venäjällä kauppakorkeakouluissa, joissa on yhdistetty MBA Venäjällä. № 4 Venäjällä Venäjällä kokopäiväisen MBA-kauppakorkeakoulun joukossa. Mitä sinä saat?Ainakin 31 liiketalouden osaamista .Käytännön ratkaisuja erityisongelmiinne oppimismuodon, nopean tulon kasvun ja urakehityksen ansiosta.Liikevaihdon ja voittomarginaalin kasvu, liiketoimintaprosessit ja kilpailukykyinen tehon parantaminen.Ammatillinen kehittäminen ja henkilökohtaisen tehokkuuden lisääminen.Oppimismuotoja100% Online: 5 550 dollaria (hinta on 40% alennuksen jälkeen)Blended learning: 8 750 dollaria (hinta on 50% alennuksen jälkeen)Kokopäiväisesti kampuksella: 12 950 dollaria (hinta on 50% alennuksen jälkeen)... [-]
Venäjä Moscow Nizhny Novgorod Russia Online Ukraina Kyiv Valko-Venäjä Minsk Kazakstan Almaty  + 6 More
Avoin ilmoittautuminen
Venäjän kieli,Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Kampus
Online
Kampuksella ja verkossa
Lue lisää suomeksi