Täydellinen sekoitus tekniikan, tietotieteen ja liiketoiminnan tapauksia ja näkemyksiä, tämä ohjelma erottuu maailman parhaaksi.

Kurssin kohokohdat

Reaaliaikainen harjoittelu

Harjoittelu mahdollistaa luokkatietojen käytön todellisissa elämäntilanteissa. Autamme sinua löytämään merkittäviä työkokemusmahdollisuuksia organisaatioissa, jotka ovat mukana Big Data Analyticsissa.

Sijoitustuki

Sijoitusyksikkö auttaa oppilaitamme kohtaamaan yrityksiä, jotka harjoittavat Big Data Analytics -ohjelmaa. Sijoitusyksikkömme on asettanut opiskelijoita joihinkin parhaisiin yrityksiin kuten Siemens, American Megatrends, Dell ja HCL.

Koulutusmenetelmät

Tämä kurssi sisältää useita tunteja Live-tiedekunnan istuntoa ja tallentaa live-istunnon. Se sisältää myös useita vieraiden luentoja kuukausittain. Elävien luentojen lisäksi kurssilla on teollisuuden katalysaattoreita, mielipidemittauksia, tarkkailijoita ja itsearviointeja.

Capstone -hankkeet

Kurssilla opiskelijat jatkavat itsenäistä tutkimusta valitsemaansa kysymykseen tai ongelmaan, osallistuvat akateemiseen oppimiseen liittyvillä aloilla ja - tiedekunnan ja alan mentorin valvonnassa - tuottavat merkittävän paperin.

Teollisuus Connect

Yhdistämme sinut alan johtajiin, joilla on merkittävä rooli Data- ja Analytics-verkkotunnuksessa. Yhteydenpito tällaisten ihmisten kanssa voi auttaa sinua työnhaussa, urakehityksessä ja ammatillisessa edistymisessä.

Opi läpi tapaustutkimuksia

Tapaustutkimukset auttavat sinua korostamaan rajoitetun määrän tapahtumia tai olosuhteita ja niiden suhteita yksityiskohtaisesti. Se auttaa saamaan syvällistä tietoa yksittäisestä henkilöstä, ryhmästä tai tapahtumasta.

Ohjelman tärkeimmät ominaisuudet

tehokas

Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän tutkimuksen johtamaa futuristista pedagogiikkaa ja maailmanlaajuisesti vertailevaa sisältöä. Moduulimme tukevat laaja tutkimus, joka on tehnyt koulutusjärjestelmämme sopivaksi ja mielenkiintoiseksi oppijoillemme.

Suuriin tietoihin erikoistunut tiedekunta

361 DM: ssä meillä on ryhmä erittäin pätevää tiedekuntaa IIT Kanpurista ja IIT Kharagpurista. Tiedekunnamme on työskennellyt PwC: n ja IBM: n kanssa ja niillä on vuosien kokemus useiden Big Data- ja Analytics-projektien maailmanlaajuisesta kehityksestä.

Sertifiointi Praxis Business Schoolilta

Praxis Business School, Kolkata, on johtava B-koulu, jonka kursseja on luokiteltu Intian kahden parhaan joukkoon Big Data- ja Analytics-toimialueella. Se on yksi Intian luotettavimmista ja vaikuttavimmista koulutusalan oppilaitoksista.

Koulutuslaina

Hyvä koulutus takaa hyvän tulevaisuuden. Varmistamme, että rahoitustarpeisiasi hoidetaan, kun etene eteenpäin saada koulutettua rakentaa mahtava ura. Voit aina hakea koulutushaluetta liittymään tiettyihin kursseihin.

Työharjoittelu

Harjoittelu mahdollistaa luokkatietojen käytön todellisissa elämäntilanteissa. Autamme sinua löytämään asiaankuuluvat työkokemusmahdollisuudet yrityksissä, jotka etsivät ammattilaisia, jotka osaavat Big Data Analytics -tiedettä.

Sijoitustuki

Sijaintitukiyksikkömme auttaa oppilaitamme kohtaamaan yrityksiä, jotka työskentelevät Big Data ja Analyticsin kanssa. Opiskelijamme on sijoitettu joihinkin huippuyrityksiin, kuten Siemens, American Megatrends, Dell ja HCL, tarjoamaan mielekästä sijoitustukea.

New Age Learning Platform

361 DM: n i-meta-alusta, joka on otettu käyttöön ainutlaatuisilla lisätyillä ja virtuaalimaailmalla johtavilla luokilla, sallii liikkuvan oppimisen eli voit oppia missä ja milloin tahansa. Voit myös oppia lataamalla 361DM sovelluksen älypuhelimeesi. Foorumimme helpottaa ryhmäkeskusteluja, oppimisresursseja, tulostietoja, post-luokan arviointeja, e-kirjastoa ja mielipidetutkimuksia luokkien aikana.

Dedicated Support Team

Meillä on oma tiimi, joka tukee sinua koko kurssin ajan - sovelluksesta sertifikaattiin! Voit tavoittaa meidät aina kun tarvitset apua, vain napin painalluksella.

moduulit

  • Tarkennettu tilastot R: llä
  • Data Mining - Advanced Machine Learning R: n kanssa

Ohjelman tulokset

Advanced Business Analytics on yksi suurimmista organisaatioista tärkeimmistä vaatimuksista. Aika on parhaimmillaan, kun joku ryhtyy uraan tällä alalla. Valtavat mahdollisuudet ja äärimmäinen puute hakijoille asettamisessa suurille organisaatioille vauhdittavat. On välttämätöntä, että urakehittäjät tarttuvat tähän tilaisuuteen.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 15 muuta ohjelmaa kohteelta 361 Degree Minds »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2020
Duration
25 viikkoa
Part-time
Full-time
Hinta
24,800 INR
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Heinäkuu 2020
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Heinäkuu 2020

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä