Ajattelemisen ruoka: ruoan, suoliston ja aivokurssin suhde - EIT: n ruoka
FutureLearn
Keskeiset tiedot
Kampuksen sijainti
Online Belgium
Kieli (kielet
Englanti
Opintomuoto
Etäopiskelu
Kesto
5 viikkoa
Vauhti
Osa-aikainen
Lukukausimaksut
USD 59 / per course *
Hakemuksen määräaika
Pyydä tietoja
Aikaisin aloituspäivä
Pyydä tietoja
* voit oppia sen ilmaiseksi tai päivittää kurssin ja saada lisäetuja 59 dollaria
Apurahat
Tutki stipendimahdollisuuksia opintojen rahoittamiseksi
Johdanto
Suolet ja aivot ovat hyvin läheisessä yhteydessä toisiinsa. Tutustu miten neurologian, mikrobiomin ja muun vuorovaikutus vaikuttaa terveyteen.
Ota selvää, kuinka ruokavaliosi vaikuttaa aivoihin ja aivot vaikuttavat ruokavalioon
Huomaa, että tämä kurssi suoritetaan ilman opastusta.
Muutaman viime vuoden aikana suolen ja aivojen välisen yhteyden merkitys on käynyt selväksi. Tällä kurssilla tutkit tätä monimutkaista suhdetta.
Opit kuinka aivot toimivat ja joihin vaikuttaa ruokavalion ja ravitsemuksen puutteet. Löydät myös vähemmän tunnettuja, huipputekijöitä, kuten suoliston aivo-akselin, mikrobiomin, ja ruuan ja lisääntymisterveyden välisen suhteen.
Mitä aiheita käsitellään?
Kurssi keskittyy ruoan, aivojen ja mielen väliseen suhteeseen:
- Kuinka aivot toimivat?
- Kuinka tunteet ja ajatukset vaikuttavat ruokavalintoihimme?
- Kuinka ruokavaliot ja ravitsemukselliset puutteet vaikuttavat aivoihimme?
- Palkitsemisjärjestelmät ja niiden suhde ruokaan.
- Mikrobiomin ja aivojen välinen yhteys.
Milloin haluaisit aloittaa?
Useimmat FutureLearn kurssit suoritetaan useita kertoja. Jokaisella kurssin juoksulla on asetettu aloituspäivämäärä, mutta voit liittyä siihen ja työskennellä sen läpi sen alkamisen jälkeen.
- Saatavilla nyt
Mitä saavutat?
Kurssin loppuun mennessä pystyt:
- Selitä ruokavaliomme rooli aivojen toiminnassa.
- Pohdi psykologisten ja neurobiologisten tekijöiden merkitystä ruokavalinnoissamme.
- Pohdi epäterveellisten ja patologisten syömiskäyttäytymisen mahdollisia syitä (biologisia, sosiaalisia, psykologisia).
- Kuvaile aivojen ja ruuansulatuksemme (suoliston) välistä yhteyttä.
- Keskustelkaa kurssin aiheista ja heidän suhteistaan jokapäiväiseen elämään.
Kuka on kurssi?
Kurssi on avoin kaikille, mutta se voi kiinnittää erityistä huomiota psykologeihin tai terveyden ja hyvinvoinnin parissa työskenteleviin. Aikaisempaa kokemusta ei vaadita, vaikka biologian tai psykologian taustatiedot voivat auttaa.
Kouluttajat eivät voi itse liittyä keskusteluihin tai vastata yksittäisiin kommentteihin, mutta kurssi rohkaisee vahvaa oppimisyhteisöä. Oppiminen keskittyy keskusteluun ja keskusteluun - muiden oppijoiden tukemiseen, oman kokemuksen ja tietämyksen jakamiseen ja uusien näkökulmien kuunteluun. Toivomme, että nautit vuorovaikutuksesta ja oppimisesta toisillasi tällä tavalla. Älä unohda kommentoida, vastata muille oppijoille ja 'pitää' kommentteja.
Kenen kanssa opit?
Alessandro Cicerale Olen tutkija ja luennoitsija Torinon yliopistossa, Italiassa. Tutkimustoimintaani kuuluu syömishäiriöiden neurokuvaus ja neurostimulaatio terapeuttisilla ja kuntouttavilla tavoitteilla. | Monika M. Kaczmarek Olen professori Puolan tiedeakatemian eläinten lisääntymisen ja ruokatutkimuksen instituutissa. Olen kiinnostunut lisääntymisen molekyylisistä näkökohdista, mukaan lukien ruokavaliovälitteinen ohjelmointi. | Nanette Stroebele-Benschop Olen professori ja ravitsemuspsykologian luennoitsija Hohenheimin yliopistossa Saksassa. Olen kiinnostunut syömisen ja kuluttajien käyttäytymisen psykologisista näkökohdista. |
Kuka kehitti kurssin?
EIT Ruoka
EIT Food on Euroopan johtava elintarvikeinnovaatio-aloite, jonka tavoitteena on luoda kestävä ja tulevaisuudenkestävä elintarvikeala.
Torinon yliopisto
Torinon yliopisto on yksi suurimmista ja arvostetuimmista italialaisista yliopistoista, jossa on noin 70 000 opiskelijaa, 4 000 työntekijää ja 1 800 tutkijatohtoria, jotka kattavat kaikki akateemiset alat.
Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutti (EIT)
Tämä toiminta on saanut rahoitusta EIT Foodiltä, joka on EU: n elimen Euroopan innovaatio- ja teknologiainstituutin (EIT) ruoka-innovaatioyhteisö, Horisontti 2020 -puiteohjelman, EU: n tutkimuksen ja innovoinnin puiteohjelman puitteissa.
Liity tälle kurssille
Vapaa | Päivitä | Rajoittamaton |
Liity ilmaiseksi ja saat:
| Päivitä tämä kurssi ja saat:
| Osta Rajoittamaton ja saat:
|