Opi onnistuneesti ajaa organisaation digitaalisen markkinoinnin toiminta Ammattitaitoinen Diploma in Digital strategiasta ja suunnittelusta. Sinä otetaan käyttöön keskeiset seikat tukevat strategiaa ja suunnittelua, ja kehitys perinteisen markkinoinnin käytäntö, joka sisältää digitaalisia työkaluja ja tekniikoita. Voit toteuttaa näitä työkaluja ja tekniikoita toteuttaa strategisia suunnitelmia ja saavuttaa korkean tason tavoitteisiin. Moduuli otetaan käyttöön myös ja contextualize avain digitaalisen erikoisaloja kuten SEO, PPC, Digital Display mainonta, sähköposti markkinointi, Mobile Marketing, ja sosiaalinen media markkinointi, samoin kuin Analytics Jos haluat vahvistaa skillset ja edistymisen pitkin digitaalisen markkinoinnin uran, Professional Diploma in Digital Marketing on meidän kulmakivi sertifiointi ja voi tarjota sinulle johdatus avain digitaalista erikoisaloja, mobiili ja sosiaalinen media markkinoinnin sähköpostiin, PPC ja SEO.

Digital Marketing Institute tekee yhteistyötä maailmanlaajuisten digitaalisten asiantuntijoiden määritellä ja kehittää taitoja ja pätevyys nykypäivän digitaalisen ammattilaisia. Kurssit tarkistaa tutkintovaatimukset Advisory Council, joka koostuu johtavista digitaalisen yritykset kuten Google, Facebook, Twitter ja LinkedIn.

Nauti 24-tunnin pääsy video luentoja, dia esityksiä, käytännön harjoituksia, vuorovaikutteisia tietokilpailuja ja tukeva opiskelija verkkoon. Älä pelkää puuttuu luokan uudelleen.

Päätyttyä kurssin, saat alan tunnustettu maailmanlaajuisesti arvostettu pätevyys.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta Digital Marketing Institute »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
24 viikkoa
Part-time
Hinta
1,750 EUR
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä