Ammattimainen henkilöstöhallinnon päällikkö

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

Yritykset ja organisaatiot ovat entistä tietoisempia kuin koskaan, että yksi heidän keskeisistä voimavaroistaan konkurssin erottamiseksi on heidän ihmisryhmänsä ja sellaisenaan henkilöstöosastonsa hallinto ja valvonta. Yrityksen henkilökunta on liikeyrityksen suunnittelun, toteutuksen ja hallinnan liikkeellepaneva voima. Sellaisenaan on ratkaisevan tärkeää, että yritykset suuntautuvat yhä enemmän työntekijöihinsä. Siksi henkilöstöjohtajien on oltava ammattilaisia, jotka ovat valmiita johtamaan osastoa, joka yhdistää ja toimii kaikkien yrityksen liiketoiminnan kanssa ja samalla sopeutuu ympäristön muutoksiin. Osasto on yhtiön strategian ytimessä ja vetovoima, joka luo selkeän kilpailuedun. Henkilöstöhallinnon roolin on oltava yhtiön strategian ja sen hallinnan ytimessä, koska se on keskeinen tekijä yrityksen asettamisessa kilpailijoiltaan.

Master in Human Resources Management on suunniteltu tarjoamaan henkilöstöhallinnon ammattilaisia vastaamaan markkinoiden tarpeisiin ja haasteisiin ihmisten johtamisen näkökulmasta. Ammattilaiset, jotka omaksuvat muutoksen tehokkaimpana tapana tuottaa kilpailuetuja, voivat hyödyntää uutta tekniikkaa, joilla on vankka käsitys työmarkkinoille liittyvistä uusien ammattilaisten sukupolvista, jotka ymmärtävät täysin työ- ja perhe-elämän tasapainon ja eettisen merkityksen käyttäytymistä ja jotka ovat sitoutuneet kehittämään, houkuttelemaan ja pitämään kykyjä parhaana tapana varmistaa menestys uudessa liiketoiminnan ekosysteemissä.

Tämä ohjelma sopii täysin työllistyville ammattilaisille, esimiehille, koska etäopetustila antaa joustavuutta suunnitella osallistujien elämäntyyliin räätälöityjä opintomalleja ja tehtäviä.

137335_pexels-photo-3756679.jpeg

Syyt miksi

 • Kansainvälinen Bootcamp Barcelonassa tai Roomassa

Rome Business School tarjoaa sinulle mahdollisuuden hioa osaamistasi ja rikastuttaa tietosi yrittäjyydestä, innovaatioista ja muista liiketoimintamaailman keskeisistä aiheista osallistumalla Rooman tai Barcelonan kansainvälisiin ohjelmiin, joissa voit myös laajentaa ammatillista verkostoasi. Rooman bootcamp sisältyy ohjelmaan, kun taas Barcelonan asunto-ohjelma tulee lisämaksusta.

 • Pehmeät taidot -ohjelma

Vakaan ja menestyvän uran perustana ovat epäilemättä vaaditut ja tunnetut pehmeät taidot, osaamiset, jotka löytävät käytännöllisen käytön jokaisessa työympäristössä ja liiketoiminta-alueella. Pehmeät taidot -ohjelma tarjoaa sinulle perusteellisen ja yksityiskohtaisen tiedon ja tuntemuksen näistä henkilökohtaisista pehmeistä taitoista, mikä helpottaa heidän henkilökohtaista ja ammatillista kasvuaan.

Tässä erityisohjelmassa olet erikoistunut viiteen pehmeiden taitojen kursseihin taitojen päivittämiseksi (sertifikaatin mukana):

 • Tunneäly
 • Julkinen puhuminen yrityksille
 • Aika, stressi ja itsehallinta
 • Kulttuurienvälinen kommunikaatio
 • Konflikti, ongelmanratkaisu ja neuvottelut
 • Verkottuminen ja kumppanit

Rome Business School on vahvat kumppanuudet useiden maailmanlaajuisesti tunnettujen johtavien yritysten kanssa. Varmistaaksemme, että opiskelijamme voivat rakentaa vahvan ammatillisen verkoston, järjestämme jatkuvasti kokouksia, vierailuja, tapahtumia ja vierailevia luentoja elite-liiketoiminnan ekosysteemien edustajien kanssa, rohkaisemalla johtavien ammattilaisten ja opiskelijoiden välistä vuorovaikutusta ja helpottamalla oppimisprosessia.

 • Urapolku

Ammattitaitoinen ja ammattitaitoinen urapalvelutiimimme tarjoaa hoitajillemme henkilökohtaisen urapolun, joka on erityisesti suunniteltu muotoamaan omaa ammattiprofiiliaan tullakseen kilpailukykyiseksi henkilöksi nykypäivän työmarkkinoilla. Käytössäsi ovat työpajat, joissa keskitytään työnhaun ja uraverkoston kuumimpaan aiheeseen, henkilökohtaisiin uranneuvontakokouksiin, yksinoikeudella järjestettyyn tilaisuuteen ' Rome Business School Talent Focus' ja arvokkaampiin etuihin, jotta varmistetaan uran paras alku tai suuri lisä!

Rakenne

Rome Business School henkilöstöjohtamisen maisterin ammatillinen muoto on suunniteltu tarjoamaan osallistujille perusteellinen valmistautuminen henkilöstöhallintoon ja muiden asiaan liittyvien alojen keskeisiin näkökohtiin, alkaen laajasta katsauksesta laajempaan johtamismaailmaan ja sitten analysoimalla kaikki HR-strategian, kehittämisen ja johtamisen erityisaiheet ja näkökohdat sekä syvällisen kuvan tarjoaminen innovatiiviseen ja vastuulliseen johtajuuteen, sen suuntauksiin ja parhaisiin käytäntöihin sekä siihen, miten niitä voidaan tehokkaasti soveltaa henkilöstöhallinnon alaan .

Sisällys

 • Keskittyminen ja erikoistuminen

Kehitä osaamista, jota tarvitaan vastaamaan ja parantamaan uusia tarpeita organisaation eri alueilla. Tunnista ja kehitä tehokkaita johtamisstrategioita henkilöstöalalla toimiville yrityksille.

Tässä ensimmäisessä didaktisessa moduulissa sinulla on mahdollisuus erikoistua:

 • Strateginen HR
 • Lahjakkuuden kehittäminen
 • Ihmisen käyttäytyminen ja muutosten hallinta
 • Henkilöstöjohtajille välttämättömät pehmeät taidot
 • Ole tulevaisuuteen suuntautunut johtaja

Tutustu uusiin suuntauksiin ja innovaatioihin henkilöstöalalla keskittyen tulevaisuuden parhaisiin käytäntöihin.

Erityisesti olet valmistautunut seuraaviin aiheisiin, jotka koskevat digitaalista HR: tä, uusia suuntauksia ja HR: n tulevaisuuden haasteita:

 • HR: n tulevaisuuden trendit ja tulevaisuuden haasteet
 • Parhaat HR-käytännöt vuodelle 2021 (tapaustutkimukset)
 • Etiikka työpaikalla
 • Digitaalinen HR
 • Capstone-projekti

Tiimityöprojekti, jonka tarkoituksena on kehittää henkilöstösuunnitelma, joka ratkaisee henkilöstöalalla olevan liiketoimintaongelman, olemassa olevan tai fiktiivisen yrityksen henkilöstöalalla TAI työskentelemään osallistujien ehdottaman yrityshaasteen ratkaisemiseksi yrityksissä olevan ongelman ratkaisemiseksi missä osallistujat työskentelevät. Kaikkia joukkueita ohjataan projektin alkuvaiheesta alkaen.

Suuntaviivaprojektin valmistumisen jälkeen opiskelijoiden on kyettävä:

 • Ajattele kriittisesti
 • Toteuta luovia ratkaisuja ja ratkaise johtamisongelmia
 • Soveltakaa ja yhdistäkää teoria käytännössä
 • Kommunikoi ja esitä liikeraportteja / ideoita tehokkaammin
 • Suorita yritystutkimus ja liiketoiminta-analyysi
 • Osoita yhteistyöhön johtamisen taitoja
 • Työskentele tehokkaasti ryhmissä
 • Kommunikoi kulttuurien välillä ja tee kompromisseja yhteisen päämäärän saavuttamiseksi
 • Aseta tavoitteet ja toteuta projektit tehokkaasti

Metodologia

Master opetetaan vuorovaikutteisten frontaalisten luentojen, tapaustutkimuksen analyysien, luokkaharjoittelujen, keskustelujen, roolipeleiden, ryhmätyöharjoittelujen, videopuheluiden, liiketoimintaanalyysien ja opiskelijoiden esittelyistuntojen kautta.

Tapaustutkimuksia käytetään keskustelun herättämiseen ja todellisten yritys- ja viestintäkysymysten havainnollistamiseen. Opiskelijoita kannustetaan lukemaan laajasti ja osallistumaan keskusteluun. Didaktinen menetelmä perustuu toimintaoppimiseen, jonka avulla opettajat toteuttavat oppijakeskeisen lähestymistavan, kiinnostavat opiskelijoita ja tarjoavat toimintaa, jonka avulla opiskelijat voivat soveltaa hankittua tietoa. Kaikki opettajat käyttävät luokassa aktiivisen oppimisen menetelmiä, jotka soveltuvat myös interaktiivisesti etäopiskelijoille.

Bootcamp ympäri maailmaa

Paranna yrittäjätaitojasi ja testaa ne parhaalla mahdollisella haasteella: Rome Business School yksinomainen Bootcamp Barcelonassa, joka järjestetään yhteistyössä EAE Business Schoolin kanssa, kaunis kaupunki, joka on innovaatioiden kärjessä ja tuottavimpien aloittavien ekosysteemien joukossa, ja Verkko-opiskelijoille Rooman Bootcamp sisältyy rekisteröintihintaan: Ajattele vain lentoa ja majoitusta, huolehdimme lopusta!

Liity edistyneeseen ohjelmaan, jonka tarkoituksena on antaa sinulle kasvotusten realistisia liiketoimintaskenaarioita ratkaisemaan ja tarjoamaan sinulle käytännöllinen tapa oppia ja taitoja kehittää. Kaikilla huippuluokan työntekijöiden yritysten ohjaajien ammattimaisella tuella!

Apurahat ja lukukausimaksut

Tämän mestarin lukukausimaksu on 3 900 euroa (sis. Alv), osallistumismaksun suorittaminen on mahdollista.

Se voidaan maksaa:

 • 4 erässä ilman korkoa
 • yhdessä ratkaisussa (tämä vaihtoehto antaa opiskelijalle 10% alennuksen lukukausimaksun kokonaismäärästä)

Henkilökohtaisen profiilin, kokemuksen ja todistetun motivaation mukaan ehdokkaalle voidaan myöntää stipendi, joka kattaa osan kokonaiskoulutuksesta (enintään 25%). Rome Business School tarjoaa todellakin ansaitseville ehdokkaille mahdollisuuden hyötyä 5 erityyppisestä apurahasta. Nämä osittaiset taloudelliset peitot voivat koostua 6 kuukauden korottomasta rahoituksesta. Alla luettelo käytettävissä olevista apurahoista:

 1. Akateemisen huippututkinnon stipendi: se myönnetään hakijoille, jotka ovat osoittaneet poikkeuksellista suoritusta viimeisimmässä akateemisessa uransa aikana, olipa kyse sitten tutkinnon suorittaneista tai jatko-opiskelijoista.
 2. Elinikäisen oppimisen stipendi: se on varattu hakijoille, jotka osoittavat jatkuvan, itse motivoituneen tiedon harjoittamisen ja taitojen kehittämisen.
 3. Executive Women Grant: Rome Business School pyrkii lisäämään naisten osuutta johtotehtävissä ja lisäämään sukupuolten tasa-arvoa työpaikoilla. Itse asiassa tämän apurahan tarkoituksena on parantaa opiskelijoiden kykyä toteuttaa johtamispotentiaalinsa, johtamiskykynsä ja ammatilliset toiveensa.
 4. Yrittäjyysapuraha: Tavoitteenamme on ruokkia opiskelijoidemme yrittäjähenkeä suurilla liikeideoilla käyttämällä tätä apurahaa, joka myönnetään pk-yritysten johtajille, itsenäisiin ammatinharjoittajiin ja ihmisiin, joilla on oma yritysprojekti.
 5. Parempia johtajia paremman maailman puolesta: Se oli tarkoitettu niille ehdokkaille, jotka osoittavat selkeää, tulevaisuuteen suuntautuvaa motivaatiota, jolla pyritään parantamaan taloutta, yhteiskuntaa ja ympäröivää maailmaa.

Kilpailu apurahoista lisääntyy aloituspäivän lähestyessä ja varoja rajoitettaessa, joten on suositeltavaa tehdä pyyntö mahdollisimman pian.

Apurahan hakemiseksi on tarpeen lähettää enintään 300 sanan motivoiva kirje yhdessä ansioluettelon ja asiakirjojen kanssa jättäessään maahantulohakemuksen maisterille. Mahdollisesta apurahasta päättää Rome Business School akateeminen komitea hakijan hakemuksen arvioinnin aikana.

Motivoivan kirjeen kirjoittamiseksi stipendille hakijan on ilmoitettava:

 • Mikä erottaa hakijan muista ehdokkaista;
 • Ammatilliset tavoitteet ja tavoitteet.

Pääsyprosessi

Rome Business School pyrkii ylläpitämään tarjoamiemme ohjelmien korkeinta laatua. Siksi ehdokkaiden kelpoisuuden varmistamiseksi kaikkien hakijoiden on läpäistävä ja läpäistävä onnistuneesti seuraavanlainen rakenne:

 1. Valtakirjojen arviointi
 2. Sovelluksen vahvistus
 3. Valintahaastattelu
 4. Opiskelijaksi
 5. rekisteröinti

Pääsyprosessin tarkoituksena on varmistaa hakijan kelpoisuus päästä maisteriin. Arvioinnissa otetaan huomioon hakijan akateeminen historia, aiemmat kokemukset maisterin aiheista ja motivaatio. Lähetettyään hakemuksen arvioi Rome Business School akateeminen komitea. Sovelluksen soveltuvuuden varmistamiseksi on tärkeää toimittaa kaikki tarvittavat asiakirjat.

aste

Opiskelijat, jotka suorittavat ohjelman onnistuneesti, saavat kaksinkertaisen todistuksen: Rome Business School tutkintotodistuksen ja Universidad Internacional de Valencian (VIU) virallisen sertifikaatin, joka antaa 60 kansainvälisesti tunnustettua opintopistettä (60 ECTS).

Jumpstart loppuelämäsi!

Jos etsit laadukasta jatkokoulutusta tietyltä liiketoiminta-alueelta, lukemattomia mahdollisuuksia taitojen kehittämiseen ja itsesi testaamiseen, tapoja laajentaa ammatillista verkostoasi ja luoda yhteyksiä useilla liiketoiminta-alueilla työskenteleviin eliittiammattilaisten kanssa, meillä on tarkka ohjelma sinä. Sieltä kaikki on sinun kanssasi! Päättäväisyys ja halu oppia ja kokea uusia ajattelutapoja ovat kaikki mitä tarvitset hyödyntääksesi yhtä ohjelmastamme ja aloittaaksesi tietä kohti menestystä urallasi.

Viimeksi päivitetty Marras 2020

Oppilaitoksesta

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries w ... Lue lisää

The Rome Business School is a Rome, Italy, based Institute of excellence devoted to managerial training and research, which operates internationally, with alumni hailing from more than 140 countries worldwide. Näytä vähemmän
Rooma , Italia Online + 1 Lisää Vähemmän