ArabicOnline.Eu - Arabiankurssi

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Onko sinulla jo hyvä pohja arabiaksi?

Advanced Arabic Premium -ohjelma on omistettu verkkokurssi . Ohjelma on suunniteltu yksittäisille oppijoille, jotka ovat opiskelleet arabiaa vähintään kaksi vuotta. Opiskelijat voivat aloittaa milloin tahansa ja opiskella omassa tahdissaan ja omassa aikataulussaan. Lisämateriaaleja ei tarvita.

ArabicOnline.Eu on alkuperäinen kansainvälisesti tunnustettu arabian kieli vieraana kielenä . Euroopan komission tukema ja suunniteltu eurooppalaisille ja länsimaisille oppijoille.

Arabic Online julkaisee Pendragon Educational Publishers -yhtiön, joka on Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva yritys, joka on erikoistunut laadukkaiden online-kurssien kehittämiseen.

Tärkeimmät ominaisuudet - kolme online-ohjelmaa

Keskitasoinen arabia

Kurssi sisältää 8 vuorovaikutteista yksikköä, jotka käyttävät vain arabiankielistä käsikirjoitusta kommunikointitaitojen käyttämiseen arjen yhteiskunnallisissa ja yritystilanteissa Laaja toiminta, mukaan lukien roolilehtien, kirjoitusharjoitusten, arabiankielisten oppimateriaalien ja kulttuuritietojen antaminen.

Arabian kielioppi Explorer

Kurssi keskittyy keskeisiin kieliopillisiin aiheisiin, joita tarkistetaan ja yhdistetään. Se käyttää vain arabialaista käsikirjoitusta.

Advanced Arabic

Kurssi sisältää 12 yksikköä, joissa on kehittyneitä tekstejä, äänitallenteita ja interaktiivisia harjoituksia. Aiheet vaihtelevat Media Arabicista sähköpostiviestiin.

Kurssi keskittyy lukemisen ymmärtämiseen, kehittyneisiin arabiankielisiin harjoituksiin, tärkeiden kielten teemojen ja aiheiden tutkimukseen, analyysiin ja käytäntöön sekä harjoituksiin lisäkäytännöistä.

"Tämä on paras vuorovaikutteinen verkkokurssi, joka yhdistää kolme tärkeää kielitaidon osaamista: lukeminen, kuuntelu ja kirjoittaminen"

Lydia Collins

Arabiankielisen koordinaattorin, Cambridgen yliopiston

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

If you address someone in their native tongue, they are 10 times more likely to buy from you — whatever their competence in English. – Gary Muddyman, Financial Times, September 23, 2015

If you address someone in their native tongue, they are 10 times more likely to buy from you — whatever their competence in English. – Gary Muddyman, Financial Times, September 23, 2015 Näytä vähemmän