Arkiston ja kirjaston hallinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yleiskatsaus

Arkkitehtuurin maisteri ja rekistereiden hallinnon koulutusohjelma San José State University School of Informationissa valmistelee opiskelijoita uraan nopeasti kasvavilla tietueiden hallinnan, yritysarkistojen ja tietohallinnon aloilla.

Kehittynyt teknologia

Opiskelija oppii käyttämään kehittyneitä teknologioita järjestämään, säilyttämään ja tarjoamaan kasvavan määrän digitaalisia ja analogisia omaisuuksia. MARA: n online-koulutusohjelman valmistuneet ovat harvoja tietotekniikan ammattilaisia, jotka on koulutettu hallitsemaan korvaamattomia, mutta erittäin haavoittuvia digitaalisia materiaaleja, joita nyt tuottavat yritysten, julkisyhteisöjen ja voittoa tavoittelemattomat laitokset.

Sertifioinnin valmistelu

MARA-ohjelma on suunniteltu valmistelemaan tutkinnon suorittaneiden suorittamaan sekä Certified Records Manager -tutkintoa, jota hallinnoi Certified Records Managersin laitos, että Certified Archivist -tutkinnon, jota hallinnoi Certified Archivists.

5 Edut koulumme täysin online-toimitusmalliin

1. Kurssin työ ja opetus on suunniteltu verkko-oppimiseen. Opettajamme ovat verkko-opetuksen asiantuntijoita ja opettavat vain verkkokursseja.

2. Tekniikka on eturintamassa kaikessa, mitä teemme, ja niillä on erityisiä resursseja, joilla tuetaan uuden teknologian käyttöönottoa, joka edistää verkko-oppimisympäristöämme.

3. Kaikki opiskelijat ovat online-opiskelijoita, jotka voivat asua eri puolilla kaupunkia tai maapallon toisella puolella tarjoamalla monipuolisia näkökulmia, jotka rikastuttavat oppimista.

4. Kaikki koulumme resurssit ovat keskittyneet online-opiskelijoiden tukemiseen, mukaan lukien uraohjaus, akateeminen neuvonta ja tekninen tukitiimi.

5. Tiedekuntamme voi keskittyä koko aikansa, energiansa ja luovuutensa online-opiskelijoiden tarpeisiin. Ohjelmia tarjotaan vain verkossa.

Ura - MARA

Tietojenkäsittelyn ammattilaisen rooli on muuttunut sellaisesta, joka oli joko arkistonhoitaja tai arkisto ja tietohallinto, sellaiseen, joka on nyt ymmärrettävä ja kykenevä ottamaan vastuunsa molemmista tehtävistä.

Tietojenkäsittelyn ammattilaisten on otettava huomioon muutokset, jotka ovat syntyneet kehittyvien teknologioiden, työkalujen, lakien, määräysten ja sosiaalisten näkökohtien seurauksena, jotka vaikuttavat kirjanpito-ohjelmiin ja -käytäntöihin. Records-ammattilaisten tulee olla mukana kehittämässä käytännöllisiä ratkaisuja näihin haasteisiin, mutta myös uusien arkistointi- ja tietueiden ja tietohallinnon teorioiden ja lähestymistapojen kehittämiseen, jotka voivat pohjimmiltaan muuttaa tietokannan säilyttämistä tietokaudella.

Pääsyvaatimukset

Hakijoita, jotka täyttävät seuraavat vaatimukset, harkitaan pääsyä arkistojen ja arkistojen hallinto-ohjelmaan:

  • Ammattikorkeakoulututkinto kaikilta alueellisesti akkreditoiduilta oppilaitoksilta, joiden korkeakoulututkinto on vähintään 3,0 kandidaatin tutkinto-oppilaitoksessa tai viimeisen 60 lukukauden tai 90 neljänneksen yksiköissä. Kurssin työ, joka on suoritettu kandidaatin tutkinnon jälkeen, sisällytetään laskentaan; siksi, jos kandidaatin tutkintotyö johtaa siihen, että GPA putoaa alle 3,0: een, se on syynä epäämiseen. (GPA voidaan nostaa ottamalla luokkia mihin tahansa alueellisesti akkreditoituun laitokseen. Luokat on käytettävä kyseisen oppilaitoksen koulutusohjelmassa. Ne eivät voi olla ammatillisia tai henkilökohtaisia kehityskursseja.)
  • Yleinen käsitys tietokoneista ja teknologiasta. Katso Teknologian lukutaitovaatimukset.
  • Pääsy tietokoneeseen, jossa on Internet-yhteys ja sopiva ohjelmisto. Katso Kotitietokoneen vaatimukset.
  • Kansainvälisten hakijoiden TOEFL-pisteet ovat 600 (paperiversio), 250 (tietokone versio) tai 100 (Internet-pohjainen); tai IELTS-pisteet 8.

Huomaa: Emme vaadi GMAT- tai GRE-testiä, suosituksia, käyttötarkoitusta tai ansioluetteloa. Siksi älä sisällyttää mitään näistä hakemuksestasi.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The San José State University School of Information prepares individuals for careers as information professionals. Graduates work in diverse areas of the information profession, such as user experienc ... Lue lisää

The San José State University School of Information prepares individuals for careers as information professionals. Graduates work in diverse areas of the information profession, such as user experience design, digital asset management, information architecture, electronic records management, information governance, digital preservation, and librarianship. Näytä vähemmän