ONLINESTUDIES

Näytä kaikki 2 Associate-tutkinnot Englannin kielissa Online Associate-tutkinnot

Saavuttaa verkossa Ammattikorkeakoulututkinto voidaan tukea opiskelijoita, jotka haluavat kunnostautua valitsemansa tai kauppaan, kutsumalla enemmän mahdollisuuksia tulevaan uraan. Nämä tutkinnot ovat usein välietappeja korkeakoulujen ja vieläkin arvostettuja tunnustuksia. Erilaisia ​​aiheita ovat saatavilla Ammattikorkeakoulututkinto tasolla ja voidaan yleensä hankitaan kahden vuoden kuluessa.

Mikä on online osakkuusyrityksen tutkinto Englanti? Tämä ohjelma antaa opiskelijoille mahdollisuuden parantaa lukemisen, kirjoittamisen ja kuuntelee kykyjä Englanti kielellä. Nämä verkkokurssit voivat vaihdella missä tahansa kielitieteen luetun ymmärtäminen, että painopisteistä Englanti kirjallisuutta tai oppia kirjoittamaan tutkielmia. Niille, jotka haluavat oppia Englanti vieraana kielenä, ESL kursseja tarjotaan usein aloittelijoille alalla.

Hankkiminen Englanti tutkinto voi olla erittäin hyödyllistä.Opiskelija voi saada käytännön taitoja luovaa kirjoittamista, syvällistä lukemista, ja kaiken kaikkiaan enemmän puhuminen ominaisuuksia. Tällaiset arvokasta omaisuutta ovat tärkeitä onnistumisen minkä tahansa alan tutkimusta tai yritysten. Erinomaiset viestintätaidot sekä suullinen ja kirjallinen, on usein välttämätöntä työpaikalla.

Kustannukset tämän online koulutusohjelman yleensä vaihtelevat maittain, toimielin, ja kahden vuoden keskipituus näistä ohjelmista. Saat tarkempaa tietoa hinnoittelun, etsimällä tietoa edullisen opiston verkkosivuilla voi olla apua.

Koska oppiminen Englanti taitoja on niin laaja aihe, se jättää monia ovia auki kannalta työllistymismahdollisuuksiaan. Tällainen koulutus ja kokemus voivat johtaa uran markkinoinnin ja mainonnan, journalismin, annossa tai yleinen johto, asiakaspalvelua, ja enemmän. Myös erikoistuneita työpaikkoja kuten Legal Assistant, pankki pankkivirkailija, tai opettajan avustaja, joka voidaan saavuttaa enemmän erityiskoulutusta.

Getting Ammattikorkeakoulututkinto on tullut helpommin saavutettavissa kuin koskaan ennen, koska kauko saatavuuden kautta online-ohjelmia. Kansainvälinen mahdollisuuksia kukoistavat. Yksinkertaisesti etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

2 tulosta kohteessa Englannin kieli Filter

Taiteen liitto

Lorain County Community College
Kaksivuotinen taidetutkinto
Associate Degrees
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Taiteiden tohtoriohjelma tarjoaa opiskelijoille laajan akateemisen koulutuksen heidän valmistautumiseen työpaikkaan ja ylemmän korkeakoulututkimuksen suorittamiseen. Taiteiden ...

Lue lisää

Tiedemies

Lorain County Community College
Kaksivuotinen tiedetutkinto
Associate Degrees
<
Täyspäiväinen
<
2 vuotta
Englanti
Kampus

Tiede-tutkinto-ohjelma antaa opiskelijoille laajan akateemisen koulutuksen heidän valmistautumiseen työpaikkaan ja ylemmän korkeakoulututkimuksen suorittamiseen. Tutkijatohtor ...

Lue lisää