ONLINESTUDIES

2 Online Kurssiopinnot Filippiineillä

Associate-tutkinto auttaa opiskelijoita eteenpäin koulutusmaailmassa ja opettaa uutta kiinnostavista aiheista. Ohjelmasta voi olla apua muun muassa tärkeiden käsitteiden sisäistämisessä ja työssä tarvittavien pätevyyksien hankkimisessa. Kiinnostuneet opiskelijat saavat valita laajasta ja monipuolisesta ohjelmavalikoimasta.

Monet rakastavat hyviä ihmisiä Filippiineillä ja elämäntapaansa. Opiskelu täällä voi myös auttaa sinua oppimaan tilan jakamiseen kulttuurin ihmisiä kuin sitoudut oman yliopiston kurssi Paikallinen College University, State University ja College tai yliopisto Filippiineillä. Filippiinit on kolmanneksi suurin Englanti ottaen maassa maailmassa, joka tekee asiat helpommaksi kansainvälisille opiskelijoille.

2 Suositut Online Opintokurssia Filippiineillä 2020

Tulokset Filter

Osakkuusyhtiö Arts tutkinto

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Associate Degrees
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Rays Online College Laajuus tarjoaa online-Associate Degree vastaava kaksivuotinen Associate koulutusohjelma monien kansainvälisten yliopistojen.

Lue lisää

Osakkuusyrityksen tutkinto Englanti

Rays Online College Credits, John Zepp Academy Foundation Inc.
Associate Degrees
<
Täyspäiväinen
<
Osa-aikainen
<
2&nbsp;-&nbsp;3 vuotta
Englanti
Online

Tämä kaksivuotinen ohjelma valmistelee opiskelijoille Englanti kielitaitoa: TOEFL / IELTS, perus Englanti opetuksen, jatkaminen akateemisissa tutkimuksissa, call-center työpai ...

Lue lisää