close

Suodattimet

Katso tulokset

Katso 2 Associate-tutkintoa Johtamisopinnotssa Online Associate-tutkinto

Osakkuusyritys aste on perus ohjelma yleensä ajoivat lukion, mutta ennen muuta korkeakouluopintoja. Online Ammattikorkeakoulututkinto tapahtuu lähes kokonaan verkossa; jotkut yliopistot voivat vaatia opiskelijaa kampuksella luokan samoin. Tämä opinto voidaan yleensä suorittaa kahdessa vuodessa. Mikä on online Ammattikorkeakoulututkinto johtamisessa? Monet online yhdis… Lue lisää

Osakkuusyritys aste on perus ohjelma yleensä ajoivat lukion, mutta ennen muuta korkeakouluopintoja. Online Ammattikorkeakoulututkinto tapahtuu lähes kokonaan verkossa; jotkut yliopistot voivat vaatia opiskelijaa kampuksella luokan samoin. Tämä opinto voidaan yleensä suorittaa kahdessa vuodessa.

Mikä on online Ammattikorkeakoulututkinto johtamisessa? Monet online yhdistävät astetta johto on suunniteltu auttamaan opiskelijoiden siirtyä lähtötason tehtävissä johdolle. Tämän vuoksi monet ohjelmat keskittyvät liiketoiminnan teorioita, päätöksenteko, teollisuuden suuntauksia ja johtamisen tekniikoita. Tarkka kursseja sinun täytyy ottaa saattaa riippua koulussa olet läsnä. Joitakin esimerkkejä ovat tietokoneen sovelluksia, periaatteet hallinta, matematiikan ja rahoitus, sisäinen markkinointi, tekninen kirjoittaminen, liikkeenjohdon ja markkinoinnin tutkimusta.

Sen jälkeen viimeistely tämä tutkinto, saatat pystyä analysoimaan ongelmia, viestimään tehokkaasti ja markkinoiden hyvin.Näiden taitojen, on todennäköisempää, että pystyt saada johtavassa tason asentoon. Jotkut yritykset saattavat jopa olla valmis maksamaan enemmän, koska tutkintotodistuksesta.

Jos haluat arvio kustannuksista osakkuusyrityksen tutkinto hallintaan, sinun täytyy ottaa yhteyttä kouluihin olet ajatellut läsnä. Monet tekijät vaikuttavat opetusta, kuten sijainti koulun, ohjelman kestoa ja tarvittavat välineet osallistua luokan verkossa.

Toinen asia kannattaa harkita ennen kuin tähän ohjelmaan on uravaihtoehtona se tarjoaa. Opiskelijoille osakkuusyrityksen tutkinto johto voi pystyä toimimaan yritysten, valtion tai kaupallisille organisaatioille. Korkeissa asemissa, kuten toimitusjohtaja, henkilöstöhallinnon johtaja ja toiminnoista vastaava varapääjohtaja, voi olla saavutettavissa. Kuitenkin aikaisempia kokemus voi olla tärkeä rooli työt voit saada valmistumisen jälkeen.Monet opiskelijat haluavat käyttää tätä Ammattikorkeakoulututkinto ponnahduslautana jatkokoulutukseen.

Hakeminen osakkuusyrityksen ohjelman hallinta on helppoa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
format_list_bulleted Suodattimet
Washtenaw Community College
Ann Arbor, Yhdysvallat

Tämä on online-ohjelma. Opiskelija voi suorittaa tämän ohjelman kotimaastaan. Opiskelija oppii sovittamaan toimitusketjun strategiat yhteen yrityksen tavoitteiden kanssa toimi ... +

Tämä on online-ohjelma. Opiskelija voi suorittaa tämän ohjelman kotimaastaan. Opiskelija oppii sovittamaan toimitusketjun strategiat yhteen yrityksen tavoitteiden kanssa toimittajien, valmistajien, jakelijoiden ja vähittäismyyjien koordinoimiseksi varmistaen, että tuotteet ja palvelut ovat lopulliselle kuluttajalle saatavilla oikea-aikaisesti ja kustannustehokkaasti vastaamaan asiakaspalvelutarpeisiin. Osana ohjelmaa opiskelijat ovat valmiita ottamaan vastaan ​​testit, joita tarvitaan CLA (Certified Logistics Associate) ja CLT (Certified Logistics Technician) alan sertifikaatin saamiseksi. -
Associate Degrees
Täyspäiväinen
4 lukukaudet
Englanti
Syys 2020
Online
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich, Sveitsi

Sveitsin Diploma (vuosi 1) tai Associate Kandidaatin of International Management tutkintotodistus merkitsee ensimmäisen tason saavutus tahansa koulutusalaan.

Sveitsin Diploma (vuosi 1) tai Associate Kandidaatin of International Management tutkintotodistus merkitsee ensimmäisen tason saavutus tahansa koulutusalaan. -
Associate Degrees
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Online

VINKKI! Jos edustat jotakin oppilaitosta ja haluat lisätä ohjelmasi luetteloomme, ota yhteyttä tästä