Filter
Associate Degrees

Selaa 3 Opintokurssia Liikkeenjohtaminenssa Online Associate-tutkinto

Valmistuttuaan lukiosta, opiskelijat voivat päättää jatkaa osakkuusyrityksen aste. Tämä koulutusohjelman kestää yleensä kaksi vuotta ja voi keskittyä taiteen, humanistiset tieteet tai matematiikka. Online Ammattikorkeakoulututkinto avulla opiskelijat eri puolilta maailmaa osallistumaan virtuaaliluokkahuoneissa.

Mikä on online osakkuusyrityksen kaupan ja hallinnon alalta? Online associate kaupan ja hallinnon alalta on koulutusohjelman, joka keskittyy valmiudet menestyä lähtötason hallinnon tehtävissä. Jotkin näistä ohjelmista voi myös valmistaa opiskelijoita korkeamman tason johtotehtävissä. Kursseilla tarvittava voi vaihdella yhdestä koulusta toiseen, mutta voisi sisältää periaatteet liiketoiminnan, perusteet talouden, markkinoinnin liiketoimintaa, johdanto rahoittamiseksi, liiketalous, elinkeinoelämää sekä taloushallinnon.

Tämä opinto on hyödyllistä, koska se antaa valmiuksia jatkaa opintojaan.Kanssa ymmärtämään paremmin tutkimusmenetelmät, voi olla paremmat valmiudet saada työtä kilpailluilla markkinoilla. Monet yritykset etsivät innovatiivisia työntekijöitä, joten tämä koulutus voi auttaa saamaan parempia alkupalkka samoin.

Jos haluat jatkaa osakkuusyrityksen kaupan ja hallinnon alalta, sinun täytyy harkita kustannus. Se voi riippua koulun olet läsnä, kuinka kauan se vie loppuun kurssien, ja ohjelmat tulee osallistua luokat verkossa. Ota koulussa, valinnan lisätietoja opetusta.

Vaikka monet opiskelijat tekevät käyttää online osakkuusyrityksen kaupan ja hallinnon alalta lähtökohtana koulutuksestaan, se voi silti johtaa hedelmällistä uran. Tämä aste voi johtaa työpaikkojen kuten henkilöstöhallinnon johtaja, markkinointi johtoon, terveydenhuolto ylläpitäjä, myyntipäällikkö, rahoitusvalvojan ja ravitsemistoiminta johtaja.Saatat olla valmis työskentelemään erilaisissa organisaatioiden, kuten voittoa, valtion ja yritysten.

Jos tämä ohjelma on sinulle, haluat ehkä soveltaa. Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Read More Read Less

3 tulosta kohteessa Liikkeenjohtaminen

Reinhardt University - Online Programs

Uudet opiskelijat hyväksytään Business Administration -ohjelman kumppaniksi kahdeksan viikon välein. Jokainen syksy- ja kevätlukukausi on kuusitoista viikkoa ja jakautuu ... [+]

Uudet opiskelijat hyväksytään Business Administration -ohjelman kumppaniksi kahdeksan viikon välein. Jokainen syksy- ja kevätlukukausi on kuusitoista viikkoa ja jakautuu kahteen kahdeksan viikon istuntoon. Kesäharjoittelu on 14 viikkoa, ja se jakautuu kahteen seitsemän viikon istuntoon. Opiskelijat suorittavat jokaisen istunnon aikana kaksi luokkaa yhteensä neljään luokkaan (12 lukukauden luokkaa) lukukautta kohden.

60-tuntinen ABA-tutkinto-ohjelma voidaan suorittaa niin vähän kuin viisi lukukautta ottaen 12 luotto tuntia lukukautta kohden. Tähän koulutusohjelmaan voidaan soveltaa enintään 30 lukukautta tuntia siirtohyvitystä. Kurssit opetetaan 100% verkossa.

RHU 101 vaaditaan ilmoittautumisajankohdan ensimmäisellä lukukaudella, ja se on täytettävä "C" -luokalla tai paremmin, jotta hän voi osallistua ohjelmaan.... [-]

Yhdysvallat Waleska
Request Info
Englanti
Part-time
Online
Lue lisää suomeksi
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Kehittää ja hyödyntää innovatiivisia tutkimusmenetelmiä. Ansaita eniten koulutuksen laatua. Saavuttaa asiantuntemusta julkaisemaan tieteellisissä sarjoissa. T ... [+]

Kehittää ja hyödyntää innovatiivisia tutkimusmenetelmiä. Ansaita eniten koulutuksen laatua. Saavuttaa asiantuntemusta julkaisemaan tieteellisissä sarjoissa. Tulla menestyksekäs tutkija ja ammatillinen.

Associate Kandidaatin tutkinto / Sveitsin Diploma: 2 vuotta / 1 vuosi

Sveitsin tutkintotodistus / osakkuusyrityksen kandidaatin tutkintotodistus vie johtajuutta seuraavalle tasolle. Meidän kandidaatin ohjelmia, voit:

Luoda perusta tuleville tutkimuksille ja ammatillisista saavutuksista. Opiskella ja soveltaa innovatiivisia tutkimusmenetelmiä. Yhdistä soveltavaa tutkimusta ja ammattikäytäntöjen. Valmistaudu tehdä vaikutuksen politiikkaan ja... [-]
Sveitsi Zürich
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 - 2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi
University of Management and Technology

ABA tarjoaa kursseja opiskelijoille, jotka ovat lukiolaisia ​​tai joilla on GED. ABA vaatii 60 luottotunnin opetusta alemmalla tasolla (fuksi ja toisen asteen oppilaitoks ... [+]

Noin

ABA tarjoaa kursseja opiskelijoille, jotka ovat lukiolaisia ​​tai joilla on GED. ABA vaatii 60 lukukauden opetusta alemmalla tasolla (fuksi ja toisen asteen oppilaitokset).

ABA painottaa voimakkaasti yleissivistäviä kursseja, jotka tarjoavat perustan pääsyn Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelmaan. Yleiskoulutuskurssit on suunniteltu laajentamaan opiskelijan koulutussäätiötä. Niihin kuuluu kursseja esimerkiksi viestinnässä, englannissa, hallituksessa, historiassa, psykologiassa, sosiologiassa, matematiikassa ja tilastoissa.

ABA-ohjelman hakijoilla on oltava lukio tai GED. ABA-ohjelman hakijat, joilla on aiempaa koulutusta asianmukaisesti akkreditoituun laitokseen, voivat siirtää korkeintaan 45 luotto tuntia ABA: n vaatimuksiin.... [-]

Yhdysvallat Arlington
Syyskuu 2019
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi