Filter
Associate Degrees
Pohjois-Amerikka Tahti: Part-time

Katso Online Associate-tutkinnot Tiedealojen opinnotssa Pohjois-Amerikka 2020

Associate-tutkinto auttaa opiskelijoita eteenpäin koulutusmaailmassa ja opettaa uutta kiinnostavista aiheista. Ohjelmasta voi olla apua muun muassa tärkeiden käsitteiden sisäistämisessä ja työssä tarvittavien pätevyyksien hankkimisessa. Kiinnostuneet opiskelijat saavat valita laajasta ja monipuolisesta ohjelmavalikoimasta.

Tieteellisiin opintoihin liittyvä opiskelija voi harjoittaa monenlaista uraa. Tämä kurinalaisuus tutkii tieteen eri näkökohtia ja sen suhdetta yhteiskuntaan. Työllisyysmahdollisuuksiin kuuluu tutkija, bioetiikka, ympäristöasiantuntija tai lääketieteellinen työntekijä.

Kotimarkkinoilta sivilisaatioiden nykyajan imperiumit, Pohjois-Amerikka on runsaasti käytännön koulutuksen mahdollisuuksia tarjota tutkijoille. Täynnä erilaisia ​​eri kulttuurien, opiskelijat voivat kouluttaa itseään monipuolinen tavalla.

Aloita tänään Suosittua Online Opintokurssia Tiedealojen opinnotssa Pohjois-Amerikka 2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Tiedealojen opinnot, Pohjois-Amerikka

Pace University Online

Pace-yliopiston yleinen taiteiden ja tieteiden online-assistentti (AA) on tarkoitettu kiireisille henkilöille, joilla on vähän tai ei lainkaan korkeakouluopintoja, jotka ... [+]

Ensimmäinen tutkinto on saavutettavissaOnline-assistentti taiteessa yleisen taiteen ja tieteen aloillaHenkilökohtainen uratukiKattava opetussuunnitelmaTyöllistettävät taidotSiirrä jopa 30 opintopistettäEi vaadittu laulaa / toimi **100% verkossa

** Hakijoiden, jotka ovat suorittaneet lukion 4 vuoden kuluessa ennen hakemista, on toimitettava jäljennös SAT-pistemääristä.

Ohjelman yleiskuvaus

Pace-yliopiston yleinen taiteiden ja tieteiden online-assistentti (AA) on tarkoitettu kiireisille henkilöille, joilla on vähän tai ei lainkaan korkeakouluopintoja, jotka haluavat ansaita ensimmäisen korkeakoulututkintonsa ja valmistautua uralle monilla aloilla.

Osa-aikainen liitännäistutkinto voidaan suorittaa enintään kahdessa vuodessa riippuen siirrosta ja aikaisemmasta oppimisesta sekä elämä / työkokemuksesta myönnetyistä aiemman oppimisen arvioinnin (PLA) opintopisteistä, ja siihen sisältyy kriittinen englannin kielen kurssi, viestintä, tietojenkäsittely ja matematiikka, mikä mahdollistaa opiskelijat vastaamaan työnantajien tarpeisiin ympäri maailmaa. Kokenut tiedekunnan jäsenet ja urapalvelun asiantuntijat tarjoavat opiskelijoille henkilökohtaista uratukea yhdistämällä opiskelijat työnantajiin, kehittämällä heidän haastattelutaitojaan ja auttamalla heitä luomaan pakottavan jatkamisen.... [-]

Yhdysvallat New York
Tammikuu 2020
Englanti
Part-time
2 vuotta
Online
Lue lisää suomeksi