BA (Hons) Business (HRM) (CMI)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Kuinka saat parhaan hyödyn henkilöstöstäsi? Kuinka palkitset heitä? Tämän tutkinnon aikana tarkastelet henkilöstöhallinnon vakiintuneita periaatteita ja kehität samalla ammatillisen tason taitoja, jotka auttavat sinua saamaan haluamasi työn - samoin kuin hyvää tietoa yleisestä liiketoimintaympäristöstä.

Kurssin yleiskuvaus

Tämä ohjelma kattaa henkilöstöhallinnon tärkeimmät työkalut ja teoriat ja miten niitä voidaan soveltaa todellisiin tilanteisiin. Arden University online BA (Hons) Business (HRM) (CMI) auttaa kehittämään henkilöstöjohtamisen taitojasi ja valmistelemaan sinua seuraaviin ammatillisiin vaiheisiin. Tämän ohjelman CMI-akkreditointi tarkoittaa myös, että tutkinnon suorittaneet saavat tason 5 tutkintotodistuksen johtamisesta ja johtamisesta auttamaan sinua erottumaan joukosta.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää HR-taitojasi nykyisten sitoumusten ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle rekrytointitiedon, jota tarvitaan seuraavien vaiheidesi toteuttamiseen yritysmaailmassa, ja auttaa sinua tulemaan hyödyksi monille organisaatioille.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Ohjelma on kehitetty keskittymällä erityisesti henkilöstön kehittämistaidoihin ja -taitoihin, joiden avulla voit innostaa ja hallita muutoksia organisaatiossasi.

Kurssimoduulit

Taso 4

Henkilökohtaisten ja johtamistaitojen kehittäminen
Tarvitset hyviä johtamistaitoja, olitpa sitten työskentely monikansallisessa yrityksessä vai mikroyritys. Alkaen omasta henkilökohtaisesta johtamisesta, työskentelet joukkueenhallintaan ja opit sitten soveltamaan motivaatioteorioita, konfliktien hallintaa ja vaikutusmahdollisuuksia suurempiin organisaatioihin.

Ympäristön ymmärtäminen
Tutustu yritysrakenteeseen ja sidosryhmien vastuisiin. Alat ymmärtää ydinliiketoimintakonsepteja, kuten tarjonta ja kysyntä, kilpailu, markkinat ja hallituksen vaikutukset tällä moduulilla.

Markkinoinnin periaatteet
Tämä moduuli alkaa perusmääritelmillä, minkä jälkeen opit analysoimaan yrityksiä ja laajempia markkinoita. Opit myös jakamaan markkinat segmenteiksi ja käyttämään dynaamisia markkinointityökaluja markkinointistrategiaasi.

Johdanto rahoitukseen
Perustiedot rahoituksesta on suuri etu, ja tämä moduuli vie sinut läpi kuinka yritykset hallinnoivat kirjojaan, laativat kirjanpitoa ja ilmoittavat liiketoimintapäätöksistä. Sinulla on paremmat valmiudet vaikuttaa organisaatioosi.

Ihmiset organisaatioissa
Menestyneet organisaatiot osaavat johtaa ja motivoida henkilöstöään. Tämä moduuli tutkii asioita, jotka saavat ihmiset tikittämään. Opit kuinka ryhmät toimivat parhaiten ja miten tehokkaasti hallita muutoksia.

Henkilöstöjohtaminen
Tämä moduuli menee yksityiskohtaisemmin joukkueen kehittämiseen ja tapoihin, joilla organisaatio voi tukea ja rohkaista henkilöstöä varmistamalla heidän toteutumisensa ja tehokkuutensa.

Taso 5

Johtaminen kulttuurien välillä
Globaali liiketoiminta vaatii meitä ottamaan huomioon kansalliset kulttuurit. Tämä moduuli kysyy, kuinka tuotteemme toimivat eri markkinoilla, miten monikulttuurisen työvoiman helpottaminen ja muut modernille liiketoiminnalle kriittiset kysymykset.

Liiketoimintaprosesseja
Työskentelytapasi tulisi suunnitella ja hallita siten, että voit hyödyntää aikaa ja rahaa. Tässä moduulissa tarkastellaan esimerkiksi benchmarkingia, toimitusketjun hallintaa ja sitä, onko projekti onnistunut.

Yritystoiminta ja yrittäjyys
Kaikkien tasojen yrittäjät tarvitsevat tiettyjä työkaluja ja tekniikoita menestyäkseen. Tämä moduuli koskee siirtymistä eteenpäin suuryrityksissä, alustavasta innovaatiosta varhaiseen kasvuun ja sen jälkeen.

Liiketoiminta-analyysi
Tavat, joilla organisaatiot käyttävät tuottamaansa suurta määrää tietoa, voivat olla ero onnistumisen ja epäonnistumisen välillä. Tässä moduulissa tarkastellaan tietojen löytämistä, poimimista, työskentelyä, analysointia ja tulkintaa, kehitetään taitoja suunnitella oma tiedonkeruuprojekti.

Organisaation muutoksen hallinta
Muutos on väistämätöntä, ja tämä moduuli käy läpi joitain mahdollisia muutoksen katalyyttejä. Tarkasteltaessa sitä, miten muutos vaikuttaa ihmisiin ja miten käsitellä tätä henkilökohtaisella tasolla, pääset paremmin hallitsemaan muutosta, kun puhut varmasti laadunhallinnasta ja liiketoimintaprosessien suunnittelusta.

Henkilöresurssien suunnittelu
Opi suunnittelemaan organisaation ihmiselementti, mukaan lukien ne kansainväliset tekijät, jotka vaikuttavat globaaliin liiketoimintaan. Kehitä taitoja suunnitella uuden henkilöstön palkkaamista koskevia kustannuksia ottaen huomioon milloin ja miten tämä on tarpeen.

Taso 6

Nykyaikaiset johtamisasiat
Päivittäisimmällä ajattelulla tämä moduuli koettaa johtajien nykyiset ongelmat, mukaan lukien kestävyys, moraaliset ja eettiset valinnat sekä yritysarvot. Heijastat muuttuvaa maailmaa, mukaan lukien globalisaatio, yhteisöjä, joissa elämme, ja tapoja, joilla talousmaisemamme muuttuu.

Strateginen johtaminen
Opi suunnittelemaan etenemissuunnitelma liiketoiminnan menestymiseksi tässä moduulissa soveltamalla erilaisia strategisia teorioita ja tekniikoita. Tarkastellaan yrityskauppoja, yhteistyötä kumppaneiden kanssa, kansallista ja kansainvälistä suunnittelua sekä tapoja, joilla organisaatiot toimittavat suunnitelmansa hallitsemalla muutosta tehokkaasti.

Itsensä ja muiden johtaminen
Tämä moduuli jatkaa itsesi ja muiden tukemista ja kehittämistä. Opi stressinhallintatekniikat, positiivinen ajattelu ja vakuuttava kehitys sekä luovuuden ja päätöksenteon välineet. Tarkastelet kaikkea rekrytoinnista joukkueen johtamiseen.

Henkilöstöjohtamisen strategiset asiat
Tutustu henkilöstöjohtamiseen vaikuttaviin liiketoiminnan suuntauksiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Tässä moduulissa kohtaat tunne- ja esteettistä työtä, yhtäläisiä mahdollisuuksia, monimuotoisuutta ja etiikkaa.

Tutkimusmenetelmät ja väitöskirja
Valvovan ohjaajasi kanssa määrität tutkinnollesi liittyvän monitieteisen alueen, joka antaa sinulle mahdollisuuden erikoistua ohjelmalle, joka on sinua eniten kiinnostanut.

YhARfyt8Ail34b_XeGnjBICzMXKfLUYciEcZ4Ua-Z3E_x6aW2_bzpsJDKdHmdJ_aYdW9xTuIBTKNl1BnApBiNcbfPKEJBFXErPVX6cyfqWMOOYfLaFe9AyVwGIpxFEFcZUR7mqUh

Teollisuuskumppanuudet

Rekisteröityessään BA (Hons) Business (HRM) (CMI) -kurssille, sinulla on mahdollisuus osallistua seuraaviin liiketalouden taitojen kehittämisohjelmiin:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Hanki todellisen maailman maadoitus nykypäivän arvokkaimpiin teknisiin taitoihin. Käytä oikeita laitteita, ohjelmistoja ja simulaattoreita saadaksesi teknistä tietoa vähintään yhdeltä tai kahdelta korkean kysynnän alueelta.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Valittavana on 140 polkua ja 520 merkkiä, jotka kattavat monia liiketoiminnan näkökohtia, tietojenkäsittelyä ja Salesforcen käyttöä hallintatyökaluna.

Kuinka se toimii?
Osallistuminen teollisuuskumppaneidemme kanssa on täysin vapaaehtoista. Osallistumisellasi tai päätöksesi olla opiskelematta näitä ylimääräisiä lisäominaisuuksia ei ole mitään vaikutusta tutkintoosi tai saamiesi arvosanoihin.

Mitä opiskelijat sanovat:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Suosittelen ehdottomasti Ardenia, koska opit tutkimaan ja ratkaisemaan ongelmia itse, ja sinulla on tarvittaessa varmuuskopio ohjaajien kanssa."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Liiketoiminta (CMI)
Saksa

118147_klSkK5E0.png

"Etäopiskelu on antanut minulle paljon joustavuutta, joka on ollut olennaista. Minusta on kunnia olla opiskelemassa työskennellessäni ja kasvatettaessani perhettä."

Laura Benson,
BA (Hons) Liiketoiminta (markkinointi)
Yhdistynyt kuningaskunta

Kelpoisuusvaatimukset:

Jotta voit saada tämän kurssin, sinulla on normaalisti oltava:

  • Kaksi aihetta GCE-tasossa tai vastaavassa, sekä kulkee luokan C tai sitä korkeammalla kolmella aiheella GCSE-tasolla tai vastaavalla; TAI
  • Valmistunut tunnustettu käyttöohjelma tai vastaava.
  • Opiskelijoille, joiden aikaisempaa oppimista ei opetettu englanniksi: IELTS 6.0 tai vastaava (vähintään 5,5 millä tahansa elementillä).

Jos sinulla on työkokemusta

Kannustamme ja harkitsemme myönteisesti sellaisten henkilöiden hakemuksia, jotka pystyvät osoittamaan motivaatiotaan opiskella ohjelmaa. Pyydämme henkilökohtaista lausuntoa sekä ansioluetteloa ja viittauksia hakemuksen tueksi.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lue lisää

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Näytä vähemmän