BA (Hons) Liiketoiminta (HRM) (ylöspäin)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Coronavirus (Covid-19) -päivitykset:

Nykyinen saantimme on auki. Jatkamme häiriöttömän oppimiskokemuksen tarjoamista kaikilla kursseillamme. Olemme etäopiskelun asiantuntijoita, joilla on yli 25 vuoden kokemus koulutuksen tarjoamisesta verkossa.

Kurssin yleiskuvaus

Tämä täydennys antaa sinulle mahdollisuuden saavuttaa täyden korkeakoulututkinnon suorittaneiden tutkinnot liiketoiminnassa (HRM), jos olet suorittanut aiemmin HND: n liiketoiminnassa tai vastaavan. Arden University verkossa toimiva BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) kehittää laajan ymmärryksen työkaluista ja teorioista, jotka ovat välttämättömiä onnistuneelle henkilöstöhallinnolle.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää HR-taitojasi ja tietämystä nykyisten sitoumustenne ympärille. Tämä ohjelma antaa sinulle taloudellisen tietämyksen, jota tarvitaan seuraavien vaiheidesi toteuttamiseen yritysmaailmassa, ja tarjoaa sinulle erinomaisen pohjan tulevalle urallesi.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Tämä ohjelma on kehitetty keskittyen erityisesti henkilöstöön ja henkilöstönhallintataitoihin, joita tarvitaan inspiroimaan ja hallitsemaan muutoksia organisaatiossa.

Kurssimoduulit

Nykyaikaiset johtamisasiat
Päivittäisimmällä ajattelulla tämä moduuli koettaa johtajien nykyiset ongelmat, mukaan lukien kestävyys, moraaliset ja eettiset valinnat sekä yritysarvot. Heijastat muuttuvaa maailmaa, mukaan lukien globalisaatio, yhteisöjä, joissa elämme, ja tapoja, joilla talousmaisemamme muuttuu.

Strateginen johtaminen
Opi suunnittelemaan etenemissuunnitelma liiketoiminnan menestymiseksi tässä moduulissa soveltamalla erilaisia strategisia teorioita ja tekniikoita. Tarkastellaan yrityskauppoja, yhteistyötä kumppaneiden kanssa, kansallista ja kansainvälistä suunnittelua sekä tapoja, joilla organisaatiot toimittavat suunnitelmansa hallitsemalla muutosta tehokkaasti.

Itsensä ja muiden johtaminen
Tämä moduuli jatkaa itsesi ja muiden tukemista ja kehittämistä. Opi stressinhallintatekniikat, positiivinen ajattelu ja vakuuttava kehitys sekä luovuuden ja päätöksenteon välineet. Tarkastelet kaikkea rekrytoinnista joukkueen johtamiseen.

Henkilöstöjohtamisen strategiset asiat
Tutustu henkilöstöjohtamiseen vaikuttaviin liiketoiminnan suuntauksiin sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Tässä moduulissa kohtaat tunne- ja esteettistä työtä, yhtäläisiä mahdollisuuksia, monimuotoisuutta ja etiikkaa.

Tutkimusmenetelmät ja väitöskirja
Valvovan ohjaajasi kanssa määrität tutkinnollesi liittyvän monitieteisen alueen, joka antaa sinulle mahdollisuuden erikoistua ohjelmalle, joka on sinua eniten kiinnostanut.

Teollisuuskumppanuudet

Kun ilmoitut BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) -kurssille, sinulla on mahdollisuus osallistua seuraaviin liiketalouden taitojen kehittämisohjelmiin:

3xfI1Q8m_PdCzHGN1DPVTK0zAyHycLsgzDGKSk08hSi_IIu4DhyIIwCjnOT42HFUYyHRufLNOS4rBpQk5xH4mUvHDAnlaUjffuK6Q2B4ZL8Ahul5EVzl0KQ-J8LliPYyW2tmq5FB

Cisco Networking Academy
Hanki todellisen maailman maadoitus nykypäivän arvokkaimpiin teknisiin taitoihin. Käytä oikeita laitteita, ohjelmistoja ja simulaattoreita saadaksesi teknistä tietoa vähintään yhdeltä tai kahdelta korkean kysynnän alueelta.


YjLsBurD4fjcCjwkKvxVp_nmD4tvSeMa4b0DIfTdcDB81vK5tsTbB_DQXKZikFDaBj3x9i37JEpScHeETAx9uJjtCw5o5ZNeq9xC6rpcWO5zQ23jD0V4sxROMikyBg

Salesforce Trailheads
Valittavana on 140 polkua ja 520 merkkiä, jotka kattavat monia liiketoiminnan näkökohtia, tietojenkäsittelyä ja Salesforcen käyttöä hallintatyökaluna.

Kuinka se toimii?
Osallistuminen teollisuuskumppaneidemme kanssa on täysin vapaaehtoista. Osallistumisellasi tai päätöksesi olla opiskelematta näitä ylimääräisiä lisäominaisuuksia ei ole mitään vaikutusta tutkintoosi tai saamiesi arvosanoihin.

Mitä opiskelijat sanovat:

yXbULR6cmdmsX-cO1ecGRe7-kWY9k7DSt-UsQbS5VrdYLarZeXuWWwByrJnpiNEtwg0j5omBKEwuaQVDKu_uqHMmQJCI8IjVNOlZ0U4Hapa7-taMBdSI_VVZF7Z82wt8n94XEYin

"Suosittelen ehdottomasti Ardenia, koska opit tutkimaan ja ratkaisemaan ongelmia itse, ja sinulla on tarvittaessa varmuuskopio ohjaajien kanssa."

Marcel Wahrhaftig,
BA (Hons) Liiketoiminta (CMI)
Saksa

118147_klSkK5E0.png

"Etäopiskelu on antanut minulle paljon joustavuutta, joka on ollut olennaista. Minusta on kunnia olla opiskelemassa työskennellessäni ja kasvatettaessani perhettä."

Laura Benson,
BA (Hons) Liiketoiminta (markkinointi)
Yhdistynyt kuningaskunta

Kelpoisuusvaatimukset:

Jotta voit saada tämän kurssin, sinulla on normaalisti oltava:

  • HND liiketaloudessa tai vastaava, edellyttäen aiempaa oppimista, joka vastaa toiminta-alueen tasoa 5 (talous, henkilöstöhallinto, markkinointi, operaatiot)
  • Opiskelijoille, joiden aikaisempaa oppimista ei opetettu englanniksi: IELTS 6.0 tai vastaava (vähintään 5,5 millä tahansa elementillä).

Jos sinulla on työkokemusta

Kannustamme ja harkitsemme myönteisesti sellaisten henkilöiden hakemuksia, jotka pystyvät osoittamaan motivaatiotaan opiskella ohjelmaa. Pyydämme henkilökohtaista lausuntoa sekä ansioluetteloa ja viittauksia hakemuksen tueksi.

palkkiot

4500 puntaa (Iso-Britannia ja EU), 4 384 puntaa (kansainvälinen)

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lue lisää

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Näytä vähemmän