Lue virallinen kuvaus

Yhteenveto

OCA BA (Hons) Creative Arts-tutkinto antaa sinulle jännittävän tilaisuuden, jos sinulla on intohimoa useammalle kuin yhdelle luovan taiteen käytännölle. Tämän avoimen tutkinto-ohjelman avulla voit valita OCA: n kautta saatavilla olevista etäopiskeluohjelmista, joissa yhdistyvät taiteen, luovan kirjoittamisen, taidekäsityön, taidegrafiikan, veistoksen, musiikin, graafisen suunnittelun, kuvitus, kirjojen suunnittelu ja valokuvaus. Voit yhdistää eniten kiinnostavan median, esimerkiksi runoutta ja musiikkia, taidetta luovan kirjoittamisen ohella tai kuvaamalla yhdessä valokuvauksen kanssa.

Tutkinnon yleiskatsaus

Creative Arts Open Degree tarjoaa OCA-opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden täyttää luovaa potentiaaliaan opiskelemalla kahta tieteenalaa perusteellisesti tutkintoon. Uuden tasoisen kuuden ohjelman kehittäminen tälle tutkinnoille tarjoaa todellisen tilaisuuden kasvaa kykymyksellään yhdistää kaksi erillistä tieteenaloitetta ja luoda yksi lopullinen työelämä, valvoa tätä työtä ja kehittää ymmärrystä ammatillisesta käytännöstä.

Tutkinnon tavoitteet

  • Laajennetaan pääsy luovan taiteen koulutukseen perustutkinnon tasolla avoimen ja joustavan oppimisen kautta.
  • Varmista, että opiskelijat hankkivat tekniset taidot kussakin valitusta tieteenalasta muodostaakseen vankan perustan jatkokehitykselle.
  • Tarjoaa älyllisesti stimuloiva, tieteidenvälinen tutkimusohjelma, joka perustuu korkealaatuiseen oppimateriaaliin ja opettajan tukeen.
  • Kehittää opiskelijoiden luovaa kykyä ja kykyä tulkintaan ja soveltamiseen.
  • Kehittää opiskelijoiden kriittistä ymmärrystä teoreettisista ja käsitteellisistä kysymyksistä, jotka ovat keskeisiä luovan taiteen käytännön ja sosiaalisen, historiallisen ja kulttuurisen kontekstin kannalta.
  • Luodaan ympäristö, jossa opiskelijalla on mahdollisuus muuttaa näkemystään maailmasta ja vuorovaikutuksesta sen kanssa sekä taiteellisesti että älyllisesti.
  • Edistää korkeatasoisia eettisiä ja ammatillisia standardeja sekä tietoisuutta nykyisen ja uuden kehityksen tarjoamista mahdollisuuksista luovan taiteen aloilla laajentaa käyttöalueitaan.
  • Kehittää itsenäisiä oppijoita, jotka pystyvät soveltamaan älyllisiä ja käytännön taitoja valitsemallaan nykytaiteen aktiivisuuden alueella, joka sopii työllisyyteen, jatko-opintoihin tai elinikäiseen oppimiseen.
Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta The Open College of the Arts »

Viimeksi päivitetty October 3, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä