BA (Hons) Creative Writingissa

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Yhteenveto

Ohjelma antaa sinulle mahdollisuuden saada kokemusta kirjallisuudesta useissa kirjallisissa muodoissa, kuten elämä kirjallisesti, runoutta, käsikirjoitusta, lyhytkaartista ja kirjoittamista lapsille sekä kehittää kriittistä ymmärrystä teoreettisista ja käsitteellisistä kysymyksistä, jotka ovat keskeisiä kirjoittaminen.

Tutkinnon yleiskatsaus

OCA BA (Hons) Creative Writing koulutusohjelma on herkkä siitä, että opiskelijat tulevat ilmoittautumaan eri kirjoitusosaamisen tasoille. Jotkut tulevat aloittelijoiksi, joille tämä on ensimmäinen vakava haaste luovan kirjoittamisen puolesta ja haluaa tulla julkaistujen teosten kirjoittajaksi. toisilla saattaa olla jo julkaistun työn portfolio. Mitä he tuovat heidän kanssaan tutkintoonsa, OCA: n opiskelu tuottaa jäsennellyn ja tukevan kontekstin, jossa he voivat edistää kirjoittajien muodostumista ja saada oppimisen validointia työstään. Tason 6 yksiköt on suunniteltu tarjoamaan tilaisuus keskittyä laajamittaiseen luovaan hankkeeseen. Etenemistä kohti tuotantoa helpotetaan tutor-opiskelijasuhteiden mentorointimalli; Opiskelija osaa valita opettajansa tälle tasolle valitsemalla yksittäisen henkilön, jonka asiantuntemus vastaa parhaiten suunnitellun työn luonnetta.

Tutustu tutoreihin: Joanna Ezekiel Vimeosta avoimen oppilaitoksen oppilaitoksesta.

Tutkinnon tavoitteet

  • Varmista, että oppilaat saavat kokea erilaisissa kirjallisuuden muodoissa ja lajityypeissä käsityönä ja työkaluna ympäristön ja kokemuksen tutkimiseen.
  • Tarjoa älyllistä stimuloivaa ohjelmaa, joka perustuu korkealaatuisiin oppimateriaaleihin ja jota tukevat vuorovaikutus ohjaajien kanssa - kaikki, jotka ovat kokeneita ja päteviä opettajia, tekevät itseään aktiivisesti kirjallisesti.
  • Kehittää opiskelijoiden luovaa kykyä ja kykyä tulkintaan ja soveltamiseen.
  • Kehitä oppilaiden ymmärtämistä luovan kirjoittamisen keskeisistä kysymyksistä ja edistä heidän näkemystään tapaan, jolla sosiaaliset, historialliset ja kulttuuriset tekijät vaikuttavat kirjoittajiin ja kirjoittamiseen. Kannustetaan oppilaita arvostamaan lukemisen ja kirjoittamisen välistä intiimiä keskinäistä suhdetta ja lukemaan laajasti ja syvällisesti - etenkin niissä genreissä, joissa he kirjoittavat.
  • Tarjoa ympäristö, joka haastaa opiskelijat ajattelemaan omaa ja toisten kirjoitusta, ja siten avaa mahdollisuuden muuttaa luovia käytäntöjään.
  • Kehitä tehokkaita kirjallisesti harjoittajia, jotka näyttävät itsetuntemusta, analyyttisiä ja kommunikoivia taitoja ja suurta pohdintaa.
  • Kehittää itsenäisiä oppijoita, jotka kykenevät soveltamaan henkistä ja käytännön taitoa valitulla kirjallisen viestinnän alueella, joka sopii työllisyyteen julkaista työn, jatko-opiskelun tai elinikäisen oppimisen kirjoittajaksi.

Luova ala työllistää vain 1,9 miljoonaa ihmistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Opiskelemalla OCA BA (Hons) Creative Writing -astetta voit aloittaa uraasi luovaa teollisuutta tekemällä osa-aikaisesti tai harjoittamalla harjoittelua samalla kun hankit akateemisen tutkintoasi samaan aikaan. Luova kirjoitustutkinnon tutkinta toteutetaan tavallisesti tavoitteenaan tulla kirjoitetun työn kirjoittajaksi. Tällainen yritys voi olla pitkällinen prosessi, ja siksi se aloittaa tavallisesti jo työskennellyt. Valmistautuessasi sinut lopulliseen tavoitteeseen tulla julkaistu kirjailija, Creative Writing tutkinto voi myös valmistautua sinua työllistymiseen liittyvillä aloilla, kuten editointi, tekninen kirjoitus ja julkaisualalla.

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Keystone-stipendi

Tutustu stipendimme suomiin mahdollisuuksiin

Oppilaitoksesta

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Associa ... Lue lisää

The Open College of the Arts was founded in 1987 by Michael Young, Lord Young of Dartington, the driving force behind numerous citizen-centred and educational initiatives such as the Consumers Association, the National Extension College and the Open University. Näytä vähemmän