BA (Hons) Graafinen suunnittelu

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Oletko luova ajattelija? Haluatko tietää kuinka soveltaa suunnitteluteoriaa ja taitoja käytännössä? Jos on, tämä graafisen suunnittelun ohjelma pyrkii kehittämään ymmärrystäsi suunnittelun perusperiaatteista ja potentiaalista useilla aloilla. Kaivot perinteisiin ja nykyaikaisiin tekniikoihin tuottamaan innovatiivisia ja esteettisiä malleja sekä muodostamaan käsityksen taiteen, suunnittelun ja visuaalisen kulttuurin kriittisestä, käsitteellisestä ja historiallisesta taustasta. Kurssitehtävien avulla muodostat portfolion työstä tai sarjaa '' digitaaliset luonnoskirjat ja lopputulokset '' todistamaan hankkimasi taidot ja tiedot.

Kurssin yleiskuvaus

Arden University graafinen suunnittelu (BA) (Hons) tarjoaa sinulle keinot kehittää luovia kykyjäsi ja suunnittelutaitojasi. Kehität ymmärrystä tämän kilpailukykyisen teollisuuden odotetuista suunnittelun keskeisistä periaatteista ja visuaalisen viestinnän standardeista.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää tuntemustasi digitaalisista väliaineista kuvan luontitaitojen rinnalla - nykyisten sitoumusten ympärillä. Tämä ohjelma antaa sinulle ymmärryksen visuaalisesta esityksestä, joka vie sinut lähemmäksi uratavoitteitasi.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Ohjelma on kehitetty auttamaan sinua ymmärtämään graafisen suunnittelun merkitys ja antamaan taitoja tavata asiakaskuvauksia ja menestyä visuaalisen viestinnän uralla.

119970_119966_38GraphicDesign.jpg

Kurssimoduulit

Taso 4

Typografia ja kuvan luominen
Tämä moduuli keskittyy kuvan, typografian, piirustuksen ja logon kehittämisen perusteisiin. Käytät monenlaista mediaa perinteisistä paperipohjaisista tekniikoista digitaalisiin ohjelmistoihin ja kehität graafisen viestinnän perustaitoja, jotka muovaavat sitä, miten näemme maailman.

Suunnitteluhistoria ja kriittinen ajattelu
Varhaisesta ihmisen luolamaalauksesta ja aakkosten kehityksestä nykypäivän digitaalitekniikkaan on tärkeää ymmärtää taiteen, suunnittelun ja visuaalisen kulttuurin historia. Tässä moduulissa tarkastellaan keskeisiä esteettisiä käsitteitä, jotka ovat muokanneet suunnittelukäytäntöä, ja harkitset oman työsi sopivuutta.

Suunnittelu ja asettelu
Tutkit erilaisia tekniikoita, mukaan lukien asettelu, sävellys ja typografia, kun kehität edelleen luovia taitojasi. Tämä moduuli pyytää sinua harkitsemaan alan standardien mukaisia käytäntöjä kaikesta julisteista, verkkosivuista pakkauksiin ja yritysidentiteettiin.

Kuva ja animaatio
Aloita tämä moduuli luomalla käsitteellisiä kuvia, joista myöhemmin tulee alkuperäisiä kuvakäsikirjoituksia, joissa on selkeä kertomus. Tämän jälkeen voit luoda liikkuvia sekvenssejä stop motion-, solianimaatio-, 2D-vektorianimaatio-, kuva- tai 3D-paperimallianimaatioina muodossa miniprojektien rinnalla, jotta voit esitellä suunnitteluajattelusi ja käytännön taidot.

Suunnittelusana
Tutkit visuaalista kieltä, joka on välttämätöntä kaikille, jotka työskentelevät graafisen suunnittelun alalla. Tässä moduulissa opit siirrettäviä taitoja, joita voit soveltaa kaikkiin sitouttamiisi hankkeisiin, mukaan lukien käytännön perustat.

Digitaalinen ja analoginen liikkuva kuva
Siirtyminen analogisesta digitaaliseen laajentaa graafisen suunnittelun mahdollisuuksia. Tässä moduulissa laajennat graafisen suunnittelun kirjoa tulostetulla ja digitaalisella näytöllä ja sisällytät esi- ja jälkituotantotekniikat liikkuviin kuva- ja kuvakäsikirjoitustekniikoihin.

Taso 5

Studioharjoittelu I
Sinun on otettava vastuu ja puututtava tiettyyn suunnitteluongelmaan teollisuuden tason ohjeista. Tässä moduulissa kehität henkilökohtaista käytäntöäsi ja saat taitoja luoda ammatillisia muotoiluesityksiä yhdistämällä aiemmin hankitut taidot luodakseen innovatiivista ja luovaa työtä.

Studioharjoittelu II
Tuotat konsepteja ja visuaalisia tuloksia monissa käytännöllisissä, toimialakeskeisissä projekteissa, ja sinulla on mahdollisuus tuottaa ammatillista työtä osoittamalla henkilökohtainen tyylisi ja itsenäinen aloite työnantajille.

Kuvien lukeminen I
Sovelta tutkimustaidosi ja -tietosi tämän moduulin avainkysymyksiin ja kuva-analyysitehtäviin. Koet kuvien ja tekstin lukemiseen kriittisen metodologian ja ymmärrät teorian ja käytännön välisen suhteen.

Kuvien lukeminen II
Tässä moduulissa tutkitaan kuva-analyysiä laajemmassa visuaalisen viestinnän yhteydessä ja teoreettisissa ja kriittisissä keskusteluissa salataan kuvan ja tekstin merkitys uusien näkökulmien kautta.

Itsensä edistäminen ja pakkaaminen I
Tämän moduulin käytännöllinen keskittyminen antaa sinulle mahdollisuuden itsensä edistämiseen digitaalisesti parannetussa maailmassa, jota voidaan testata sosiaalisen median verkkojen avulla. Voit esitellä esimerkkejä verkko- ja graafisesta suunnittelusta, liikkuvasta kuvasta ja elokuvista sekä liiketoimintasuunnitelmasta, jolla luodaan kontakteja, tuotetaan tarjouksia, tehdään sopimusluonnoksia ja hallitaan taloutta.

Käsittelemällä visuaalisesti
Käytä kasvavaa teoreettista tietämystäsi käytännössä tässä moduulissa, mikä korostaa suunnitteluteorian harjoittamisen merkitystä. Voit todistaa ymmärryksesisi harjoitteluperusteisilla studiolla, joilla tulisi vastata kenelle suunnittelu on tarkoitettu ja missä se näkyy.

Taso 6

Itsensä edistäminen ja pakkaaminen II
Vahvistat taitojasi, joiden avulla voit edistää henkilökohtaisia ominaisuuksiasi ja tuottaa sarjan suunnitteluteoksia, jotka osoittavat kehittyvät taidot.

Teollisuuskilpailun alushousut
Tässä moduulissa käsitellään teollisuuden edustajia suunnittelusta, joka liittyy brändämiseen, yritysidentiteettiin, mainoskampanjoihin, pakkaamiseen ja toimituksiin. Moduulin menestys riippuu korkealaatuisesta tutkimuksesta, sopivasta suunnittelusta ja idean osaavasta toteutuksesta.

Väitöskirja
Sinun on kirjoitettava huomattava 8-10 000 sanan kirjoitettu teksti, joka liittyy valitsemasi aiheeseen, jota on aiemmin tutkittu ohjelman aikana.

Viimeinen suuri projekti
Tässä viimeisessä moduulissa sinulla on mahdollisuus työskennellä itsenäisesti asettamassa ohjeessa asiakkaan asettaman lyhyen asemesta. Tämä voi tarkoittaa lyhyen dokumenttielokuvan luomista yleisesti kiinnostavan aiheen ympärille, painotuotteiden suunnittelemista kuvitellulle museolle, mahdollisen vaatemerkin verkkosivustoa tai kirjakansi julkaisematta jätetylle tekstille.

Teollisuuskumppanit

Rekisteröityessään MSc Data Analytics & Projektinhallinta, sinulla on mahdollisuus osallistua seuraaviin liiketoiminnan taitojen kehittämisohjelmiin.

Cisco Networking Academy

Hanki reaalimaailman maadoitus tämän päivän arvokkaimpiin teknisiin taitoihin. Käytä oikeita laitteita, ohjelmistoja ja simulaattoreita saadaksesi teknistä tietoa ja testaa sitten itsesi kilpailuissa muiden opiskelijoiden ja hakatonien kanssa. Osallistujat saavat syvän teknisen tietämyksen ainakin yhdeltä tai kahdelta korkean kysynnän työalueelta sekä laajemman taitotiedon, jota tarvitaan monialaisiin ryhmiin osallistumiseen.

Amazon Web Services

Pilvipalvelualan työntekijöiden kasvavan kysynnän myötä AWS Educate tarjoaa akateemisen portin seuraavalle sukupolvelle IT- ja pilvipalvelualan ammattilaisia. AWS Educate on Amazonin maailmanlaajuinen aloite, jonka tarkoituksena on tarjota opiskelijoille ja opettajille resursseja, joita tarvitaan pilvipohjaisen oppimisen nopeuttamiseen. Voit opiskella pilvipalvelun, tietotekniikan, web-kehityksen ja muun kursseja.

Kuinka se toimii?

Osallistuminen teollisuuskumppaneidemme kanssa on täysin vapaaehtoista - on täysin vastuussa siitä, suoritatko yhden, kymmenen vai ei yhtään! Osallistumisellasi tai päätöksesi olla opiskelematta näitä ylimääräisiä lisäominaisuuksia ei ole mitään vaikutusta tutkintoosi tai saamiesi arvosanoihin.

119979_1.png

119977_Skjermbilde2019-08-21kl.14.55.03.png

119972_B-_DCl1I.png

"Olen voinut opiskella kotoa ja sairaalasta, mikä on ollut siunaus [ja] olen helpottunut ja onnellinen siitä, että vihdoin olen tiellä unelmauran valinnallani [...] Kannustan ehdottomasti etäopiskelua Ardenin kanssa kenellekään. "

Emma-Louise Smith,
BA (Hons) graafisen suunnittelun opiskelija

Kelpoisuusvaatimukset

Jotta voit saada tämän kurssin, sinulla on normaalisti oltava:

  • Laadukas graafisen suunnittelutyön portfolio, jonka Arden-valintapaneeli tarkistaa.
  • Kaksi henkilöä GCE A -tasolla tai vastaavalla, plus läpäisyaste C-luokassa tai sitä korkeammalla kolmella henkilöllä GCSE-tasolla tai vastaavalla; TAI:
  • Suoritettu hyväksytty käyttöohjelma tai vastaava.
  • Opiskelijoille, joiden aikaisempaa oppimista ei opetettu englanniksi: IELTS 6.0 tai vastaava (vähintään 5,5 millä tahansa elementillä).
Jos sinulla on työkokemusta

Kannustamme myönteisesti hakemuksia niiltä, jotka pystyvät osoittamaan motivaatiotaan opiskella ohjelmaa. Pyydämme henkilökohtaista lausuntoa, ansioluettelosi ja viitteitä hakemuksesi tueksi.

Viimeksi päivitetty Syys 2020

Oppilaitoksesta

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lue lisää

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Näytä vähemmän