BA (Hons) Kriminologia ja rikosoikeus

Meidän BA (Hons) kriminologian ja rikosoikeudellisen tutkinnon tutkinto on laaja-alainen tutkimusohjelma, jossa tutkitaan sekä rikollisuuden sosiaalisia että henkilökohtaisia ​​näkökohtia. Se tutkii joitain vakavimpia huolenaiheita, joita kohtaamme yhteiskunnassa, kuten: Mikä aiheuttaa rikollisuutta ja rikollista käyttäytymistä? Voiko rikollisuus estää? Miten ja miksi meidän pitäisi rangaista rikoksentekijöitä? Miten rikosoikeus liittyy sosiaaliseen oikeudenmukaisuuteen? Kurssilla tarvitaan kriittistä sitoutumista kriminologian teoriaan, tutkimusmenetelmiin sekä rikoksen ja rangaistuksen historiaan.

Miksi opiskella tätä aihetta?

Kriminologian ja rikosoikeuden tutkinnot tarjoavat sinulle erilaisia ​​taitoja ja tietoja, jotka ovat hyödyllisiä uralla rikosoikeusjärjestelmässä tai muilla aloilla, kuten yleisen järjestyksen, sosiaalityön tai paikallishallinnon tasolla. Saatat ymmärtää rikollisuuden sosiaaliset ja henkilökohtaiset näkökohdat, kehittää kriittisiä ajattelutaitoja ja luottaa kykyisi analysoida ja pohtia erilaisia ​​sosiologisia, oikeudellisia ja taloudellisia teorioita. Saat myös siirrettäviä taitoja tutkimuksessa, ajanhallinnassa ja kirjallisessa viestinnässä.

Opetusmenetelmät ja tyyli

Toisin kuin perinteinen yliopistoympäristö, verkko-opintojamme hyödyntävät virtuaalista oppimisympäristöä. Järjestelmä on suunniteltu seuraamaan ja hallitsemaan oppimisprosessia reaaliaikaisesti ja tarjoaa sinulle välittömän pääsyn oppimateriaaleihisi missä ikinä olet.

Tämä oppimisympäristö mahdollistaa sekä opiskelijoiden että ohjaajien aktiivisen osallistumisen reaaliaikaisiin keskusteluihin ja voit kuunnella ja katsella elävää luentoja ja seminaareja internetin välityksellä. Opiskelu suoritetaan kokonaan verkossa ja opinto-ohjelma sopii työhönsi ja henkilökohtaisiin sitoumuksiisi.

Sinua tuetaan oman rikoslakikurssisi kautta erityisneuvonantajana ja sinulla on mahdollisuus säännöllisesti vuorovaikutuksessa muiden opiskelijoiden ja tutorisi kanssa.

Arviointimenetelmät

Hyväksymme tehtävänlähtöisen lähestymistavan arvioinnin sijasta tenttien sijasta. Kriminologia ja rikosoikeudelliset tehtävät perustuvat reaaliaikaiseen työkokemukseen ja tutorit arvioivat jatkuvasti.

Sinun tulee aina olla tietoinen nykyisestä alustavasta palkkaluokasta heti ohjelman alusta, jolloin voit arvioida nykyisten tutkimusmenetelmien menestystä ja selkeästi tunnistaa parannettavat alueet.

Uskomme, että tämä läpinäkyvyys antaa sinulle tarvittavat tiedot, jotta voit hyödyntää kurssiasi. Tavoitteenamme on:

  • näytetään merkkeesi selkeästi palkkaluokassaan, jota voidaan tarkastella aina, kun kirjaudut oppimisalustalle;
  • työn nopea kääntyminen arvioimaan sen varmistamiseksi, että palkkaluokka on aina ajan tasalla;
  • arvioida työtä koko moduulin sijaan odottaa loppuvuoden tentit;
  • varmistamalla, että sinulla on säännöllinen yhteys opiskelijan neuvonantajan kanssa;
  • yksinkertaisuus ja läpinäkyvyys arviointikriteerien suunnittelussa.

Meillä on myös politiikka, jolla varmistetaan, että opiskelijoiden tekemä työ on aito. Sen lisäksi, että kaikki työtä arvioidaan usein, käytämme vakiintunutta sähköistä valvontajärjestelmää, jolla tarkkaillaan plagiointia.

Kun olet suorittanut kandidaatin tutkinnon kriminologiassa ja rikosoikeudellisessa tutkinnossa, sinut kutsutaan päätoimitusseminaariin Essexin yliopistossa Colchester Campuksella.

Uramahdollisuudet

Kriminologiasta ja rikosoikeudelliseen toimintaan liittyvät ura-alueet ovat hyvin vaihtelevia, ja tämä kurssi tarjoaa erinomaista koulutusta poliisin, koeaikojen, vankiloiden, nuorisotyön, nuorisorikollisuuden ja yksityisten ja vapaaehtoisten alojen töihin. Muita mahdollisuuksia ovat rooli rikosoikeudellisissa palveluissa, kuten tuomioistuimen huoltajat ja huume- tai alkoholialan työntekijät. Opiskelijat ovat siirtyneet myös virkamieskuntaan, journalismiin tai ammatillisiin tehtäviin vapaaehtoistoiminnassa, kuten rahanhankinta- ja projektinjohtajista.

Sisäänpääsyvaatimukset

Meillä on joustavia tulovaatimuksia, jotka tarkastelevat sekä akateemista että työperäistä kokemusta sekä motivaatiota kurssin suorittamiseen. On kaksi pääsyreitit meidän BA (Hons) Kriminologia ja rikosoikeus koulutusohjelma:

1 - Opintosuoritusreitti

Akateemisen syöttöreitin vaatimusten täyttämiseksi BA: n (Hons) kriminologian ja rikosoikeudellisen koulutusohjelman koulutusohjelmassa sinulla on oltava vähintään seuraavat pätevyysvaatimukset:

  • Kaksi A-tasoa tai vastaavaa; plus
  • Jos englanti ei ole ensimmäinen kieli, IELTS (Academic) 6.0 tai vastaava.
  • Jos sinulla ei ole IELTS-sertifikaattia tai vastaavaa pätevyyttä, vaadimme opiskelijoille mahdollisuuden lähettää englanninkielinen ilmainen online-testi.

2 - Avoin syöttöreitti

Ymmärrämme, että voit hankkia taitoja monilla eri tavoilla ja että aiempi akateeminen suorittaminen ei ole ainoa indikaattori hakijan kyvystä. Siksi, jos et täytä edellä mainittuja vähimmäisvaatimuksia, saatat silti olla oikeutettu ilmoittautumiseen avoimen syöttöreitin kautta.

Hakemusta tarkastellaan yksilöllisesti ottaen huomioon motivaatiosi kurssin tekemiseen, aikaisempi työkokemus ja muut asiaankuuluvat pätevyydet, jotka osoittavat kykynne suorittaa ohjelmaa onnistuneesti.

Tämän reitin kautta hyväksytyt opiskelijat saavat aloittaa kurssin ja arvioida, onko heille sopiva aika ensimmäisten kolmen viikon aikana. Kaikkien hakijoiden on läpäistävä ensimmäinen tehtäväjoukko tänä aikana jatkaakseen opintojaan.

Ohjelman opetuskielet:
  • Englanti

Katso 37 muuta ohjelmaa kohteelta University of Essex Online »

Viimeksi päivitetty Lokakuu 23, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
48 kuukautta
Part-time
Hinta
18,500 GBP
Määräaika
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä