Lue virallinen kuvaus

Yhteenveto

Avoimen oppimismallin avulla OCA: n visuaalisen viestinnän tutkinto (joka koostuu graafisesta suunnittelusta ja kuvauskursseista) tarjoaa todellisen vaihtoehdon perinteiselle kampuksen oppimiselle. Inspiroivat kurssimateriaalimme antavat sinulle mahdollisuuden työskennellä omalla tahdillasi, omalla ajalla ja aina, kun päätät opiskella.

Tutkinnon yleiskatsaus

BA (Hons) Visual Communication -kurssi tarjoaa esteettömän etäopiskelukokemuksen, jonka avulla opiskelijat kannustetaan kehittämään visuaalisen tutkimuksen tuntua, laajentamaan näköalojaan ja etsimään henkilökohtaista luovaa ääntään käytännössä. Kurssilla on monitieteinen lähestymistapa opiskeluun, jonka avulla opiskelijat voivat valita ja tutkia aiheita, jotka suuntautuvat erikoistumisiin graafisen suunnittelun, kuvauksen tai näiden aiheiden yhdistelmänä.

Tutkinnon tavoitteet

  • Tavoitteena on laajentaa taiteen ja muotoiluopetuksen saatavuutta perustutkinnon tasolla avoimen ja joustavan oppimisen avulla.
  • Suunnittele tieteidenvälinen opintojakso graafisen suunnittelun ja havainnollistamisen kautta, jonka kautta opiskelijat kehittävät erikoisaloja.
  • Tarjoaa älyllisesti kannustava opiskeluohjelma, joka perustuu korkealaatuiseen oppimateriaaliin ja ohjaajaan.
  • Edistää visuaalisen viestinnän käytäntöjen henkilökohtaista ja / tai ammatillista ymmärtämystä ja luoda henkilökohtaisen luovan äänen sisällä.
  • Oppilaiden tilaisuus soveltaa taitojaan, tietämystään ja ymmärrystä luovasti ja sopivissa yhteyksissä.
  • Kehittää itsenäisiä oppijoita, jotka pystyvät soveltamaan henkisiä ja käytännöllisiä taitoja työllisyyteen, harjoitteluun, jatko-opintoihin tai elinikäiseen oppimiseen.

Luova ala työllistää vain 1,9 miljoonaa ihmistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Design Councilin Industry Insights -raportti 2010 korostaa, että 87 prosenttia suunnittelun konsulttien palveluksessa on alle 10 työntekijää ja tukee näkemystä, jonka mukaan uudet suunnittelijat tarvitsevat valmiuksia työskennellä pienissä ryhmissä ja pystyä luomaan itsensä pienyrityksissä ja freelancereina. Tämä tutkinto pyrkii valmistamaan opiskelijat tulemaan visuaalisille kommunikaattoreille ja itsenäisille oppijoille, jotka pystyvät soveltamaan älyllisiä ja luovia taitojaan valitulla osaamisalueella, jatko-opinnoissa tai elinikäisessä oppimisessa.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta The Open College of the Arts »

Viimeksi päivitetty October 3, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä