Lue virallinen kuvaus

Yhteenveto

Tämä ainutlaatuinen BA (Hons) sisustussuunnittelun avoin tutkinto korostaa asenteiden positiivista muotoilua ja ennakkoluuloja sisustussuunnittelusta. Se on suunniteltu edistämään kunnianhimoa ja luovuutta, jotta opiskelijat voivat tulla avaruushaaveilijoiksi, arkkitehtonisten tutkijoiden ja sisustusten leikkisäksi innovaattoriksi.

Tutkinnon yleiskatsaus

BA (Hons) sisustussuunnittelu kannustaa opiskelijoita haastamaan ja ehdottamaan uusia ja innovatiivisia avaruusmiehiä ja antaa opiskelijoille vapauden kehittää omaa yksilöllistä muotoilun identiteettiä käyttäen digitaalisia ja analogisia ohjelmistoja ja tekniikoita. Kurssi kannustaa oppilaita tutkimaan ja haastamaan luovasti avaruuden käsitettä ja käyttämistä sekä lisäämään niitä asteittain sisustussuunnittelun teknisiin, käytännön ja ammatillisiin taitoihin. Opiskelija kyseenalaistaa sekä fyysisen että näkymättömän, käynnistää tiukkoja menetelmiä prosessin johdolla tehdyistä tutkimuksista ja kokeista, mielikuvituksellisten ja hyvin toteutettujen mallien perustana.

Tutkinnon tavoitteet

  • Laajennetaan sisätilojen koulutukseen pääsyä avoimen ja joustavan oppimisen kautta.
  • Tarjoaa älyllisesti kannustava ohjelma, joka perustuu korkealaatuiseen opinto-ohjelmaan ja tutor-tukeen.
  • Kehittää opiskelijoiden luovia valmiuksia ja kykyä syntetisoida, heijastaa, vastata, soveltaa ja simuloida havaintoja.
  • Varmista, että opiskelijat kehittävät korkean tason kyvykkyytensä 2D: ssä
  • Kehittää opiskelijoiden kriittistä ymmärrystä teoreettisista ja käsitteellisistä kysymyksistä, jotka ovat keskeisessä asemassa sisustussuunnittelun käytännössä ja sosiaalisessa, historiallisessa ja kulttuurisessa kontekstissa, jossa sitä harjoitetaan.
  • Edistää korkeatasoisia eettisiä ja ammatillisia standardeja sekä tietoisuutta sisustussuunnittelun vastuualueista ja kehityksestä.
  • Kehittää itsenäisiä oppijoita, jotka pystyvät soveltamaan henkisen ja käytännön taitoja valitsemallaan sisustussuunnittelulla, joka sopii työllisyyteen, jatko-opintoihin tai elinikäiseen oppimiseen.
  • Luodaan ympäristö, jossa opiskelijalla on mahdollisuus muuttaa näkemystään maailmasta ja vuorovaikutuksesta sen kanssa visuaalisesti ja älyllisesti.

Luova ala työllistää vain 1,9 miljoonaa ihmistä Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Tutustumalla OCA BA (Hons) sisustussuunnittelun tutkintoon voit aloittaa uraasi luova-aloilla työskentelemällä osa-aikaisesti tai harjoittelulla samalla, kun hankit akateemisen tutkintoasi samaan aikaan.

Sisustussuunnittelun tutkinto valmistaa sinut uraan useilla aloilla. Opiskelusi aikana hankitut laaja käytännölliset ja teoreettiset taidot ovat erittäin hyödyllisiä paitsi uraan myös sisustussuunnittelun aloilla, mutta monilla toimialoilla ja aloilla. Sekä ura kuin sisustussuunnittelija, sinulla on uraa kuten opettaja, luennoitsija, kuraattori, taiteen toimittaja tai konsultti, monien muiden, avoinna sinulle.

OCA: n käytännön työn painopisteen ansiosta sinulla on huomattava työnantaja, joka vie sinut potentiaalisten työnantajien kanssa, ja jos valitset blogin, joka dokumentoi oppimismatkaasi opintojen aikana, sinulla on jo runsaasti online-läsnäoloa mikä voi olla hyödyllinen keino edistää tulevaa työtäsi maailmalle. Lisätietoa ura-alueista OCA BA (Hons) Sisustussuunnittelun tutkinto voi johtaa osoitteeseen Prospects.ac.uk.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 4 muuta ohjelmaa kohteelta The Open College of the Arts »

Viimeksi päivitetty October 3, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Duration
Request Info
Part-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Elo 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä