ONLINESTUDIES

Vertaile 7 Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnot Hallinnon opinnotssa Online Humanististen tieteiden kandidaattiohjelma

Tärkeyttä saada kandidaatin tutkinnon nykymaailmassa ei voi liioitella. Kandidaatin, joka tunnetaan myös nimellä BA, on perustutkintoa astetta, joka kestää kolmesta viisi vuotta ansaita. Tämä tutkinto valmistaa tietä monille lähtötason uraa.

Mikä on online BA Administration? Kurssi yleensä kestää kolmesta neljään vuotta loppuun niin opiskelijat suorittavat kursseja kuten markkinointi, kirjanpito ja rahoitus. Opiskelijat ymmärtämään liiketoiminnan hoitokäytännöt erisuuruisia. Yksilöt ohjelman voivat nauttia ottaen luokkia taiteet ottaen samalla tietyn ytimen luokkia hallinnossa. Lisäksi yleishallinnon kursseja, opiskelija voi hioa ja niiden erityisesti kaupallisia etuja, kuten rahoitus-, pankki-, kirjanpito ja markkinointi. Online-aste myös tarjoaa opiskelijoille joustavuutta asentamisesta koulun ympärillä kiireinen elämäntapa.

Tutkinnon kandidaatin tutkinto hallinto voi hankkia tietoja tarpeen tehdä hyvin erilaisissa liiketoiminnan asetuksia. Lisäksi yksilön parantunut organisaation, viestinnän ja yhteistyön taitoja valmistaa heitä korkeampi maksavat uran.

Koska kustannukset kandidaatin tutkinto vaihtelee kunkin toimielimen, on tärkeää ottaa yhteyttä kunkin koulun tiettyihin ohjelman kulut. Tekijät, kuten ohjelman pituuden ja tarjonnasta voi vaikuttaa kokonaiskustannuksia astetta.

Yksilöt, jotka siirtyä kanssa kandidaatin tutkinnon anto voi odottaa saavansa uran julkisen, yksityisen tai yhdistys ympäristössä. On olemassa joitakin paikkoja saatavilla liiketoiminnan areenalla, ja riippuen opiskelijan ohjelmassa painotetaan, uraa kuuluvat kirjanpitäjä, markkinointipäällikkö, ja liiketoiminnan johtaja.Yksittäisten hankittujen taitojensa tämän verran ovat parempi viestintä, johtajuutta, ja taloushallinto.

Mahdollisuuksia runsaasti hankkimiseksi verkossa kandidaatin tutkinnon hallinnossa. Joustavuus ottaen luokkia mistä tahansa sijainti on ihanteellinen nykypäivän tekniikan maailmassa. Jos haluat lisätietoja, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

 

7 tulosta kohteessa Hallinnon opinnot Filter

BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up)

Arden University
BA
Huhti 2020
<
Full-time
<
Part-time
Englanti
Online

Arden University verkossa toimiva BA (Hons) Business (HRM) (Top-Up) kehittää laajan ymmärryksen työkaluista ja teorioista, jotka ovat välttämättömiä onnistuneelle henkilöstöha ...

Lue lisää

Bachelor of Arts in Management - Henkilöstöpitoisuus

Benedictine University Online
BA
Syys 2020
<
Part-time
<
2 vuotta
Englanti
Online

Henkilöstöhallinnon keskittymässä tarkastellaan työntekijöiden rekrytointistrategioita, suorituskykyä ja arviointia, korvauksia ja etuuksia sekä työoikeutta.

Lue lisää

Poikamies logistiikan hallinta

IUBH Fernstudium
BA
<
Full-time
<
Part-time
<
6&nbsp;-&nbsp;12 lukukaudet
Saksan kieli
Online

Kandidaatin in logistinen ohjaus (BA) in etäopiskelu IUBH valmentaa täydellisesti monimutkaisia ​​haasteita maailmankaupasta.

Lue lisää

Ba ihmisen kehitykseen

San Diego Christian College
BA
<
4 vuotta
Englanti
Online

Suunniteltu vastaamaan kasvavaan tarpeeseen Christian ammattilaisten uraa, kuten neuvonta, sosiaalipalvelut, ja henkilöresursseja, online Human Resource Development koulutusoh ...

Lue lisää

BA (Hons) Business (HRM) (CMI)

Arden University
BA
Huhti 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
3&nbsp;-&nbsp;6 vuotta
Englanti
Online

Tämä ohjelma kattaa henkilöstöhallinnon tärkeimmät työkalut ja teoriat ja miten niitä voidaan soveltaa todellisiin tilanteisiin. Arden University online BA (Hons) Business (HR ...

Lue lisää

BA (Hons) Human Resource Management

Arden University
BA
Huhti 2020
<
Full-time
<
Part-time
<
3&nbsp;-&nbsp;6 vuotta
Englanti
Online

Arden University verkossa toimiva BA (Hons) - henkilöstöhallinto

Lue lisää

Poikamies personalmanagement

IUBH Fernstudium
BA
<
Full-time
<
Part-time
<
6&nbsp;-&nbsp;12 lukukaudet
Saksan kieli
Online

Kandidaatin in Human Resource Management (BA) in etäopiskelu IUBH keskittyy suuntauksista ja kehityksestä HR. Kanssa tiliotteesi olet oikeutettu erilaisiin johtotehtävissä tul ...

Lue lisää