ONLINESTUDIES

Selaa Online Humanististen tieteiden kandidaattia (HuK) Kiinteistövälitysssa Euroopassa 2020

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK eli Bachelor of Arts, BA) on monien itselleen asettama koulutustavoite. HuK-tutkinnon suorittamalla pääsee hankkimaan perusteellista tietoa asioista sekä kokeilemaan osaamistaan käytännön tilanteissa, ja tämä kokemus puolestaan on korvaamattoman arvokasta siinä vaiheessa kun on aika siirtyä työelämään.

Opiskelevat kiinteistö voi halutessaan keskittyä useilla aloilla, kuten kaupallinen tai asuntomyynti, omaisuuden hallinta, arviointeja tai investointeja, lisäksi oppia käytäntöön ja taloudellisuuteen kiinteistöjen.

Eurooppa on kuudenneksi suurin maanosa ja sisältää 47 maassa ja valikoituja riippuvuuksia, saaret ja alueet. Se rajoittuu Välimereen etelässä, Aasiassa itään, ja Atlantin valtameri lännessä.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin suosittuja Online Humanististen tieteiden kandidaattiohjelmat Kiinteistövälitysssa Euroopassa 2020

1 tulosta kohteessa Kiinteistövälitys, Eurooppa Filter

Poikamies Immobilienmanagement

IUBH Fernstudium
BA
<
Full-time
<
Part-time
<
6 lukukaudet
Saksan kieli
Online

Meidän kandidaatin tutkinto Real Estate Management (BA) valmistelee sinulle laaja tietämys markkinoiden perusteet vesirakentamisen ja kiinteistöoikeuteen ja liiketoimintaosaam ...

Lue lisää