ONLINESTUDIES.FI

Näytä kaikki Online HuK-tutkinnot Sosiaalihistoriassa Sveitsissä 2019

Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK, englanniksi BA eli Bachelor of Arts) on alempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaminen kestää yleensä noin kolme tai neljä vuotta. HuK-tutkinto tarjoaa opiskelijoille uutta tietotaitoa, joka puolestaan voi avata ovia sekä kiinnostaviin työtehtäviin että henkilökohtaisen elämän ikimuistoisiin kokemuksiin.

Sosiaalisen historian tutkimukset dokumentoivat ja analysoivat eri yhteiskuntaryhmien vuorovaikutusta ajan mittaan. Luokat voivat tarkastella näitä vuorovaikutuksia erilaisten perspektiivien, kuten etnologian, sosiologian ja taloustieteen kautta, tavoitteenaan ymmärtää rakentavaa yhteiskunnallista muutosta.

Sveitsi, virallisesti Sveitsin valaliitto, on liittovaltion parlamentaarinen tasavalta, joka koostuu 26 kantonien kanssa Bern kun istuin liittovaltion viranomaisille. Sveitsi 's riippumattomuus ja puolueettomuus on pitkään kunnia Euroopan suurvallat. Sveitsi on rauhallinen, vauras ja vakaa moderni markkinatalous alhainen työttömyys.

Ota yhteyttä oppilaitoksiin suosittuja Online Humanististen tieteiden kandidaatin tutkinnot Sosiaalihistoriassa Sveitsissä 2019

1 tulosta kohteessa Sosiaalihistoria, Sveitsi Filter

Humanististen tieteiden kandidaatti historiallisten tieteiden

FernUni Schweiz
Online Part-time 9 lukukaudet Helmikuu 2020 Sveitsi Switzerland Online

Kurssi tarjoaa opiskelijoille syvempää ymmärrystä kehitystä nyky-yhteiskunnan (19 ja 20th Luvulla). Tämä kehitys on ominaista päinvastainen trendi globalisaation ja rajojen avaamisesta toisella puolella ja vahvistaa kansallisia identiteettejä ja kulttuurin partikularismin toisella puolella.