ONLINESTUDIES.FI

Tutustu 3 Perustutkinto-ohjelmat Teologiassa Online HuK

Online BA tai HuK, voi olla joustava reitti valmiiksi perustutkintoa astetta. Nämä ohjelmat ovat usein tarkoitettu opiskelijoille, jotka eivät pysty osallistumaan säännölliseen kampuksella luokkakokouksia. Kurssit otetaan yleensä käytännössä kautta e-oppimisalustan ja joskus omaan tahtiin. Tyypillisesti kandidaatin kestää neljä vuotta loppuun

Mikä on online BA in Theology? Se on kandidaatin tutkinto opiskelee, vuonna laajimmassa ehdot, luonnetta ja historiaa jumaluuksia. Uralla voivat sisältää historiaa, etiikka, kieliä, kuten latinaa ja heprean, ja uskonto. Jotkut opiskelijat voivat keskittyä voimakkaasti yhden uskonnon, kuten kristinusko. Toiset voivat laajentaa opintojaan sisältää erilaisia ​​suurten ja pienten maailman uskonnoista. Yleensä nämä ohjelmat kannustavat syvä ymmärrys historian, filosofisen vuokralaisten ja käytännöt uskontojen tutkittu.

Sen lisäksi uskonnollisia etuja BA teologian, valmistuneet voivat saada muita myyntikelpoisia kykyjä. Näitä ovat analyyttinen, ihmissuhde ja kulttuurien tuntemus, joka voi tehdä valmistuneet erinomaisen ongelmanratkaisijoita, tiedottajia ja joukkue rakentajia.

Liittyvät kustannukset BA teologian voivat vaihdella ohjelman pituuden, koulun sijainnista ja maan. Saattaa olla muita maksuja liittyvät verkko-oppimista.

Teologian parissa on monia mahdollisia uran sovelluksia. Jotkut haluavat palvella kirkkoa suoraan toimimalla ministerien tai opettajien uskonnollisia kouluja. Toiset ovat professoreita jälkeisen toimielimissä. Vielä käyttää viestintä- ja kulttuurisia taitoja he saivat tulla sosiaalityöntekijöiden tai kirjailijoita. Mahdollisuuksia myös olemassa kääntäjiä, tutkijoita ja kirjastonhoitajat. Ne saattavat olla monipuolinen ahkera opiskelijalle kykyä soveltaa edelliseen taitoja uusiin tilanteisiin, erityisesti vaativat vuorovaikutusta muiden ihmisten kanssa.

Paras tapa löytää tarkkaa tietoa BA in Theology on tavoittaa mahdollisille kouluissa. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

3 tulosta kohteessa Teologia Filter

Ba in kristillinen ministeriöissä

San Diego Christian College
Online 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Santee

San Diego Christian College online Christian Ministries aste luotiin antaa opiskelijoille tietoa ja skillset menestyä ministeriön polku valitsemaansa. Ohjelmassa korostetaan johto, teologia, palvonta, ja raamatullinen neuvonta, yhdessä muiden ministeriön olennaiseen. Tämä koulutusohjelma tarjotaan verkossa, kampuksella tai hybridi muodossa.

Taiteiden kandidaatti

Florida Christian University
Online Full-time 3 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Orlando

Teologian kandidaatin tarkoituksena on valmistaa opiskelijoita lukemaan, tulkitsemaan ja soveltamaan Raamattua omassa elämässään ja käytännön urassa. Hän oppii myös seurakunnan johtamisen, opetuksen ja palvelutyön teologiset perusteet ja kykenee puolustamaan kristillisen uskon keskeisiä teologisia oppeja ja välittämään kristillisen maailmankuvan eri osat.

Online Bachelor of Arts uskonnossa

Kentucky Wesleyan College
Online Syyskuu 2019 Yhdysvallat Owensboro

Taiteiden kandidaatin tutkinto online-tutkinto-ohjelma on suunniteltu auttamaan vastaamaan kysyttyjä päteviä ja korkeasti koulutettuja ammattilaisia ​​ministeriön, voittoa tavoittelemattoman työn, liike-elämän, journalismin ja muiden vastaavien alojen sekä jatko-opintojen . Kentuckyn Wesleyan-uskonnon ohjelma pyrkii viljellä uskonnollisen moninaisuuden arvostusta tutustumalla opiskelijoille useiden uskonnollisten perinteiden kehitys, uskomukset ja käytännöt. Uskonto-ohjelman kautta opiskelijat käyttävät tieteidenvälisiä resursseja tunnustaakseen ja harjoittavan uskonnon tehtävää historiassa, yhteiskunnassa ja kulttuurissa.