ONLINESTUDIES.FI

Täältä löydät 18 HuK-tutkinnot Yhteiskuntatieteetssa Online Humanististen tieteiden kandidaatti (HuK)

Alempi korkeakoulututukinto, kuten esimerkiksi humanististen tieteiden kandidaatin tutkinto (HuK eli Bachelor of Arts, BA), suoritetaan usein työnäkymien parantamiseksi ja erikoistuneemman osaamisen hankkimiseksi. Joissain oppilaitoksissa HuK-tutkinnon voi suorittaa joustavasti verkko-opintoina tai osa-aikaisessa koulutusohjelmassa.

Yhteiskuntatieteet auttavat oppilaita ymmärtämään paremmin vuorovaikutusta ja järjestelmiä ihmisyhteiskunnassa. Aihepiireihin voi kuulua se, miten yhteisöt ja väestöt muodostavat hallituksia, tekevät lakeja, kehittävät talousjärjestelmiä tai miten yksilöt tekevät päätöksiä.

Humanististen tieteiden kandidaattiohjelma Yhteiskuntatieteetssa Online

18 tulosta kohteessa Yhteiskuntatieteet Filter

Bachelor of Arts in Psychology

McKendree University
Online Syyskuu 2019 Yhdysvallat USA Online

BA Psykologian

San Diego Christian College
Online 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Santee

Kehitetty auttaa opiskelijoita jatkamaan akateemista ja henkilökohtaista kasvua ja sen ulkopuolella luokkahuoneessa, online psykologian koulutusohjelmassa San Diego Christian College on sitoutunut opettaa oppilaita soveltaa psykologian poikki lukemattomia kenttiä, kuten yritysten, koulutuksen, sosiaalityön, ja lisää. Tämä koulutusohjelma tarjotaan verkossa, kampuksella tai hybridi muodossa.

Ba ihmisen kehitykseen

San Diego Christian College
Online 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Santee

Suunniteltu vastaamaan kasvavaan tarpeeseen Christian ammattilaisten uraa, kuten neuvonta, sosiaalipalvelut, ja henkilöresursseja, online Human Resource Development koulutusohjelmassa San Diego Christian College valmistelee tutkinnon auttaa muita tarpeessa. Tämä koulutusohjelma tarjotaan verkossa, kampuksella tai hybridi muodossa.

Bachelor of Arts in valtiotieteen

UMaineOnline (University of Maine)
Online Full-time Part-time Syyskuu 2019 Yhdysvallat Orono

At UMaine n opin laitos, opit professoreista, jotka eivät huippututkimuksen ja myös syvää huolta opetuksen ja neuvoo opiskelijoille. Jotkut tiedekunnan keskittyy perusajatuksista politiikasta, menee takaisin tuhansia vuosia nykyaikana. Toiset tutkia toimintaa politiikan ja hallinnon tänään Yhdysvalloissa ja ympäri maailmaa.

Bachelor of Arts psykologian, joiden pitoisuus varhaiskasvatuksessa

PATTEN UNIVERSITY
Online Yhdysvallat Oakland USA Online

Psykologia suuri tarkastellaan eri näkökulmista inhimillisen ajattelun prosesseja ja käyttäytymistä, biologiset, käyttäytymiseen, kognitiivinen, sosiokulttuurisia ja kehitykseen.

$ 1.316 per termi

PATTEN UNIVERSITY
Online Yhdysvallat Oakland USA Online

Teollisuuden-organisaatiopsykologia koskee tutkimuksen työpaikalla käyttäytymistä. Ihmiset, joilla tämän verran tyypillisesti työskentelevät aloilla kuten henkilöstöhallinnon, henkilöstön koulutukseen, markkinointiin ja myyntiin, ja organisaation kehittäminen. Tämä opintolinjan on soveltaa psykologisia periaatteita työpaikalla asioita ovat: valittaessa työntekijöitä parhaiten sopii erityisen työpaikkoja, kehittää ja koulutusta työntekijöille, ja parantaa työntekijöiden tuottavuutta.

Bachelor of Arts psykologian, joiden pitoisuus rikosoikeuden

PATTEN UNIVERSITY
Online Yhdysvallat Oakland USA Online

Criminal Justice Pitoisuus psykologia on huolissaan tutkia ihmisten käyttäytymistä, varsinkin kun se liittyy yksilöiden rikosoikeusjärjestelmän. Se on suunniteltu auttamaan valmistella henkilöitä uran rikosoikeudenhoidon, neuvonta, korjaukset, ja nuoriso-oikeuden ohjelmia, ja kansalaisten hyvinvoinnin kanssa.

Kandidaatin sosiaalisen hallinnan (ba)

Apollon Hochschule
Online Part-time 36 - 48 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Saksa Germany Online

Uusi APOLLON Fernstudiengang kandidaatin Social Management (BA) välittää markkinat usein vaativat yhdistelmä liiketoiminnan osaamisen ja pitkälle kehitettyjä näkymä sosiaalityön. Tähän sisältyy alan osaamista ja puitteet osuus-. Se tarjoaa myös sovelluskohtaiset valittavien että olet eriytetty vorbreiten eri aloilla hakemuksen. Tien opetussuunnitelma, esimerkiksi ...

Bachelor of Arts loppuun psykologian

Sofia University
Online Full-time 1 - 2 vuotta Syyskuu 2019 Yhdysvallat Palo Alto

Sofian BA Psykologian ohjelma tarjoaa: Suunniteltu ohjelmia opiskelijoille kiinnostunut uran psykoterapian, neuvontaa ja muita ammatteja, joihin käytännön soveltamista psykologista tietoa.

Online yleisopinnot alemman korkeakoulututkinnon

Abraham Lincoln University
Online Part-time 8 lukukaudet Syyskuu 2019 Yhdysvallat Los Angeles

Bachelor of Arts tutkinto General Studies valmentaa oppilaat maahantulo-tason tehtävissä yritysten, teollisuuden ja voittoa tavoittelemattomien organisaatioiden. Ohjelman avulla opiskelijat voivat yksilöllisesti räätälöidä heidän ohjelmansa yhdistää merkittävä ydinjoukko yleissivistyksen kursseja painottaen kursseja uran liittyvillä aloilla. Opiskelijat voivat suunnitella perustutkintoa ohjelma, joka voi helpommin täyttää akateemisen ...

Bachelor sosiaalityön

IUBH Fernstudium
Online Full-time Part-time 6 - 12 lukukaudet Avoin ilmoittautuminen Saksa Bad Honnef + 1 lisää

Koulutusohjelmassa kandidaatin Sosiaalityön (BA) in etäopiskelu IUBH valmentaa ihanteellisen sekoitus liiketalous, koulutus-, psykologista ja lääketieteellistä sisältöä ennen jokapäiväiseen elämään sosiaalityöntekijä.

Bachelor of Arts neuvonnassa

Florida Christian University
Online Full-time 3 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Orlando

Ammattikorkeakoulututkinto on ohjelma, jonka tarkoituksena on upottaa opiskelija inhimillisten henkilöiden kehittämiseen ja tutkia nykyisiä teorioita ryhmädynamiikasta ja niiden soveltamisesta eri tilanteissa.

Taiteiden kandidaatti psykologiassa

California Southern University
Online Full-time Part-time 4 - 6 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Costa Mesa + 1 lisää

CalSouthernin Bachelor of Psychology (BA) -tutkinto-ohjelman antamat tiedot ja taidot edistävät sekä henkilökohtaista että ammatillista kasvua. Kehität kykyä kartoittaa ja syntetisoida monimutkaisia tietoja, hioa kriittistä päättelykykyäsi ja tarkentaa sanallisia ja kirjallisia kommunikaatiotaitoja, kun opiskelet humanistisia, matematiikan ja luonnontieteitä.

BA (Hons) Psykologia

Arden University
Online Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Tammikuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry + 1 lisää

Opiskele kahta yhteiskuntatieteen ydinosaamista yhteisen arvosanan saamiseksi. Sekä psykologia että sosiologia tutkivat ihmisen käyttäytymistä - mutta eri tasoilla. Vaikka psykologia keskittyy yksilöihin, sosiologiassa tarkastellaan laajempia sosiaalisia kysymyksiä, jotka vaikuttavat kyseisiin yksilöihin; kuten köyhyys, epätasa-arvo ja sosiaalinen epäoikeudenmukaisuus.

BA (Hons) -laki

Arden University
Online Full-time Part-time 3 - 6 vuotta Tammikuu 2020 Yhdistynyt kuningaskunta Coventry + 1 lisää

Miksi ihmiset käyttäytyvät samalla tavalla kuin he? Ja miten meidän pitäisi säännellä niitä? Oikeustieteen ja psykologian tutkinnolla saat mahdollisuuden opiskella kahta kiehtovaa alaa yhteiskuntatieteissä.