ONLINESTUDIES.FI

Tutustu 35 BBA:t Liiketalouden opinnotssa Online Liikkenjohdon kandidaattiohjelma

BBA tai tradenomi, on eräänlainen kandidaatin tutkinto, joka keskittyy nimenomaan yrittäjäkoulutuksen. Vaikka tämä aste yleensä vaatii neljä vuotta loppuun, on online vaihtoehtoja, joiden avulla opiskelijat voivat suorittaa tämän verran omasta aikataulun ja omaan tahtiin.

Joten mikä on online BBA Business Studies? Tämäntyyppinen aste on tarkoitus auttaa oppilaita oppimaan kaikki siitä, miten hallita, järjestää ja ajaa yhtiö. Aiheista voivat olla henkilöresurssit, markkinointi, kirjanpito, strategisen suunnittelun, logistiikan, tai toimintaa; saattaa myös olla kurssitöitä enemmän abstrakteja aiheita, kuten yritysten etiikka, johtajuus, tai liiketoiminnan teoria. Jotkut ohjelmat on suunniteltu tarjoamaan opiskelijoille helpon pääsyn MBA-ohjelma, kun taas toiset tarjoavat mahdollisuuden saada reaalimaailman kokemus.

Ne, jotka harjoittavat näitä suorittaneet voivat löytää monia etuja näin.Yksi voitaisiin parantaa pehmeitä taitoja, kuten johtaminen tai viestintä; toinen saattaa olla laajennettu tietopohjaa, joka voi osoittautua arvokkaiksi tulevaisuuden uraa. Lisäksi tilalla BBA tutkinto voi auttaa työnhakijoita päästä eteenpäin kilpailluilla työmarkkinoilla.

Potentiaaliset liiketoiminnan opiskelijoiden tulee olla varma pitää mielessä, että kustannukset BBA riippuu useista eri tekijöistä. Muista tehdä oman taloudellisen tutkimuksen huolellisesti ennen ilmoittautumalla.

Mitkä uraa ovat avoinna niille, joilla BBA? Monet opiskelijat mennä töihin liike, joko käynnistää oman yrityksen tai liittyä vanhan. Tutkinnon voi tulla markkinoinnin asiantuntijoita, tuotemerkin haltijoiden, suorituskyky analyytikoille, osuus kauppiaat, kirjanpitäjät, projektipäälliköt, yrityskonsultit, markkinat suunnittelijat, tai jotain aivan muuta. Ne, joilla BBA ovat haluttuja useilla eri teollisuudenaloilla.

Haluatko BBA liiketoiminnan tutkimuksissa?Aloita vain etsiä oman ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

35 tulosta kohteessa Liiketalouden opinnot Filter

Online kauppatieteiden kandidaatti kauppatieteissä

Pace University Online
Online Part-time 3 vuotta Tammikuu 2020 Yhdysvallat New York

Viljele strategista ajattelutapaa ja suorita lopullinen tutkintotodistus Pace-yliopiston tarjoamalla 100-prosenttisella online-liiketalouden kandidaatin tutkintoon kauppatieteissä. Henkilökohtainen neuvontaryhmämme voi auttaa sinua hakemaan aiempaa korkeakouluopinto- ja elämä- / työkokemusta, jotta voit olla matkalla edistyneisiin työllistymismahdollisuuksiin kirjanpidossa, tilintarkastuksessa, johtamisessa tai markkinoinnissa.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto, International Business Online

Turku AMK - Turku University of Applied Sciences
Online Full-time 42 kuukautta Request Info Suomi Turku

Turun Ammattikorkeakoulun International Business Online -ohjelman BBA tarjoaa joustavan tavan hankkia BBA-tutkinto täysin verkossa. Tämä antaa sinulle täydellisen tilaisuuden yhdistää opinnot elämäsi tarpeisiin.

Kauppatieteiden kandidaatti

University of Management and Technology
Online Syyskuu 2020 Yhdysvallat Arlington

BBA edellyttää suorituksen loppuun suorittamista yhteensä 120 tuntia, joista 60 on yläasteella (nuorempi ja vanhempi vuosi).

Kauppatieteiden kandidaatti

CALIMT
Online Full-time Part-time 2 - 4 vuotta Heinäkuu 2020 Yhdysvallat USA Online Irvine + 2 lisää

CALIMT Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelma esittelee liiketoiminnan perusteet, kuten kirjanpito, rahoitus, markkinointi, toiminta ja johtaminen.

Online BBA

University of Illinois Springfield
Online Full-time Part-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat USA Online

University of Illinois Springfield (UIS) online-kandidaatin tutkinto liiketaloudessa (BBA) antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua dynaamiseen verkko-oppimisyhteisöön ja suorittaa kurssityönsä käyttämällä uusinta tietotekniikkaa ja koulutusresursseja maailmanlaajuisen verkon kautta. BBA tarjoaa kaksi vaihtoehtoa akateemisen urasi mukauttamiseksi UIS: ään. BBA: n kattava tutkinto valmistaa sinut työvoimaan, jolla on vankka perusta menestykselle. BBA: n keskittyminen johdon tutkintoihin oppii tietämystä ja taitoja, joita tarvitaan ammatillisen uransa johtajiksi.

Liiketalouden kandidaatti General Online

Yorkville University
Online Part-time 2.5 vuotta Tammikuu 2020 Kanada Fredericton Vancouver Toronto + 2 lisää

Yorkville University liiketalouden kandidaatti antaa motivoituneille yksilöille taitoja navigoida ja hallita monimutkaisia liiketoimintakysymyksiä ja antaa heille mahdollisuuden pitkäaikaiseen henkilökohtaiseen ja ammatilliseen menestykseen. Tutkinto perustuu opiskelijoiden aikaisempaan kokemukseen sovellus- ja integrointi-lähestymistavasta, joka takaa vankan ymmärryksen keskeisistä käsitteistä ja miten niitä voidaan soveltaa todellisissa skenaarioissa.

Executive BBA (EBBA)

EU Business School
Online Full-time Part-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Sveitsi Sveitsi Online + 1 lisää

Executive Business Administration (EBBA) on yksi vuosi, kaksi lukukautta intensiivistä ohjelmaa. Tämä ohjelma on suunniteltu työskenteleviin ammattilaisiin keski- tai ylimmän johdon tehtävissä, joilla on vähintään viisi vuotta työkokemusta. Se varustaa ammattilaiset teorian ja käsitteiden avulla vahvistaakseen laajaa työkokemustaan ​​ja valmistautumaan jatko-opintoihin.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

California Southern University
Online Full-time Part-time 4 - 6 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Costa Mesa + 1 lisää

CalSouthernin Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat tiedot ja käytännön taidot menestyä nykypäivän vaativassa, kilpailukykyisessä ja teknologiaan perustuvassa liiketoimintaympäristössä.

Bachelor in Business Administration

IUBH Fernstudium
Online Full-time Part-time 6 - 12 lukukaudet Avoin ilmoittautuminen Saksa Huono Honnef + 1 lisää

Bachelor of Business Administration (BWL) etäopiskelu IUBH Asetit tärkeä virstanpylväs urallasi. Me valmistaa teitä etäopiskelijat nimenomaan oletukseen tehtävien erilaisia ​​toimintoja ja teollisuuden puolivälissä korkean hallintaan.

Online bba digitaalisessa liiketoiminnassa

GBSB Global Business School - Online programs
Online Full-time Part-time 3 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Espanja Espanja Online Madrid + 2 lisää

Online BBA Digital Business valmistaa opiskelijoita kohtaamaan globalisoituneen talouden asettamat haasteet ja tarjoaa tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä rajojen yli. Opiskelijat kehittävät suuremman kulttuuritiedon ja tietoisuuden, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ihmisten kanssa, joilla on paljon erilaisia ​​arvoja ja käyttäytymismalleja.

Bachelor of Business Administration - BBA (Online)

Aston American University
Online Full-time Part-time 18 - 24 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Honolulu + 1 lisää

Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelma on ammattimaisesti keskittynyt tutkinto, joka on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneita, joilla on käytännön tietoa ja siihen liittyviä kriittisiä ajattelutaitoja, jotka haluavat nykypäivän kilpailukykyisessä liiketoimintaympäristössä.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto - Etäopetus

University of Nicosia
Online Full-time Part-time 4 vuotta Request Info Kyproksen tasavalta Nikosia + 1 lisää

Tämän tutkinnon yleisenä tavoitteena on esittää tasapainoinen kuva liike-elämästä. Kurssi tarjoaa kriittisen tutkimuksen paitsi yrityksen johtamistoimintojen teoreettisista ja käytännöllisistä näkökohdista, myös näiden toimintojen integroinnista ja synteesistä niiden monimutkaisissa ympäristöasioissa, joissa painotetaan paikallisia tarpeita ja etuja. Koko tutkinto, opiskelijat ovat koulutettuja ajatella tehokkaasti liiketoimintaa kokonaisuutena ja arvostaa keskinäistä riippuvuutta eri toimintojen liiketoiminnan.

Tradenomi (BBA)

Islamic Online University
Online Full-time Part-time 4 vuotta Request Info Gambia Banjul + 1 lisää

Bachelor of Business Administration-ohjelma on 4-vuoden ohjelma, joka avaa oven kiehtova liiketoiminnan hallinnon.

Poikamies Business Administration - verkossa

Provo College
Online Part-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat Provo

Ansaita yrityksesi tutkinto verkossa. Business Administration tutkinto Provo College auttaa valmistautumaan uran liikkeenjohdon, vähittäiskaupan, asiakaspalvelu, myynti, markkinointi tai hallinto. Meidän nopeatempoisessa kursseja, sinulla Nauti ansaita otat kursseja verkossa silti vastaanottaa oppimisen mahdollisuuksia, joilla kehittää taitojasi liiketalouden ...

Tradenomi

EELU Egyptian E-Learning University
Online Full-time Syyskuu 2020 Egypti Egypti Online

Bachelor of Business Administration tutkinto-ohjelma tarjoaa kursseja ja liiketoimintaan liittyvien luokkansa kokemuksia opiskelijoille, jotka aikovat uraa liikkeenjohdon. Siinä korostetaan integraation eri toimialoille kehittää yleinen näkökulman yritysten ongelmia ja haasteita.