Filter
BBA
Pohjois-Amerikka Tahti: Kaikki

Täältä löydät Online Tradenomit Liiketalousssa Pohjois-Amerikka 2019/2020

Tradenomin tutkinto (Bachelor of Business Administration eli BBA) on alempi korkeakoulututkinto, jonka suorittaminen kestää yleensä noin kolme tai neljä vuotta. BBA-tutkinto voi auttaa opiskelijoita hankkimaan kriittisen ajattelun, ajanhallinnan ja tehokkaan johtajuuden kannalta tärkeitä taitoja, joiden avulla voi olla hyödyksi millä tahansa työpaikalla.

Yhdysvallat yleisesti kutsutaan Yhdysvalloissa, on liittotasavalta, joka koostuu viiteenkymmeneen osavaltioon ja liittovaltion alueella. 48 yhtenäiseen jäsenvaltioiden ja liittovaltion alueella Washington, DC ovat ensimmäinen Pohjois-Amerikan välillä Kanadassa ja Meksikossa. Alaskan osavaltiosta on Luoteis-Pohjois-Amerikassa, Länsi-Kanadan ja itään Venäjän halki Beringin salmen ja valtion Havaijin on saaristossa puolivälissä Pohjois-Tyynenmeren. Maalla on myös viisi asuttu ja yhdeksän asumattomilla alueilla Tyynenmeren ja Karibian.

Ota yhteyttä yliopistoihin suosittuja Online Tradenomin tutkintoa Liiketalousssa Pohjois-Amerikka 2019/2020

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

1 tulosta kohteessa Liiketalous, Pohjois-Amerikka

Mount Mercy University Online

Mount Mercy -yliopiston online-liiketoiminnan pääaine tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää teoreettiset konstruktiot käytännön todellisen kokemuksen kanssa luok ... [+]

ONLINE BBA: LIIKETOIMINTA

Mount Mercy -yliopiston online-liiketoiminnan pääaine tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden yhdistää teoreettiset konstruktiot käytännön todellisen kokemuksen kanssa luokkahuoneen ulkopuolella laadukkaan ja monipuolisen opetuskokemuksen ansiosta.

Tämän ohjelman jatko-opiskelijat oppivat:

Käytä eettistä päättelyä lähestymistapaan tilanteiden arvioimiseksi ja ymmärrä johtajan rooli eettisessä päätöksenteossaHanki tuntemus ydinliiketoiminnan terminologiasta ja käsitteistäKäytä kriittistä ajattelua / ongelmanratkaisutaitoja liiketoimintaolosuhteiden analysoinnissa ja suositusten ja päätösten tekemisessäAnalysoi toimialaa Porterin viiden voimamallin avullaKommunikoida tehokkaastiLaaditaan kattava SWOT-analyysi käyttämällä asianmukaisia ​​ulkoisia ja sisäisiä resurssejaKehittää strategisia suunnitelmia varten kerätyt tiedotKurssimuoto... [-]
Yhdysvallat Cedar Rapids
Request Info
Englanti
Online
Lue lisää suomeksi