ONLINESTUDIES.FI

Selaa 26 Tradenomit (BBA:t) Liikkeenjohtaminenssa Online BBA

BBA tai Tradenomi tyypillisesti kestää neljä vuotta ja vaatii opiskelijoita ovat jo valmiiksi toisen asteen koulutuksen. Opiskelija usein on mahdollisuus erikoistua niiden määrin keskittyä niiden ainutlaatuinen etuja. Näiden ohjelmien tavoitteena on valmistaa opiskelijoita ammatillisen uran tai syventäviin opintoihin toimialasta.

Mikä on online BBA Business Administration? Nämä ohjelmat keskittyvät tehokkaaseen liiketoiminnan käytäntöihin rooli talouden ja tietoisuutta maailmanlaajuisen liiketoiminnan kysymyksiä. Muita yleisiä aiheita ovat perusteet yrittäjyyden, projektinhallinnan, liikejuridiikan ja etiikka, talous, liike teoria ja internet-pohjainen yrityksille. Jähmettyä niiden reaalimaailman liiketoiminnan ymmärrys, monet opiskelijat kannustetaan harjoittelijaohjelmat vakiintuneiden liiketoimintayksiköitä.

BBA Business Administration, opiskelijat voivat olla mahdollisuus hioa erilaisia ​​taitoja, jotka sisältävät verkottuminen, liiketoiminnan suunnitteluun, johdon mallintaminen ja kirjanpidon. Tämä laaja joukko kykyjä antaa opiskelijoille etu työmarkkinoilla, koska ne saada monenlaisia ​​kantoja.

Kustannukset BBA Business Administration tyypillisesti vaihtelevat opiskelijan yliopiston valinta, luokan tyyppi ja tarvittavat oppimateriaalit. Leikata kustannuksia koulutuksen, monet opiskelijat valitsevat digitaalisen oppimateriaalin tai online--pohjainen luokat.

Yleensä valmistuneet BBA Business Administration ohjelma siirtyä uran liiketoiminnan ja rahoituksen aloilla. He voivat löytää työtä yksityisen ja julkisen asetuksia laajan markkinaraon. Yhteiset kannat sisältävät vahingontorjuntatoimenpiteet johtaja, kustannukset estimaattori, myyntipäällikkö, Operations Manager ja tiedon turvapäällikkö.Jokaisen opiskelijan työllisyys riippuu yleensä pätevyyksistään kuten aiemmin harjoittelupaikkoja ja koulutus erikoisaloja.

Oletko valmis jatkamaan koulutus ja uraan liittyviä tavoitteita BBA Business Administration? Etsi ohjelman alla ja yhteystiedot suoraan ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

26 tulosta kohteessa Liikkeenjohtaminen Filter

Kauppatieteiden kandidaatti

University of Management and Technology
Online Syyskuu 2020 Yhdysvallat Arlington

BBA edellyttää suorituksen loppuun suorittamista yhteensä 120 tuntia, joista 60 on yläasteella (nuorempi ja vanhempi vuosi).

Kauppatieteiden kandidaatti

CALIMT
Online Full-time Part-time 2 - 4 vuotta Heinäkuu 2020 Yhdysvallat USA Online Irvine + 2 lisää

CALIMT Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelma esittelee liiketoiminnan perusteet, kuten kirjanpito, rahoitus, markkinointi, toiminta ja johtaminen.

Online BBA

University of Illinois Springfield
Online Full-time Part-time Syyskuu 2020 Yhdysvallat USA Online

University of Illinois Springfield (UIS) online-kandidaatin tutkinto liiketaloudessa (BBA) antaa opiskelijoille mahdollisuuden osallistua dynaamiseen verkko-oppimisyhteisöön ja suorittaa kurssityönsä käyttämällä uusinta tietotekniikkaa ja koulutusresursseja maailmanlaajuisen verkon kautta. BBA tarjoaa kaksi vaihtoehtoa akateemisen urasi mukauttamiseksi UIS: ään. BBA: n kattava tutkinto valmistaa sinut työvoimaan, jolla on vankka perusta menestykselle. BBA: n keskittyminen johdon tutkintoihin oppii tietämystä ja taitoja, joita tarvitaan ammatillisen uransa johtajiksi.

Liiketalouden kandidaatti General Online

Yorkville University
Online Part-time 2.5 vuotta Tammikuu 2020 Kanada Fredericton Vancouver Toronto + 2 lisää

Yorkville University liiketalouden kandidaatti antaa motivoituneille yksilöille taitoja navigoida ja hallita monimutkaisia liiketoimintakysymyksiä ja antaa heille mahdollisuuden pitkäaikaiseen henkilökohtaiseen ja ammatilliseen menestykseen. Tutkinto perustuu opiskelijoiden aikaisempaan kokemukseen sovellus- ja integrointi-lähestymistavasta, joka takaa vankan ymmärryksen keskeisistä käsitteistä ja miten niitä voidaan soveltaa todellisissa skenaarioissa.

Executive BBA (EBBA)

EU Business School
Online Full-time Part-time 1 vuosi Syyskuu 2020 Sveitsi Sveitsi Online + 1 lisää

Executive Business Administration (EBBA) on yksi vuosi, kaksi lukukautta intensiivistä ohjelmaa. Tämä ohjelma on suunniteltu työskenteleviin ammattilaisiin keski- tai ylimmän johdon tehtävissä, joilla on vähintään viisi vuotta työkokemusta. Se varustaa ammattilaiset teorian ja käsitteiden avulla vahvistaakseen laajaa työkokemustaan ​​ja valmistautumaan jatko-opintoihin.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto

California Southern University
Online Full-time Part-time 4 - 6 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Costa Mesa + 1 lisää

CalSouthernin Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle tarvittavat tiedot ja käytännön taidot menestyä nykypäivän vaativassa, kilpailukykyisessä ja teknologiaan perustuvassa liiketoimintaympäristössä.

Bachelor in Business Administration

IUBH Fernstudium
Online Full-time Part-time 6 - 12 lukukaudet Avoin ilmoittautuminen Saksa Huono Honnef + 1 lisää

Bachelor of Business Administration (BWL) etäopiskelu IUBH Asetit tärkeä virstanpylväs urallasi. Me valmistaa teitä etäopiskelijat nimenomaan oletukseen tehtävien erilaisia ​​toimintoja ja teollisuuden puolivälissä korkean hallintaan.

Online bba digitaalisessa liiketoiminnassa

GBSB Global Business School - Online programs
Online Full-time Part-time 3 - 4 vuotta Avoin ilmoittautuminen Espanja Espanja Online Madrid + 2 lisää

Online BBA Digital Business valmistaa opiskelijoita kohtaamaan globalisoituneen talouden asettamat haasteet ja tarjoaa tarvittavat tiedot ja taidot työskennellä rajojen yli. Opiskelijat kehittävät suuremman kulttuuritiedon ja tietoisuuden, joka mahdollistaa tehokkaan työskentelyn ihmisten kanssa, joilla on paljon erilaisia ​​arvoja ja käyttäytymismalleja.

Bachelor of Business Administration - BBA (Online)

Aston American University
Online Full-time Part-time 18 - 24 kuukautta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Honolulu + 1 lisää

Bachelor of Business Administration (BBA) -ohjelma on ammattimaisesti keskittynyt tutkinto, joka on suunniteltu tuottamaan tutkinnon suorittaneita, joilla on käytännön tietoa ja siihen liittyviä kriittisiä ajattelutaitoja, jotka haluavat nykypäivän kilpailukykyisessä liiketoimintaympäristössä.

Kauppatieteiden kandidaatin tutkinto - Etäopetus

University of Nicosia
Online Full-time Part-time 4 vuotta Request Info Kyproksen tasavalta Nikosia + 1 lisää

Tämän tutkinnon yleisenä tavoitteena on esittää tasapainoinen kuva liike-elämästä. Kurssi tarjoaa kriittisen tutkimuksen paitsi yrityksen johtamistoimintojen teoreettisista ja käytännöllisistä näkökohdista, myös näiden toimintojen integroinnista ja synteesistä niiden monimutkaisissa ympäristöasioissa, joissa painotetaan paikallisia tarpeita ja etuja. Koko tutkinto, opiskelijat ovat koulutettuja ajatella tehokkaasti liiketoimintaa kokonaisuutena ja arvostaa keskinäistä riippuvuutta eri toimintojen liiketoiminnan.

Executive kandidaatin of Business Administration

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Full-time Part-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zurich + 1 lisää

Tämä Executive Tradenomi (Executive BBA tai EBBA) opinto-ohjelma sopii opiskelijoille, jotka työskentelivät suoraan lukion jälkeen vähintään 3 vuotta johtotehtävissä samalla alalla tai vastaavia,

Tradenomi (BBA)

Islamic Online University
Online Full-time Part-time 4 vuotta Request Info Gambia Banjul + 1 lisää

Bachelor of Business Administration-ohjelma on 4-vuoden ohjelma, joka avaa oven kiehtova liiketoiminnan hallinnon.

Kaupan ja hallinnon alalta

UTH Florida University
Online Full-time Part-time 3 vuotta Avoin ilmoittautuminen Yhdysvallat Tampa + 1 lisää

Bachelor in Business Administration painotetaan erityisesti yleiseen johtotehtäviin, päätöksentekoon ja lisäksi aloilla rahoitus, markkinointi ja kansainvälinen liiketoiminta mm.

Kauppatieteiden kandidaatti

Reinhardt University - Online Programs
Online Full-time Part-time Request Info Yhdysvallat Waleska

Kuuntelemme oppilailta kerta toisensa jälkeen, että he ovat saavuttaneet uransa umpikujaan, koska heillä ei ole tutkintotodistusta. Reinhardtin online-tutkinto-optiot auttavat sinua murtamaan tämän esteen ja edistämään urasi. Valitse kauppatieteiden kandidaatin tai Bachelor of Business Administration.

Kauppatieteiden kandidaatti

Chartall Business College
Kampus Full-time 3 - 5 vuotta Helmikuu 2020 Etelä-Afrikka Johannesburg

BBA on keskittynyt ihmisten, prosessien, käytäntöjen ja järjestelmien hallintaan ja hallintaan (MAPPPS).