Filter
BBA
Tahti: Kaikki

Selaa 3 BBA:t Myyntityössa Online BBA-ohjelma

Bachelor of Business Administration on saavutus monet opiskelijat työskentelevät kohti opiskellessaan perustutkintoa ohjelmaan. Tämäntyyppinen tutkinto täyttää ne olla asiantuntija tietyllä alalla tutkimuksen ja voi jopa avata ovet löytää elämän ajan.

Mikä on online BBA myynnin? Tämä tutkinto antaa opiskelijoille tarvittava syvällinen tietämys ja taidot työskennellä myynti- tai saralla. Opiskelijoiden pitäisi siirtyä kanssa ymmärrettäisiin paremmin kauppa, tori, menetelmiä markkinoida ja myydä tuotteita tai palveluita, liikkeenjohdon ja luoda myynnin tavoitteet. Uralla mukana usein myös myynnin ja markkinoinnin, globaali markkinointi strategiat, johdon tuki, talouden ja kirjanpidon ja strategisen liikkeenjohdon. Opiskelijan kannattaa myös kävellä pois ohjelmasta paremmin viestintää, strategista suunnittelua, esittelyä ja johtamistaitoja.

Online BBA myynnin voi valmistaa opiskelijoita uran valitsemiinsa tai antaa heille tarvittavat taidot edelleen niiden koulutuksen kanssa maisteriksi. Opiskelijat, jotka läpäistyään heidän BBA myynnin voi odottaa ansaita enemmän kuin ilman tutkintoa.

Kustannukset täyttää online-BBA myynti voi vaihdella. Jossa opiskelija haluaa käydä koulua ja ovatko he opiskelevat kokopäiväisesti voi vaikuttaa kokonaiskustannuksia. Kiinnostuneita opiskelijoita ymmärtämään kokonaiskustannuksista pitäisi tavoittaa haluamansa kouluihin lisätietoja.

Saatuaan niiden BBA myynnin, opiskelijoiden pitäisi odottaa löytää erilaisia ​​uravalintoja, kuten pään ja markkinoinnin ja viestinnän, myyntipäällikkö, strateginen myynnin kehitys ja mainontaa. Opiskelijat voivat myös työskennellä eri teollisuudenaloilla, kuten sähköinen kaupankäynti, vakuutus, rahoituspalvelut sekä pankki- tai vähittäiskaupan yrityksille.On paljon mahdollisuuksia kasvuun mukaan, opiskelija valitsee työskennellä tavallisena toimihenkilö tai välittäjänä, tai jos he valitsevat edetä korkeampaa vastuuta esimerkiksi hallintoon.

Opiskelijat voivat löytää verkossa BBA ohjelmia myyntiä monissa kouluissa. Online ohjelmia tarjotaan nimenomaan auttaa yksilöiden vaihtoehtoisia aikatauluja. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Lue lisää Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla:

3 tulosta kohteessa Myyntityö

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Lopussa kandidaatin (BBA) tuote- ja Tavararyhmähallinta, valmistuneet odotetaan yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä ja näyttää vankka Tavaroiden ja luokkaan hallinnan al ... [+]

ABMS on sertifioitu EFMD EOCCS, Sveitsin kansallisen koulutuksen laatua (EduQua) ja ASIC UK. WSB on eurooppalainen valtio tunnustettu yliopisto ja KNU on eurooppalainen julkinen yliopisto perustettu 200 vuotta sitten ja sijoittui maailman 500 parhaan joukkoon. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut kandidaatin opiskelija ABMS.

Lopussa kandidaatin (BBA) tuote- ja Tavararyhmähallinta, valmistuneet odotetaan yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä ja näyttää vankka Tavaroiden ja luokkaan hallinnan alalla. Opiskelijat ovat varustettu hyödyllinen tuote ja luokkaan hallintatyökalut työmarkkinoille ja edistää tehokkaasti ja tehokkaasti järjestöjen tällä alalla. LUE LISÄÄ kandidaatin (BBA) tuote- ja luokkaan Management on tutkimus, joka on hyödyllinen opiskelijoille etsivät työskentelemään Shopping Centre (Category Manager) tai Tuotanto (Product Manager). Kurssi muovaavat opiskelijat voivat tulla johtaja että työntekijät tulee hakemaan. ... [-]

Sveitsi Zurich
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

ABMS on sertifioitu EFMD EOCCS, Sveitsin kansallisen koulutuksen laatua (EduQua) ja ASIC UK. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut kandidaatin opiskelija ABMS. ... [+]

ABMS on sertifioitu EFMD EOCCS, Sveitsin kansallisen koulutuksen laatua (EduQua) ja ASIC UK. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut kandidaatin opiskelija ABMS.

Opiskelijat ovat varustettu uusilla ja erittäin hyödyllinen Myynti ja markkinointi välineitä (mukaan lukien E-Myynti ja E-markkinointi) päästä työmarkkinoille ja edistää entistä tehokkaammin ja organisaatioille tämän alan.

Executive BBA myynti ja markkinointi opinto-ohjelmat soveltuvat opiskelijoille, jotka haluavat seurata uran markkinoinnin tai myynnin ja tulla markkinointi- ja / tai myyntipäällikkö. Tämä opinto-ohjelma on 12-kuukauden tutkimusjakson aikana, jossa opiskelijat opetetaan teoria markkinointi, myynti, ja olennaisia ​​taitoja, joita tarvitaan teollisuuden kautta luentosarja.... [-]

Sveitsi Zurich
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland

Lopussa kandidaatin (BBA) Kansainvälisen Myynti ja markkinointi opinto-ohjelma valmistuneet odotetaan yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä ja näyttää vankka niiden myynni ... [+]

3 TOP UNIVERSITIES = 1 EUROOPPALAINEN BACHELOR / strong> Kaikilla opiskelijoilla on ABMS Sveitsin lisäksi Bachelorilla on yhteinen kandidaattori Dąbrowa Górnicza -yliopiston (WSB) ja Taras Shevchenko National Universityn (KNU) kanssa. ABMS on sertifioitu EFMD EOCCS, Sveitsin kansallisen koulutuksen laatua (EduQua) ja ASIC UK. WSB on eurooppalainen valtio tunnustettu yliopisto ja KNU on eurooppalainen julkinen yliopisto perustettu 200 vuotta sitten ja sijoittui maailman 500 parhaan joukkoon. 3 parasta eurooppalaista yliopistoa = paras virtuaali / online-ohjelma = 1 parasta eurooppalaista Bachelor SWITZERLAND + EU + TOP RANKED 500 Ennen kokemusta ABMS: ssä Yhdistä oppilaiden ja johtajien kanssa juuri sinäkin online-kandidaattisi ohjelmiin. Voit mennä niin pitkälle kuin mielesi vie sinut kandidaatin opiskelija ABMS.... [-]

Sveitsi Zurich
Avoin ilmoittautuminen
Englanti
Full-time
Part-time
1 vuosi
Online
Lue lisää suomeksi