ONLINESTUDIES.FI

Selaa 3 BBA:t Myyntityössa Online BBA-ohjelma

Bachelor of Business Administration on saavutus monet opiskelijat työskentelevät kohti opiskellessaan perustutkintoa ohjelmaan. Tämäntyyppinen tutkinto täyttää ne olla asiantuntija tietyllä alalla tutkimuksen ja voi jopa avata ovet löytää elämän ajan.

Mikä on online BBA myynnin? Tämä tutkinto antaa opiskelijoille tarvittava syvällinen tietämys ja taidot työskennellä myynti- tai saralla. Opiskelijoiden pitäisi siirtyä kanssa ymmärrettäisiin paremmin kauppa, tori, menetelmiä markkinoida ja myydä tuotteita tai palveluita, liikkeenjohdon ja luoda myynnin tavoitteet. Uralla mukana usein myös myynnin ja markkinoinnin, globaali markkinointi strategiat, johdon tuki, talouden ja kirjanpidon ja strategisen liikkeenjohdon. Opiskelijan kannattaa myös kävellä pois ohjelmasta paremmin viestintää, strategista suunnittelua, esittelyä ja johtamistaitoja.

Online BBA myynnin voi valmistaa opiskelijoita uran valitsemiinsa tai antaa heille tarvittavat taidot edelleen niiden koulutuksen kanssa maisteriksi. Opiskelijat, jotka läpäistyään heidän BBA myynnin voi odottaa ansaita enemmän kuin ilman tutkintoa.

Kustannukset täyttää online-BBA myynti voi vaihdella. Jossa opiskelija haluaa käydä koulua ja ovatko he opiskelevat kokopäiväisesti voi vaikuttaa kokonaiskustannuksia. Kiinnostuneita opiskelijoita ymmärtämään kokonaiskustannuksista pitäisi tavoittaa haluamansa kouluihin lisätietoja.

Saatuaan niiden BBA myynnin, opiskelijoiden pitäisi odottaa löytää erilaisia ​​uravalintoja, kuten pään ja markkinoinnin ja viestinnän, myyntipäällikkö, strateginen myynnin kehitys ja mainontaa. Opiskelijat voivat myös työskennellä eri teollisuudenaloilla, kuten sähköinen kaupankäynti, vakuutus, rahoituspalvelut sekä pankki- tai vähittäiskaupan yrityksille.On paljon mahdollisuuksia kasvuun mukaan, opiskelija valitsee työskennellä tavallisena toimihenkilö tai välittäjänä, tai jos he valitsevat edetä korkeampaa vastuuta esimerkiksi hallintoon.

Opiskelijat voivat löytää verkossa BBA ohjelmia myyntiä monissa kouluissa. Online ohjelmia tarjotaan nimenomaan auttaa yksilöiden vaihtoehtoisia aikatauluja. Etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

3 tulosta kohteessa Myyntityö Filter

Kandidaatin tuotteen ja luokan hallinta

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Full-time Part-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zurich + 1 lisää

Lopussa kandidaatin (BBA) tuote- ja Tavararyhmähallinta, valmistuneet odotetaan yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä ja näyttää vankka Tavaroiden ja luokkaan hallinnan alalla.

Executive Bachelor's in International Sales and Marketing

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Full-time Part-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zurich + 1 lisää

Kandidaatin kansainvälisissä myynnin ja markkinoinnin

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Online Full-time Part-time 1 vuosi Avoin ilmoittautuminen Sveitsi Zurich + 1 lisää

Lopussa kandidaatin (BBA) Kansainvälisen Myynti ja markkinointi opinto-ohjelma valmistuneet odotetaan yhdistää teoriaopetusta ja käytäntöä ja näyttää vankka niiden myynnin ja markkinoinnin alalla.