$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaile 2 BBA-ohjelmat Sähköinen liiketoiminta (e-Business)ssa Online Tradenomin tutkinto

Bachelor of Business Administration on ylempää tutkintoa ansaittavissa osoitteessa korkeakoulussa tai yliopistossa. Ansaita BBA, joka voi kestää noin neljä vuotta opiskelua, voi auttaa valmistuneet löytää mielekkääseen työuraan, jotka tarjoavat paremman korvauksen ja lisää vastuuta. Mikä on online BBA e-Business? Opiskelijat tässä lukuvuoden ohjelma voi oppia perustan liiketoimin… Lue lisää

Bachelor of Business Administration on ylempää tutkintoa ansaittavissa osoitteessa korkeakoulussa tai yliopistossa. Ansaita BBA, joka voi kestää noin neljä vuotta opiskelua, voi auttaa valmistuneet löytää mielekkääseen työuraan, jotka tarjoavat paremman korvauksen ja lisää vastuuta.

Mikä on online BBA e-Business? Opiskelijat tässä lukuvuoden ohjelma voi oppia perustan liiketoiminnan ja miten nämä käsitteet koskevat maailmaan verkkokaupan. Mahdollisia työselostus voi kattaa verkon suunnittelun, online-markkinoinnin, web-kehitys, järjestelmien suunnitteluun, ja strategista suunnittelua. Näiden aiheiden avulla opiskelijat oppivat suunnitella ja hallita sivustoja, miten ohjata liikennettä tietyille sivustoille, ja miten harjoittaa liiketoimintaa käyttää Internetiä. Koska tämä tutkinto on tarjolla verkossa, opiskelijat voivat olla mahdollisuus saada tunneille, ohjeaineistot, ja muun luokan resursseja kätevästi.

Täyttämällä BBA e-Business, opiskelijat voivat kehittää edelleen ja parantaa niiden johtamisen, viestinnän ja johtamistaitoja. Näillä parannetaan taidot, opiskelijat ovat usein paremmat valmiudet olla arvokkaita työntekijöitä ja työtovereille.

Kustannukset ansaita BBA e-Business voi vaihdella suuresti ja riippuvat monista tekijöistä. Kiinnostuneet henkilöt tulisi ottaa yhteyttä mahdollisten kouluissa ja pyytää ajan tasalla tietoa opetusta hinnat.

Niiden parempaa tietämystä ja kokemusta sähköisen ja internet kauppa, loppututkinnon BBA e-Business ovat yleensä hyvin uran hallinnollisten johtajat, liike-elämän konsultit, sähköinen liiketoiminta analyytikot, verkossa projektipäälliköt, ja johto analyytikot. Näitä uraa löytyy eri aloilla, kuten markkinointi, kansainvälinen kauppa, ja mainonnan.Valmistumisen jälkeen opiskelija voi halutessaan palata akateemisen ja ansaita maisterin tutkinto mahdollisuuden edelleen erikoistua tietojaan.

Voit aloittaa ansaita BBA e-Business heti. Löytää koulu, joka toimii sinulle, etsi ohjelman alla ja suoraan yhteyttä ottamista toimisto koulun valintasi täyttämällä lyijymuodossa.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich, Sveitsi

Tämä Executive kandidaatin (EBBA) sähköisen liiketoiminnan ja sähköisen Marketing Management (mukaan lukien Social Media tutkimukset) kurssi on tehty opiskelijoille, jotka työ ... +

Tämä Executive kandidaatin (EBBA) sähköisen liiketoiminnan ja sähköisen Marketing Management (mukaan lukien Social Media tutkimukset) kurssi on tehty opiskelijoille, jotka työskentelivät suoraan lukion jälkeen vähintään 3 vuotta johtotehtävissä samalla alalla tai vastaavia, -
BBA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Online
 
OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
Zurich, Sveitsi

Kandidaatin sähköisen liiketoiminnan ja sähköisen markkinoinnin (mukaan lukien Social Media tutkimukset; BBA) merkitsee ensimmäisen tason saavutus tahansa koulutusalaan.

Kandidaatin sähköisen liiketoiminnan ja sähköisen markkinoinnin (mukaan lukien Social Media tutkimukset; BBA) merkitsee ensimmäisen tason saavutus tahansa koulutusalaan. -
BBA
Täyspäiväinen
Osa-aikainen
Englanti
Online