BSc (Hons) tietojenkäsittely

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Coronavirus (Covid-19) -päivitykset:

Nykyinen saantimme on auki. Jatkamme häiriöttömän oppimiskokemuksen tarjoamista kaikilla kursseillamme. Olemme etäopiskelun asiantuntijoita, joilla on yli 25 vuoden kokemus koulutuksen tarjoamisesta verkossa.

Kurssin yleiskuvaus

Arden University online- BSc (Hons) Computing -ohjelma tarjoaa sinulle tarvittavat taidot ja tiedot, joiden avulla voit siirtyä urasi seuraavaan vaiheeseen. Tämä BSc (Hons) Computing -tutkinto auttaa sinua kehittämään ymmärrystäsi tärkeistä laskentaperiaatteista ja nykyaikaisista työkaluista, joita käytetään edistyneiden laskentatavoitteiden saavuttamiseen.

Ardenin joustava opiskelutila antaa sinun kehittää ammatillista tietotekniikka- ja IT-tietämystäsi olemassa olevien sitoumusten ympärillä. Tämä ohjelma antaa sinulle tarvittavat taidot menestyäkseen tietotekniikan alalla ja auttaa sinua lähemmäs uratavoitteitasi.

Ardenin tarjoamassa kaikissa ohjelmissa keskitytään voimakkaasti työllistettävyyteen, käytännön taitoihin ja uran onnistumiseen. Ohjelma on suunniteltu auttamaan sinua kehittämään ja hallitsemaan ohjelmistoja moniin ammatillisiin tavoitteisiin, keskittyen erityisesti nykyisiin suuntauksiin.

Kurssimoduulit

Taso 4

Ammatillinen kehitys
Tämä moduuli on suunniteltu parantamaan henkilökohtaista ja ammatillista tietoisuuttasi ja auttamaan sinua kehittämään strategioita työpaikalle. Opit tutkimaan kommunikaatiotaitoja, oppimistapoja ja ongelmanratkaisutaitoja.

Tietokone teknologia
Saat yleiskuvan järjestelmän suunnittelusta, laitteistoista, ohjelmistoista ja verkottumisen perusteista. Tämä moduuli tarkastelee tietokonejärjestelmien rakentamista ja ylläpitoa käytännöllisesti ja vastaa käyttäjien tarpeita.

Verkkosivujen suunnittelu
Tämän moduulin aikana löydät tekniikat ja tekniikat, jotka menevät verkkosivustojen luomiseen. Opi saavutettavuudesta, käytettävyydestä, loistavan suunnittelun periaatteista ja siitä, kuinka työskennellä eri selainten kanssa.

Organisaatioiden tietojärjestelmät
Tämä moduuli tarkastelee tapoja, joilla voit kerätä tietoja, määrittämällä tarvitsemasi tiedot ja mitä haluat saada siitä ulos, jotta organisaatiollesi saadaan etua.

Tietokannan suunnittelu
Opi 'relaatiotietokannan suunnittelusta' tällä moduulilla, joka kattaa kuinka rakentaa älykäs tietokanta, joka on turvallinen, kestävä ja mahdollistaa helpon pääsyn.

Ohjelmistotuotanto
Sinulla on useita erilaisia ohjelmointi- ja suunnittelutapoja, joiden avulla voit määrittää, mitä asiakkaasi tarvitsee ja miten kehittää ohjelmistoa heille. Matkan varrella kohtaat laatuprosesseja, joilla varmistetaan, että kaikki noudattaa parhaita käytäntöjä.

Taso 5

Ohjelmointi
Opit tuntemaan oliokeskeiset järjestelmät, jotka ovat keskeisiä useimmissa ohjelmointikielissä, ja perehtyä luokkasuunnitteluun. Testaa sitten perintö- ja yhdistämistekniikoita käyttämällä taitojasi kehittämällä omia sovelluksiasi.

Järjestelmäanalyysi ja suunnittelu
Opi analyysitaidot ja suunnittelutekniikat, jotka auttavat määrittämään, kuka asiakkaasi ovat ja mitä he tarvitsevat. Käytät tiedonkeruumenetelmiä, kuten fokusryhmiä, kyselylomakkeita ja haastatteluja, ja tarkastellaan kriittisesti järjestelmiä ja erilaisia elinkaarimalleja.

Tietokannan toteutus
Laajennat relaatiotietokantojen teoreettista tietämystäsi ja käytät enemmän käytännön taitoja. Tämä moduuli kattaa tietokantojen suunnittelun, ohjelmoinnin ja kehittämisen sekä miten ne toteutetaan käytännössä liiketoiminnassa.

Tietoliikenne
Kun olet kerännyt kaikki tietosi ja luonut sille sopivan tietokannan, nämä tiedot on kuljetettava minne sen täytyy olla. Tässä moduulissa saat selville, kuinka tiedot liikkuvat verkossa.

Tietotekniikan laatujärjestelmät
Laatuvaatimukset asettaa Kansainvälinen standardointijärjestö (ISO). Tämä moduuli selittää IT-teollisuudelle tärkeät ISO-koodit, miten kultalaatuvaatimus voidaan toimittaa ja mitä voi mennä pieleen.

Dynaaminen verkkosivustojen kehittäminen
Pitämällä käyttäjät ja heidän tarpeet tämän moduulin ytimessä, keskityt edistyneempiin tekniikoihin ja ideoihin sekä siihen, kuinka tietokannat toimivat web-pohjaisten järjestelmien kanssa. Dynaamista sisältöä käyttämällä rakennat palvelinpuolen verkkosivuston.

Taso 6

Verkottumisen nykyiset suuntaukset
Tässä jatkuvasti kehittyvässä moduulissa tarkastellaan huipputeknologioita ja niiden vaikutuksia ihmisiin. Arvioit, parantuvatko uudet tuotteet vanhoihin verrattuna, ja arvioi innovaatioiden vaikutuksia viestinnän alalla.

IT-johtaminen
Löydät, mitä IT-ja tekniikan aloilla managerina tarvitaan. Tässä moduulissa tarkastellaan ulkoistamisen, kaupankäynnin tekemistä urakoitsijoiden ja konsulttiyritysten kanssa, oman osastosi hallintaa ja sopivuutta yritykseesi seuraavien vaiheiden tutkiessa.

Tietokonejärjestelmien turvallisuus
Kun tarkastellaan tietoverkkorikollisuutta ja lakia, opit heikoista kohdista, jotka jättävät järjestelmät ja henkilöt alttiiksi hyökkäyksille. Tämän moduulin avulla voit tutustua salaustekniikkaan, joka on tärkeä tietoturvan perusta.

verkkokaupan järjestelmät
Kun tarkastelet perusteellisesti asiakas-palvelin-tietojenkäsittelyä, merkintäkieliä, asiakas- ja palvelinpuolen komentosarjoja, tämän moduulin avulla voit suunnitella ja rakentaa oman verkkokaupan järjestelmän.

Laskentaprojekti
Sinulla on mahdollisuus päästä käsiksi kokeiluun, tutkimukseen tai käytännön työhön viimeistä suurta projektiasi varten. Sinun on tuettava projektiasi akateemisella työllä ja tekniikalla, ja rohkaisemme sinua keräämään omia tietojasi kyselyjen ja haastattelujen avulla.

Teollisuuskumppanuudet

Rekisteröityessään BSc (Hons) Computing -kurssiin, sinulla on mahdollisuus osallistua seuraaviin liiketalouden taitojen kehittämisohjelmiin.

121485_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.29.png

Cisco Networking Academy

Hanki reaalimaailman maadoitus nykypäivän arvokkaimpiin teknisiin taitoihin. Käytä oikeita laitteita, ohjelmistoja ja simulaattoreita saadaksesi teknistä tietoa vähintään yhdeltä tai kahdelta korkean kysynnän alueelta.

121484_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.15.png

Salesforce Trailheads

Valittavana on 140 polkua ja 520 merkkiä, jotka kattavat monia liiketoiminnan näkökohtia, tietojenkäsittelyä ja Salesforcen käyttöä hallintatyökaluna.

121486_Skjermbilde2019-09-19kl.16.05.44.png

Amazon Web Services

Pilvipalvelualan työntekijöiden kasvavan kysynnän myötä AWS Educate tarjoaa akateemisen portin seuraavalle sukupolvelle IT- ja pilvipalvelualan ammattilaisia.

Kuinka se toimii?

Osallistuminen teollisuuskumppaneidemme kanssa on täysin vapaaehtoista. Osallistumisellasi tai päätöksesi olla opiskelematta näitä ylimääräisiä lisäominaisuuksia ei ole mitään vaikutusta tutkintoosi tai saamiesi arvosanoihin.

Mitä opiskelijat sanovat:

7_Ap_Rp_jtedoLiy4EUKj1dYDrxz9gewCkJBs3mBtnNkEDB5BtDcddrT1rmchAIYfg4eViyNhMZKkOuJDuloUrvUYqeB2B9h6xoNnDJxropb_EuWDTAyicQL0PdrQ6qrT4H32IA-

”Nautin verkossa opiskeluistani, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, että menen kouluun fyysisesti. Voit jäädä kotiin tai voit käydä kahvilassa, voit opiskella missä haluat. Voit matkustaa missä tahansa haluat opiskellessasi, se on parasta. ”

Brianna Ronquillo,
BSc (Hons) Tietotekniikka (ylöspäin)
Filippiinit

IV8P8PmtD6QTETiXmsPFC8eYT9rxATz2k2VsPbS7VDSIWZtpJA5CRCYnYbZfnAROPEBTYCXvPlDCCNmLnj8D_vCkwFbEDuF9l2KzBNaRFl0THmG3U6WoE5ZmRGSrNeEBRGjSCzwj

"Valitsin tämän verkkokurssin, koska minulla on 4 lasta ja kokopäiväinen työ. Parasta on, että voin järjestää aikani haluamani online-alustan ansiosta."

Peter Huszaros,
BSc (Hons) -tietokone
Saksa

Kelpoisuusvaatimukset

Jotta voit saada tämän kurssin, sinulla on normaalisti oltava:

  • Kaksi aihetta GCE-tasossa tai vastaavassa, sekä kulkee luokan C tai sitä korkeammalla kolmella aiheella GCSE-tasolla tai vastaavalla; TAI
  • Suoritettu hyväksytty käyttöohjelma tai vastaava.
  • Opiskelijoille, joiden aikaisempaa oppimista ei opetettu englanniksi: IELTS 6.0 tai vastaava (vähintään 5,5 millä tahansa elementillä).
Jos sinulla on työkokemusta

Kannustamme ja harkitsemme myönteisesti sellaisten henkilöiden hakemuksia, jotka pystyvät osoittamaan motivaatiotaan opiskella ohjelmaa. Pyydämme henkilökohtaista lausuntoa sekä ansioluetteloa ja viittauksia hakemuksen tueksi.

palkkiot

13 500 puntaa (Iso-Britannia ja EU), 13 150 puntaa (kansainvälinen)

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journ ... Lue lisää

Here at Arden University, we believe that everyone everywhere should have access to the higher education they deserve. Whether you already hold a post-secondary degree or are just beginning your journey into higher education, Arden has the tools and the passion to help provide you with a truly engaging and beneficial learning experience. Näytä vähemmän