$close

Suodattimet

Katso tulokset

Vertaa Luonnontieteiden kandidaattia (BSc) Opetusalassa Online Luonnontieteiden kandidaatti

A Bachelor of Science, usein lyhennetty BSc tai BS, on perustutkinto, joka on tyypillisesti valmistunut neljä vuotta. BSc tietyllä alalla usein tarkastelee kyseisen kohteen analyyttistä puolta. Mikä on BSc opetuksessa? Tämä tutkinto on erinomainen kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää aiheista ja sen käytöstä akateemisissa yliopistoissa. Ohjelman aikana on tavallis… Lue lisää

A Bachelor of Science, usein lyhennetty BSc tai BS, on perustutkinto, joka on tyypillisesti valmistunut neljä vuotta. BSc tietyllä alalla usein tarkastelee kyseisen kohteen analyyttistä puolta.

Mikä on BSc opetuksessa? Tämä tutkinto on erinomainen kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneita oppimaan lisää aiheista ja sen käytöstä akateemisissa yliopistoissa. Ohjelman aikana on tavallisesti kaksi tavoitetta: yhden tai useamman aiheen hallitseminen ja ymmärtäminen siitä, miten oppilaat oppivat paremmaksi opettajaksi. Tiedekuntatekniikan osana on myös paljon huomiota opetuksen teoriaan, kuten tutkimustuloksiin, joihin liittyy teknologian käyttöä luokkahuoneissa ja miten luoda yhteyksiä vaikeisiin oppilaisiin.

Kolme kykyä, joita saatat saada tämän koulutusohjelman aikana, ovat viestintä, empatia ja organisaatio. Viestintä ja empatia ovat erittäin hyödyllisiä päivittäisissä sosiaalisissa tilanteissa, kun taas organisaatio on hyödyllinen säästää aikaa.

Kandidaatin tutkinnon kustannukset vaihtelevat koulun mukaan. Jotkut kustannukset, joita tarvitset talousarvioon, ovat opetus, kirjat ja kurssimaksut. Jos siirryt uuteen alueeseen, tarkista paikalliset elinkustannukset, jotta voit ilmoittaa budjetillesi.

BSc in Teaching -ohjelmassa on monta urallasi akateemisessa korkeakoulussa, johon voit saada. Merkittävimmät ovat opettaminen ja opettaminen joko julkisissa tai yksityisissä laitoksissa. Poikamies on myös hyvä lähtökohta, jos haluat uran korkeakoulutuksessa ja haluaa harjoitella maisterin tai tohtorin tutkintoa. Myös hallitukset ja yritykset palkkaavat tutkinnon suorittaneita. Joidenkin ei-opettavien työtehtävien otsikot ovat oppikirjaneditori, koulutusalan konsultti ja opetussuunnittelija.

Löydät BSc opetuksen monissa kouluissa eri puolilla maailmaa. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
$format_list_bulleted Suodattimet
Lajitteluperuste:
Suositeltu Uusimmat Nimi
Florida Christian University
Orlando, Yhdysvallat

Tämä ohjelma keskittyy koulutuksen kehittämiseen ja käyttäytymiseen. Ohjelma tutkii nykyisiä koulutusongelmia ja suuntauksia nykyisissä yksityisissä ja julkisissa kouluympäris ... +

Tämä ohjelma keskittyy koulutuksen kehittämiseen ja käyttäytymiseen. Ohjelma tutkii nykyisiä koulutusongelmia ja suuntauksia nykyisissä yksityisissä ja julkisissa kouluympäristöissä ja tarjoaa käytännön kokemusta luokkahuoneen suunnittelusta ja oppituntien suunnittelusta. -
BSc
Täyspäiväinen
3 - 4 vuotta
Portuguese (Brazil)
Online