Lue virallinen kuvaus

Vahvistaa johtajuutta ja etenemisen potentiaali verkossa Bachelor of Arts Management Benedictine yliopisto. Tämä online kandidaatin koulutusohjelma Management on ihanteellinen ammattilaisille, jotka haluavat edistää osaksi johtotehtävissä. Online tutkinto-ohjelma tarjoaa sinulle enemmän kokonaisvaltaista ymmärrystä liikkeenjohdon ja toiminta, joiden avulla voit tulla tehokkaampi johtaja.

Opetussuunnitelman tutkii tärkeimpiä liiketoimintoja kuten:

  • Kirjanpito - Yritystoimintatilastot - Projektinhallinta - Henkilöstöresurssit - Markkinointi - Toiminnanohjaus

Kaksi Ainutlaatuinen Management Pitoisuudet saatavilla

Kuten opiskelija ohjelmassa, sinulla on mahdollisuus valita kahdesta pitoisuuksien - Markkinointi tai henkilöstöhallinto. Tulet sitten tutkia näitä elintärkeitä alueita syvällisemmin ja saada arvokasta asiantuntemusta, joka voi asettaa teitä lukuun ottamatta työtoverisi markkinoilla.

Miksi valita benediktiinimunkki Online?

  • By ansaita Bachelor of Arts Management netissä Benediktiinimunkki, saat kaikki edut, jotka benediktiinimunkki tarjoaa sen rikas historia ulottuu yli 127 vuotta akateemista huippuosaamista - Täytä kursseista mukaan oman aikataulun kautta interaktiivinen online-muodossa - ansaita saman kunnioitetaan tilitietojen kuin opiskelijoiden perinteisen kampuksella ohjelma - Saat apua oman henkilökohtaisen koko ajan neuvonantajana, kun sitä tarvitaan - Perustuen ulkomaisten transkriptio arviointi, voit ehkä saada luottoa joitakin kursseja olet otettu muut toimielimet.

Pääsyvaatimukset

  • Opiskelijan on oltava on oltava koulutus, joka on tunnustettu vastaavaksi of High School Diploma (RED) - Opiskelijoiden on oltava 22 vuotta täyttäneitä tulla hyväksytyksi.
  • Kansainvälisen opiskelijan on suoritettava arviointi Educational Credential arvioijien (ECE) tai Educational Perspectives arvioida hankitun osaamisen muissa maissa kuin siinä verrataan Yhdysvaltain koulutukseen.
  • Kaikki kansainväliset opiskelijoiden on osoitettava ne täyttävät Englanti kielitaitovaatimukset koulutusohjelman, johon he hakevat. Opiskelijat hakevat jatko-ohjelmien on täytettävä seuraavat vaatimukset: TOEFL Paper Based Test: 550; TOEFL Internet-pohjainen testi: 78; Tutkintokoe: 6,0

Miksi benediktiinimunkki Online?

Ei VISA vaatimukset: Benedictine tarjoaa online-ohjelmat avulla voit ansaita Yhdysvallat koulutuksen mukavasti kotona.

Arvostettu tutkinto: Online-opiskelijat ansaitsevat saman arvostettu tutkinto kuin opiskelijat, jotka osallistuvat kampuksella.

Hyväksyntä: Benedictine yliopisto on alueellisesti akkreditoitu Higher Learning komissio North Central Association of yliopistoissa ja kouluissa (NCA) ja Master of Public Health-ohjelma on akkreditoitu neuvoston Koulutus Public Health (CEPH).

Tunnustettu: Nimetty nopeimmin kasvava yliopistossa Yhdysvalloissa Chronicle of Higher Education ja rankattu Amerikan Top Korkeakouluja Forbes Magazine

Edullinen: Benedictine University Online tarjoaa kohtuuhintaista opetusta ja stipendien.

Pieni luokka koko: Benedictine yliopiston verkossa maisterin tutkinnot tarjoavat pienet luokkakoot ja henkilökohtaista huomiota odottaa huipputason, yksityinen yliopisto.

Convenience: Käytä kursseista kaikkialla kautta kätevä, verkkokursseja tukee vahva 24x7 teknistä tukea.

Erittäin Interactive: Vuorovaikutuksessa täysin professorit ja muut opiskelijat ainutlaatuinen virtuaalinen-luokkahuoneessa.

Global Networking: Meillä on opiskelijoille ja vastavalmistuneille kaikissa 50 osavaltiossa ja yli 17 maassa

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 6 muuta ohjelmaa kohteelta Benedictine University »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Alkamispäivämäärä
Avoin ilmoittautuminen
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Avoin ilmoittautuminen

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä