Lue virallinen kuvaus

UK ensimmäinen online BA (Hons) myymäläsuunnittelu DEGREE. START kurssin, kun haluat - EI YLIOPISTON! Suoranaisia, 100 pistettä.

NDA yhdessä Staffordshiren yliopisto tarjoaa todella joustavaan online-astetta, joten voit "ansaita samalla opit." Levitä suoraan - ei UCAS, merkintä 100 pistettä. VAPAA CAD-ohjelmisto, FREE BIID jäsenyys, NUS kortti ja rajoittamaton tutor yhteyttä. Työ ja saavat käytännön kokemusta rinnalla asteen.

National suunnittelu Academy me kohtelemme kaikkia opiskelijoita yksilöinä. NDA ei ole ehtoja tai lukukautta. Opiskelijat voivat valita oman aloituspäivä ja opiskella omaan tahtiinsa - ei vauhti muiden opiskelijoiden. Klo NDA jokaisella opiskelijalla on oma, henkilökohtainen opintosuunnitelma.

Klo NDA meillä on ainutlaatuinen ja joustava "Kaksoistutkinto" tapa päästä BA (Hons) Nähdään meidän verkkosivuilla täydelliset tiedot Opintolaina ovat kaikkien NDA astetta. On erinomainen uramahdollisuudet vapaana sisustussuunnittelija tai sisällä Muotoilua. Vaihtoehtoisesti NDA tarjoaa taattua etenemistä reitin päälle online maisteriksi, MA Sisustussuunnittelu. Lisätietoja tutustumalla verkkosivuilla.

Valtava maailmanlaajuinen teollisuuden Retail Sisustussuunnittelu, valmistuneet on oltava paitsi sisustus taitoja vaatima huippumuotoilua yritysten lisäksi hyvät tiedot branding, visuaalinen markkinointi ja asiakkaan kokemus. Tiiviissä yhteistyössä teollisuuden ja virallisten kansainvälisten suunnittelu Institutes, NDA on suunnitellut tämän Retail Interior Degree nimenomaan täyttää niiden vaatimukset. Paitsi että NDA valmistuneet päteviä sisustussuunnittelijat joilla on käytännön kokemusta, ne myös täysin tietoinen kaupallisten vaatimusten vähittäiskaupassa. Koska tämä innovatiivinen tutkinto on ainutlaatuinen Britanniassa, valmistuneet tämän tutkinnon ovat erittäin kysyttyjä. Jos orastava sisustussuunnittelija joka rakastaa ostoksia niin tämä on aste sinulle!

BA (Hons) Retail Sisustussuunnittelu Moduulit Research & asiayhteyksiä ja vähittäiskaupan tilasuunnittelua Asiakkaan kokemus Branding Visuaalisen viestinnän ja markkinointiin liittyvää Kestävä muotoilu ja tekniikka Harjoittelu Kaupallinen vähittäiskaupan suunnitteluprojekti Valittavana näyttelyn suunnittelu tai myymäläsuunnittelu laajemmin Retail tutkimushanke Independent tutkimuksen neuvoteltava henkilökohtaisia ​​tutor alueella kiinnostaa sinua

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 7 muuta ohjelmaa kohteelta National Design Academy »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 - 4 vuotta
Part-time
Hinta
4,500 GBP
Maksut voidaan suorittaa erissä
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä