Lue virallinen kuvaus

Aloituspäivä juuri sinulle! TUTKIMUS ONLINE, 100 pistettä. Britannian ainoa HERITAGE DEGREE. 26 vuoden kokemus.

NDA yhdessä Staffordshiren yliopisto tarjoaa todella joustavaan online-astetta, joten voit "ansaita samalla opit." Levitä suoraan - ei UCAS, merkintä 100 pistettä. VAPAA CAD-ohjelmisto, FREE BIID jäsenyys, NUS kortti ja rajoittamaton tutor yhteyttä. Työ ja saavat käytännön kokemusta rinnalla asteen.

National suunnittelu Academy me kohtelemme kaikkia opiskelijoita yksilöinä. NDA ei ole ehtoja tai lukukautta. Opiskelijat voivat valita oman aloituspäivä ja opiskella omaan tahtiinsa - ei vauhti muiden opiskelijoiden. Klo NDA jokaisella opiskelijalla on oma, henkilökohtainen opintosuunnitelma.

Klo NDA meillä on ainutlaatuinen ja joustava "Kaksoistutkinto" tapa päästä BA (Hons) Nähdään meidän verkkosivuilla täydelliset tiedot Opintolaina ovat kaikkien NDA astetta. On erinomainen uramahdollisuudet vapaana Heritage sisustussuunnittelija tai työskentelevät Design Practice tai jopa National Trust tai vastaavia perintöä organisaatio. Vaihtoehtoisesti NDA tarjoaa taattua etenemistä reitin päälle online maisteriksi, MA Sisustussuunnittelu. Lisätietoja tutustumalla verkkosivuilla.

Vuonna ainutlaatuinen Heritage alan Sisustussuunnittelu, valmistuneet on oltava paitsi erinomainen muotoilu taitoja mutta myös perusteellinen tuntemus historiasta suunnittelussa. Ainoana Heritage Sisustussuunnittelu tutkinto Britanniassa, NDA valmistuneet kurssista ovat suuren kysynnän. Tiivistä yhteistyötä muotoilualalla & kansainvälisen muotoilun Institutes, NDA on suunnitellut tämän perinnön verran nimenomaan täyttää niiden vaatimukset. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus yhdistää rakkautesi historian kanssa luovan suunnittelun taitoja.

BA (Hons) Heritage Sisustussuunnittelu määrin hoitaa National suunnittelu Academy tarjoaa opiskelijoille erinomaisen mahdollisuuden tutkia maailmaan sisustus painottaen perintö tyyli.

BA (Hons) Heritage Sisustussuunnittelu moduulit:

Tutkimus taitoja ja historian suunnittelu Space suunnittelu suunnittelu historialliseen kehykseen Perinteiset suunnittelutekniikat Design for suojeltujen rakennusten Heritage seinä, lattia ja ikkuna hoitoja Harjoittelu Commercial perintö hanke Heritage muunnoksia Tutkimushanke Itseopiskelua neuvoteltava henkilökohtaisia ​​tutor

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 7 muuta ohjelmaa kohteelta National Design Academy »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 - 5 vuotta
Part-time
Hinta
4,500 GBP
Maksut voidaan suorittaa erissä
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä