Lue virallinen kuvaus

Valitse oma aloituspäivä! 100 pistettä. Britannian ainoa ONLINE DESIGN ulkoiluun DEGREE. 26 vuoden kokemus, NO UCAS.

Design for Outdoor Living on viimeinen vuosi BA (Hons) top-up "asteen. Opiskelija yleensä tutkia Foundation Degree Sisustussuunnittelu ensin ja sitten on taattu etenemistä reitin päälle BA (Hons) Design for Outdoor Living.

NDA yhdessä Staffordshiren yliopisto tarjoaa todella joustavaan online-astetta, joten voit "ansaita samalla opit." Levitä suoraan - ei UCAS, merkintä 100 pistettä. VAPAA CAD-ohjelmisto, FREE BIID jäsenyys, NUS kortti ja rajoittamaton tutor yhteyttä. Työ ja saavat käytännön kokemusta rinnalla asteen.

National suunnittelu Academy me kohtelemme kaikkia opiskelijoita yksilöinä. NDA ei ole ehtoja tai lukukautta. Opiskelijat voivat valita oman aloituspäivä ja opiskella omaan tahtiinsa - ei vauhti muiden opiskelijoiden. Klo NDA jokaisella opiskelijalla on oma, henkilökohtainen opintosuunnitelma.

Klo NDA meillä on ainutlaatuinen ja joustava "Kaksoistutkinto" tapa päästä BA (Hons) Nähdään meidän verkkosivuilla täydelliset tiedot Opintolaina ovat kaikkien NDA astetta. On erinomainen uramahdollisuudet vapaana sisustussuunnittelija tai sisällä Muotoilua. Vaihtoehtoisesti NDA tarjoaa taattua etenemistä reitin päälle online maisteriksi, MA Sisustussuunnittelu. Lisätietoja tutustumalla verkkosivuilla.

Tämä innovatiivinen tutkinto on ainoa laatuaan Britanniassa. Design for Ulkoilutilat on käsite lakaistaan ​​USA - jossa ulkotilojen suunnittelu on nopeasti tulossa jatke sisustus. Patio lämmittimet, ihana ulkona huonekalut ja halu laajentaa elävä ulkopuolella, tämä suuntaus on saavuttanut Britanniassa. Tämä tutkinto voit käyttää sisustus taitoja ja lisätä kasvien & maisemointi luoda & suunnitella ylimääräistä tilaa ulkona!

Valmistuneet tämän verran on kaupallinen taidot vaatimaa alkuun, globaali design yritykset. Tiiviissä yhteistyössä teollisuuden ja virallisen kansainvälisen instituuteille, NDA on suunnitellut tämän suunnittelu Outdoor Living määrin nimenomaan täyttää niiden vaatimukset. Paitsi että NDA valmistuneet päteviä sisustussuunnittelijat joilla on käytännön kokemusta, ne voivat myös tarjota asiakkaille lisäulottuvuuden niiden mallit. Nämä ainutlaatuiset taidot ovat nyt erittäin kysyttyjä kaikkialla suunnittelun alalla.

Ohjelman opetuskielet:
Englanti

Katso 7 muuta ohjelmaa kohteelta National Design Academy »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
3 - 4 vuotta
Part-time
Hinta
4,500 GBP
Maksut voidaan suorittaa erissä
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä