Liiketalouden kandidaatti

Urheiluteollisuus kukoistaa, kun taas kuntotarjonnan voimakas kysyntä ja kuntoiluun liittyvien markkinoiden, kuten terveyden ja ravinnon, nopea kehitys ovat tässä keskeisessä asemassa. Kuten useimpien talouden alojen osalta, kuntosaliteollisuuteen vaikuttaa tällä hetkellä voimakkaasti digitoinnin lisääntyminen, ja yritykset ja työntekijät kohtaavat jännittäviä ja haastavia tehtäviä, kuten virtuaalitodellisuutta.

Oletko valmis mullistamaan kuntokeskuksen? Toimitamme tasapainoisen ohjelman uusimmista tieteellisistä havainnoista ja runsaasti alan osaamista etäopetuksessa.

Ammattikorkeakoulu Fitness Economics valmistelee sinut tulevaan uraan tässä jännittävässä teollisuudessa tasapainoisen yleisen liiketoiminnan sisällön ja asiantuntemuksen yhdistelmällä kuntoilun, markkinoinnin, myynnin, oikeudellisten ja inhimillisten voimavarojen aloilla.

Akkreditoitu tutkinto

Kaikki IUBH: n nykyiset ohjelmat ovat FIBAA: n (International Business Administration Accreditation) akkreditoimia.

Akkreditointi ilmaistaan vain, jos opinto-ohjelma täyttää kaikki sisällön ja rakenteen laadulliset vaatimukset.

FIBAA on eräänlainen TÜV akateemiselle koulutukselle, joka tarkistaa akateemisen ja maisteriohjelman laadun akkreditointineuvoston puolesta. Akkreditointi uusitaan joka viides (ensimmäinen akkreditointi) tai seitsemän (uudelleen akkreditointi) vuotta - takaa opetuksen laadun.

Erikoislaatuisia kursseja varten FIBAA myöntää palkkionsa. Viisi kursseja IUBH: lle on jo myönnetty tähän erikoismerkkiin. IUBH on siis yksi Saksan johtavista yliopistoista, joissa on viisi tai useampia palkkioita.

Sinun tulevaisuuden urasi kuntotaloudessa

Kuntokoulutuksen kurssin valmistuessa pystyt auttamaan muotoilemassa perustavaa laatua olevia ja muutoksia ja ottamaan johtotehtäviä kuntoilun, urheilun, elämäntavan, muodin, terveyden, hyvinvoinnin, ravitsemuksen ja paljon erilaisilla kasvavilla markkinoilla. Tehtäviinne kuuluvat muun muassa uusien koulutusvälineiden hankinta ja asiakkaiden hankinta asianmukaisilla mainontatoimenpiteillä.

Tätä varten sinun täytyy seurata kuntomarkkinoita, jotta voimme reagoida nopeasti uusiin suuntauksiin ja ottaa huomioon asiakkaan toiveet. Lisäksi voit optimoida organisaation, tehdä henkilökohtaisia ja markkinointiin liittyviä asioita ja rakentaa ammattimaisen myyntijärjestelmän.

Kurssikatsaus

Etäopiskelun kuntotaloudessa opetetaan ensisijaisesti tieteellisiä perusteita, ammatillista metodologista tietoa sekä integroivia aiheita. Kuntoilun ja kuntomarkkinoiden perusasioiden lisäksi tarjoamme sinulle syvällistä tietoa tapahtumien hallinnan, koulutuksen ja ravitsemuksen perusteiden sekä franchising-asioiden alalla käytännössä. Erityisesti markkinoinnin, henkilöstöhallinnon ja digitalisoitumisen aiheet käyvät läpi kaikki lukukaudet. Viidennellä ja kuudennella lukukaudella sinulla on myös mahdollisuus ottaa yhteensä kolme valinnaisia kursseja.

Ammattikorkeakoulututkinto-ohjelmalla on modulaarinen rakenne, eli opiskelet aihepiirien perusteella, jotka on jaettu ns. Moduuleiksi. Näissä moduuleissa on joskus johdantokurssi ja erikoistumiskurssi, joka valmistaa järjestelmällisesti tätä moduulia. Moduulien sisällä saat hyvityksiä jokaisesta onnistuneesta valmistumisesta (European Credit Transfer System), joka dokumentoi saavutuksesi. Nämä ECTS-opinnot ovat kansainvälisesti vertailukelpoisia ja tietysti tunnustettu.

erikoisalat

Viidennellä ja kuudennella lukukaudella valitset kolme erikoisalaa, jotka ovat 30 op. Tätä varten valitset vähintään yhden erikoistumisen ("pakolliset erikoisalat") kunto-taloustieteen alalla ja enintään kaksi toiminnallista ja sektorikohtaista erikoistumista ("Wahlspezialisierung").

Joitakin esimerkillisiä vaalien erikoistumisia ovat:

  • Sport Management
  • Sports Media Management
  • Advanced Leadership
  • markkinoiden Psychology
  • Henkilöstöalan erikoistuminen
  • Sosiaalisen median markkinointi II

tutkimuksessa mallit

Mukauta etäopiskelu elämääsi.

Voit suorittaa kandidaatin tutkinnon sekä kokopäiväisesti että kaksi osa-aikaista vaihtelua. Sisällön osalta nämä mallit ovat identtisiä, mutta osa-aikaiset versiot viikoittaista oppimisaikaa lyhennetään.

Osa-aikainen opiskelu sopii erityisesti niille, joilla on jo suuri työmäärä tai jotka haluavat vähentää kuukausikustannuksiaan.

kokopäiväinen

kesto

Kokopäiväisessä opiskelussa voit valita eniten kursseja lukukaudessa. Jos et suorita opintojasi määrätyn ajan kuluessa, tutkimusta jatketaan vielä 18 kuukaudella. Tänä aikana voit käyttää kaikkia etäopiskelun tarjouksia kuin aikaisemmin ilmaiseksi. Jos huomaat, että sinulla on odotettua vähemmän aikaa, voit siirtyä eri aikamalliin kolmen kuukauden ajanjaksolla kuukauden loppuun.

osa-aikainen

kesto

Osa-aikaiset opinnot vähentävät kuukausittaista opetusta. Samalla puolivuosittain valittavien kurssien määrä vähenee myös.

Jos et pysty suorittamaan tutkintoasi määrätyn ajan kuluessa, opintojasi jatketaan vielä 18 kuukaudella. Tänä aikana voit käyttää kaikkia etäopiskelun tarjouksia kuin aikaisemmin ilmaiseksi. Jos huomaat, että sinulla on odotettua enemmän aikaa, voit siirtyä eri aikamalliin kolmen kuukauden ajanjaksolla kuukauden loppuun.

Ohjelman opetuskielet:
  • Saksan kieli

Katso 35 muuta ohjelmaa kohteelta IUBH Fernstudium »

Viimeksi päivitetty Toukokuu 14, 2019
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Duration
36 - 72 kuukautta
Part-time
Full-time
Hinta
312 EUR
kuukauden aikana. Hinnat vaihtelevat ajan mallin mukaan.
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika
Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä