Read the Official Description

Olemme Yhdistyneen kuningaskunnan verkko-opetuksen tarjoaja, joka on maailmanlaajuisesti saatavilla kolmella eri kielellä.

Miksi kandidaatin tutkinto Designissa?


Suunnittelu ei ole koskaan ollut niin tärkeää. Se on osa jokapäiväistä elämäämme, koska voimme heikentää sitä kaikissa käytössä olevissa tuotteissa, verkkosivuilla, joita selatessamme tai sovelluksissa, joita asennamme älypuhelimiin./>

London School Of Design And Marketing muotoilun koulutusohjelma auttaa sinua rakentamaan uraa luovaan maailmaan, ja se voi olla vauhtia uusien tavoitteiden saavuttamiseksi, vapauttaa luova puolesi ja luoda voimakkaita projekteja, jotka innostavat ja motivoivat ihmisiä. Meidän Bachelor in Design perustuu kolmeen avainkohtaan:

 • Tieto: nykyajan ja laaja käsitys käsitteistä, työkaluista, historiasta ja suunnittelumenetelmistä sekä keskeisten toiminta-alueiden välisistä yhteyksistä;
 • Taidot: kyky menestyksekkäästi luoda, suunnitella, toteuttaa ja hallita hankkeita hankittujen hankittujen tietojen avulla;
 • Asenne: Kehitetään henkilökohtaisia ​​ominaisuuksia, kuten joustavuutta, empatiaa, realismia ja yrittäjyyttä.

LSDM: n kandidaatin tutkinto on online-muodossa, ja se on saatavana englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.


London School Of Design And Marketing
/>

Missä intohimo tulee ammattiin


YLEISKATSAUS KURSSESSA/>


esittely/>

Suunnittelun kandidaatti on suunniteltu niille, jotka haluavat hankkia uusia taitoja, tietoa ja löytää uusia ratkaisuja kehitettäessä uusia ehdotuksia globaaleille muotoilun aihealueille. Kurssisuunnitelma on hahmoteltu strategisen päätöksen pohjalta monitieteellisen asenteen kautta maailmanlaajuisilla markkinoilla.


Oppimiskyky/>

Meidän Bachelor in Design valmistaa ammattilaisia ​​useille Design-alueille, jotka tarjoavat edistyneen ja kattavan korkeakoulutuksen, jota koordinoidaan ja tuetaan viimeisimmän kehityksen tieteen ja teknologian aloilla. LSDM: n kandidaatintutkinnon kurssisuunnitelma on kehitetty ja se on jaettu kolmeen eri vaiheeseen:


Vaihe 1/>

Ensimmäinen vaihe, joka vastaa opintojakson ensimmäistä vuotta, pyrkii valmistelemaan LSDM: n opiskelijoita useille muotoilualueille nykyajan ja laajan käsitteiden, työkalujen, historian ja suunnittelumenetelmien ymmärtämisen kautta. Tavoitteena on myös ymmärtää keskeiset toiminta-alat (kuten viestintä, vuorovaikutus ja tuotesuunnittelu) väliset yhteydet kehittämällä kattava katsaus suunnittelun tehtävään liittyvistä aiheista, sen vuorovaikutuksesta markkinoiden kanssa ja sen roolista yhteiskunnassa.


Vaihe 2/>

Toinen vaihe, joka vastaa opintojakson toista vuotta, pyrkii luomaan vankkoja taitoja hankkeiden kehittämiseen ja toteuttamiseen. Nämä taidot rakentuvat viestinnän pääkonseptin, interaktiivisen suunnittelun ja tuotesuunnittelun ympärille. Opiskelija osaa:

 • Tunnista ja analysoi: analysoi ongelmanratkaisua, luo luovasti, tunnistaa ongelmanratkaisuihin liittyvät edellytykset ja tavoitteet sekä tunnistaa tarvittavat resurssit ja taidot;
 • Tee valintoja: tehdä päätöksiä, ymmärtää niihin liittyviä epävarmuustekijöitä ja riskejä, ennakoida päätösten tulevia seurauksia ja kehittää argumentaarisia valmiuksia;
 • Integroida: prosessit ja etujen moninaisuus samanaikaisesti joustavuuden ja innovoinnin lisääntymisen kanssa;
 • Toteutettava: suunnittelu ja organisointi, sopivien ympäristöjen luominen, toteutus ja valvonta, luovien taitojen kehittäminen projektin suunnittelussa ja toteutuksessa.


Vaihe 3/>

Kolmannen vaiheen, joka vastaa opintojakson kolmantena vuotena, tavoitteena on luoda aiemmissa opintojaksoissa hankitut tiedot ja edetä itseluottamusta, realismia ja yrittäjyyttä kohtaan. Tässä vaiheessa LSDM: n opiskelijat kehittävät lopullisen kurssinsa seuraavien taitojen avulla:

 • Joustavuus: pystyt käsittelemään erilaisia ​​suunnitteluprojekteja ja sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin monikulttuurisena ammattina ja valmis työskentelemään moniammatillisessa tiimissä;
 • Empatia: kyky ymmärtää ja väittää erilaisia ​​näkökulmia;
 • Realismi: nopea arvio oman taitonsa ja suorituskyvyn taidoistaan ​​milloin tahansa, riippuen omasta osaamisestaan ​​ja suorituksestaan;
 • Yrittäjyys: kyky luoda, kehittää ja myydä ajatusta, visuaalista työtä, tuotetta tai palvelua.


Opetushenkilökunta/>

Opettajamme koostuu pätevistä, kokeneista ja arvostetuista opettajista. Tohtorintutkinnon lisäksi heillä on vakiintuneita ammatillisia uranäkymiä, jotka yhdistävät akateemisen osan työmarkkinoille.


Tutor Center/>

LSDM: n opiskelijoita valvoo viikoittain tutorikeskuksen kautta, joka koostuu Designin erikoistuneista tutoreista, joilla on maisterin tutkinto ja useita vuosia todistettu kokemus. Meidän Tutor Center on saatavilla myös englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.


Tavoitteet ja ammattilaisten myyntipisteet/>

Suunnittelun kandidaatin tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, ammattilaisille, taiteilijoille tai freelancereille, joilla on kunnianhimoinen tai vakiintunut uran mainonnassa (taiteen johtajat, tuottajat tai suunnittelijat), visuaalinen suunnittelu, viestintä, graafinen suunnittelu ja interaktiivinen suunnittelu (suunnittelijat, tuottajat, , taidejohtajia tai luovaa johtajaa). Bachelor in Designin opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä mm. Visuaalisissa toimistoissa (mainonta, muotoilu) tai tuotesuunnittelussa, viestinnän suunnittelussa ja interaktiivisessa suunnittelussa.


RAKENNE/>


Suunnittelun kandidaatin tutkinto on 100% verkossa, joka on suunniteltu oppimiseen opiskelijoiden saatavuuden mukaisesti ilman kiinteää aikataulua. Toisin sanoen LSDM: n opiskelijat voivat määrittää, milloin tai missä he voivat käyttää sisältöämme ja suorittaa arviointityöt. Ainoastaan ​​lopulliset tehtävät ja erityiset esitykset on määrätty kiinteään aikatauluun, joka ilmoitetaan hyvissä ajoin LSDM: n opiskelijoille./>

Noin 36 kuukautta, LSDM: n opiskelijat ovat suorittaneet kandidaatin tutkinnon Design, joka on akkreditoitu University of Creative Arts (UCA), yksi korkeimmista erikoistuneista yliopistoista Yhdistyneessä kuningaskunnassa.


Tämän kurssin opetus- ja oppimismenetelmät:/>

 • Opettanut englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.
 • Enintään 3 yksikköä samanaikaisesti ja lopullinen projekti;
 • Yksiköiden sisältö on asynkroninen ja järjestetty viikoittain;
 • Tutor Center toimii oppilaiden tuki- ja vuorovaikutustyökaluina;
 • Online-resurssit (kuten luennot, seminaarit ja keskustelut, opetusohjelmat ja palauteistunnot, foorumit, online-keskusteluryhmät ja käytännön harjoitukset).
Program taught in:
Englanti
Espanjalainen
Portugalin kieli

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Huhti 2019
Kesäkuu 2019
Duration
30 kuukautta
Full-time
Hinta
8,550 GBP
Kandidaatin tutkinto yhteensä 10260 GBP
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Huhti 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Joulu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Huhti 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Kesäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Joulu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä