Bachelor in Design (Hons)

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Olemme Yhdistyneessä kuningaskunnassa toimiva verkkokoulutuksen tarjoaja, joka on saatavana ympäri maailmaa kolmella eri kielellä (englanti, espanja)

Miksi suunnittelun kandidaatin tutkinto?


Suunnittelu ei ole koskaan ollut niin tärkeä. Se on osa jokapäiväistä elämäämme, koska voimme törmätä siihen jokaisessa käytetyssä tuotteessamme, selaimillamme verkkosivuilla tai älypuhelimiin asennetuilla sovelluksilla.

London School Of Design And Marketing kandidaatti, joka auttaa sinua rakentamaan uraa luovassa maailmassa ja ehkä lisää uusia tavoitteita, vapauttamaan luovuutesi ja luomaan tehokkaita projekteja, jotka innostavat ja motivoivat ihmisiä. Ammattikorkeakoulumme perustuu kolmeen keskeiseen seikkaan:

 • Tieto: nykyajan ja laaja käsitys käsitteistä, työkaluista, historiasta ja suunnittelumenetelmistä sekä keskeisten toiminta-alueiden välisistä yhteyksistä;
 • Taidot: kyky menestyksekkäästi luoda, suunnitella, toteuttaa ja hallita hankkeita hankittujen hankittujen tietojen avulla;
 • Asenne: kehittää henkilökohtaisia ominaisuuksia, kuten joustavuutta, empatiaa, realismia ja yrittäjyyttä.

LSDM: n kandidaatin tutkinto on yksinomaan verkossa, ja se on saatavilla englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.

London School Of Design And Marketing

Missä intohimo tulee ammattiin


YLEISKATSAUS KURSSESSA


esittely

Suunnittelun kandidaatti on suunniteltu niille, jotka haluavat hankkia uusia taitoja, tietoa ja löytää uusia ratkaisuja kehitettäessä uusia ehdotuksia globaaleille muotoilun aihealueille. Kurssisuunnitelma on hahmoteltu strategisen päätöksen pohjalta monitieteellisen asenteen kautta maailmanlaajuisilla markkinoilla.


Oppimistaidot

Meidän Bachelor in Design valmistaa ammattilaisia ​​useille Design-alueille, jotka tarjoavat edistyneen ja kattavan korkeakoulutuksen, jota koordinoidaan ja tuetaan viimeisimmän kehityksen tieteen ja teknologian aloilla. LSDM: n kandidaatintutkinnon kurssisuunnitelma on kehitetty ja se on jaettu kolmeen eri vaiheeseen:


Vaihe 1

Ensimmäisessä vaiheessa, joka vastaa kurssin ensimmäistä vuotta, pyritään valmistelemaan LSDM: n opiskelijat useille Design-alueille nykyaikaista ja laajaa käsitteiden, työkalujen, historian ja muotoilumenetelmien ymmärtämisen kautta. Tavoitteena on myös ymmärtää keskeisten toiminta-alueiden (kuten viestintä, vuorovaikutus ja tuotesuunnittelu) väliset yhteydet kehittämällä kattava katsaus suunnittelun tehtävän aiheisiin, vuorovaikutukseen markkinoiden kanssa ja sen roolista yhteiskunnassa .


Vaihe 2

Toisessa vaiheessa, joka vastaa kurssin toista vuotta, pyritään saamaan aikaan vankat taidot hankkeiden kehittämiseen ja toteuttamiseen. Nämä taidot on rakennettu viestinnän käsitteen, vuorovaikutteisen suunnittelun ja tuotesuunnittelun pääalueille. Opiskelija osaa:

 • Tunnista ja analysoi: analysoi ympäristöä, jossa ongelmanratkaisu tapahtuu, ajattele luovasti, tunnista ongelmanratkaisuun liittyvät olosuhteet ja tavoitteet ja tunnista tarvittavat resurssit ja taidot;
 • Tee valintoja: tehdä päätöksiä, ymmärtää niihin liittyviä epävarmuustekijöitä ja riskejä, ennakoida päätösten tulevia seurauksia ja kehittää argumentaarisia valmiuksia;
 • Integroida: prosessit ja etujen moninaisuus samanaikaisesti joustavuuden ja innovoinnin lisääntymisen kanssa;
 • Toteuttaa: suunnittelu ja organisointi, sopivien ympäristöjen luominen, toteutus ja valvonta, luovien taitojen kehittäminen projektin suunnittelussa ja toteutuksessa.


Vaihe 3

Kolmas vaihe, joka vastaa opintojaksomme kolmantena vuonna, tähtää aiempien opintojaksojen hankkimiseen ja itseluottamukseen, realismiin ja yrittäjyyteen. Tässä vaiheessa LSDM: n opiskelijat kehittävät lopullisen kurssin projektinsa seuraavien taitojen avulla:

 • Joustavuus: pystyt käsittelemään erilaisia ​​suunnitteluprojekteja ja sopeutumaan muuttuviin olosuhteisiin monikulttuurisena ammattina ja valmis työskentelemään moniammatillisessa tiimissä;
 • Empatia: kyky ymmärtää ja väittää erilaisia ​​näkökulmia;
 • Realismi: nopea arvio oman taitonsa ja suorituskyvyn taidoistaan ​​milloin tahansa, riippuen omasta osaamisestaan ​​ja suorituksestaan;
 • Yrittäjyys: kyky luoda, kehittää ja myydä ajatusta, visuaalista työtä, tuotetta tai palvelua.


Opetushenkilökunta

Opettajamme koostuu pätevistä, kokeneista ja arvostetuista opettajista. Tohtorintutkinnon lisäksi heillä on vakiintuneita ammatillisia uranäkymiä, jotka yhdistävät akateemisen osan työmarkkinoille.


Tutor Center

LSDM: n opiskelijat valvotaan viikoittain tutorikeskuksen kautta, joka koostuu Designin erikoisopettajien joukosta, jossa on maisterin tutkintoja ja useita vuosia osoittautunut kokemus. Tutor-keskuksemme on saatavilla myös englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.


Tavoitteet ja ammattilaiset

Suunnittelun kandidaatin tutkinto on tarkoitettu opiskelijoille, ammattilaisille, taiteilijoille tai freelancereille, joilla on kunnianhimoinen tai vakiintunut uran mainonnassa (taiteen johtajat, tuottajat tai suunnittelijat), visuaalinen suunnittelu, viestintä, graafinen suunnittelu ja interaktiivinen suunnittelu (suunnittelijat, tuottajat, , taidejohtajia tai luovaa johtajaa). Bachelor in Designin opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä mm. Visuaalisissa toimistoissa (mainonta, muotoilu) tai tuotesuunnittelussa, viestinnän suunnittelussa ja interaktiivisessa suunnittelussa.


RAKENNE


Ammattikorkeakoulututkintomme on 100% verkossa, ja se on suunniteltu oppimista varten opiskelijoiden saatavuuden mukaisesti ilman kiinteää aikataulua. Toisin sanoen LSDM: n opiskelijat voivat määrittää, milloin tai missä he voivat käyttää sisältöämme. Ainoastaan lopulliset tehtävät ja erityiset esitykset järjestetään kiinteässä aikataulussa, josta raportoidaan hyvissä ajoin LSDM: n opiskelijoille.

Noin 30 kuukaudessa LSDM: n opiskelijat ovat suorittaneet suunnittelun akateemisen korkeakoulututkinnon, jonka on hyväksynyt YK: n korkeakoulu, joka on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan parhaista erikoistuneista yliopistoista.


Tässä kurssissa käytetyt opetus- ja oppimismenetelmät:

 • Opettanut englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.
 • Kurssi, jossa on 3 tasoa ja yhteensä 26 opetussuunnitelmaa;
 • Yksiköiden sisältö on asynkroninen ja järjestetty viikoittain;
 • Voit käyttää sisältöä milloin ja missä haluat;
 • Tutor Center toimii oppilaiden tuki- ja vuorovaikutustyökaluina;
 • Online-resurssit (kuten luennot, seminaarit ja keskustelut, opetusohjelmat ja palauteistunnot, foorumit, online-keskusteluryhmät ja käytännön harjoitukset).

Viimeksi päivitetty Loka 2019

Oppilaitoksesta

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and mad ... Lue lisää

London School of Design and Marketing - LSDM - is a specialised school in Design and Marketing which aims to change the teaching paradigm with an innovative and creative education, 100% online and made available in English, Spanish and Portuguese. We offer a learning experience with practical results through systematic orientation, combining the students' vocational features with the advanced design of technical skills. We are committed to offering exclusive online courses, accredited by the University for the Creative Arts, through the acquisition of new knowledge suited to the challenges of an increasingly demanding job market. Näytä vähemmän
Lontoo , Madrid , Porto + 2 More Vähemmän