Read the Official Description

Olemme Yhdistyneen kuningaskunnan verkko-opetuksen tarjoaja, joka on maailmanlaajuisesti saatavilla kolmella eri kielellä.

Miksi kandidaatin tutkinto markkinoinnissa?


Globaalissa ja erittäin kilpailukykyisessä ikässä yritysten on erotuttava toisistaan ​​ja hankittava erikoistuneita henkilöresursseja. Tämä tarve lisää hakua korkeasti koulutetuille ammattilaisille, joilla on kehittynyt markkinointitieto, vahvat osaamiset ongelmanratkaisuun sekä strateginen ja luova ajattelu./>

London School Of Design And Marketing on markkinointikampanja, joka on tärkeä askel uraasi, ja tarjoaa sinulle kolme keskeistä työkalua:

 • Tieto: hankitaan vahvaa tietoa käsitteistä, työkaluista, malleista ja käytännöistä;
 • Taidot: kyky luoda, suunnitella, toteuttaa ja johtaa onnistuneita hankkeita;
 • Asenne: henkilökohtaisten avainominaisuuksien kehittäminen, kuten strateginen ajattelu, metodologia, autonomia, joustavuus ja luottamus.

LSDM: n kandidaatin tutkinto markkinoinnissa on yksinomaan verkossa, ja se on saatavilla englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.


London School Of Design And Marketing
/>

Missä intohimo tulee ammattiin


YLEISKATSAUS KURSSESSA/>


esittely/>

Markkinointitutkimuksemme on suunniteltu niille, jotka haluavat hankkia uusia taitoja, markkinoinnin tietämystä, johtamis- ja markkinointiratkaisujen ja ehdotusten edistämistä. Kurssimme strateginen ja luova ajattelu vie markkinoinnin johtamisen eturivin, joka tarjoaa LSDM: n opiskelijoille tietoa ja ymmärrystä markkinointikäytännöistä yritysympäristöissä. Sen erittäin käytännöllinen osa mahdollistaa LSDM: n opiskelijoille mahdollisuuden luoda markkinointistrategioiden ja analyysi- ja arviointiprosessien ja -tekniikoiden puitteet.


Oppimiskyky/>

Markkinointitutkimuksemme valmistelee ammattilaisia ​​useille markkinoinnin ja johtamisen aloille, jotka tarjoavat edistyksellisen ja kattavan korkeakoulutuksen, jota koordinoidaan ja tuetaan viimeisimmillä tiede- ja teknologia-aloilla. LSDM: n kandidaatin tutkintoon johtava kurssi on kehitetty ja jaettu kolmeen eri vaiheeseen:


Vaihe 1/>

Ensimmäinen vaihe, joka vastaa opintojakson ensimmäistä vuotta, pyrkii tarjoamaan opiskelijoille käsityksiä, työkaluja ja malleja koskevaa tietoa ja ymmärrystä sekä markkinointitiedon keskeisiä osa-alueita. Tässä vaiheessa LSDM: n opiskelijoiden odotetaan pystyvän määrittelemään liiketoiminnan käsitteitä ja markkinoinnin johtamiseen liittyviä ongelmia sekä soveltamaan tutkimusvälineitä ja -menetelmiä. Yleensä kehitetään seuraavia taitoja:

 • Syvällinen käsitys markkinoinnin käsitteestä, sen ulottuvuudesta ja merkityksellisyydestä nykyään;
 • Nykyisten hallintomallien integrointi ja ymmärtäminen, joka perustuu Dohan kehitysohjelman (diagnoosi, päätös, toiminta) trilogiikkaan;
 • Mahdollisuuksien ikkunoiden tunnistaminen vankan diagnoosin perusteella;
 • Diagnoosi- ja markkinointistrategian taso;
 • Kalibrointi ja strategian päätöksenteko, tavoitteet, segmentointi, keskittyminen, paikannus ja markkinointi;
 • Toimintasuunnitelmat keskittyivät toteuttamisperiaatteisiin, keskittyen yksilöiden ja organisaatioiden tyydyttämiseen ja samalla ympäristön ja yritysten tavoitteiden mukaisiksi.


Vaihe 2/>

Toinen vaihe, joka vastaa opintojakson toista vuotta, pyrkii tarjoamaan LSDM: n opiskelijoille taitoja, jotka auttavat heitä suunnittelemaan, johtamaan ja tekemään aiemmin hankitun tiedon hyödyntämiä hankkeita. Tässä vaiheessa LSDM: n opiskelijat kehittävät tutkimustyötä ja pystyvät rakentamaan raportteja tietoja, ideoita, havaintoja ja / tai suosituksia varten, laatimaan laadukkaita esityksiä, käyttämään tilastotieteellisiä työkaluja tietojen keräämiseen, analysointiin ja tulkitsemiseen, henkilökohtaisen kehityksen ja kokeilun mahdollisuuksiin uusia ideoita ja käyttäytymismalleja.


Vaihe 3/>

Kolmannen vaiheen, joka vastaa opintojakson kolmantena vuotena, tavoitteena on luoda aiemmissa opintojaksoissa hankitut tiedot ja edetä itseluottamusta, realismia ja yrittäjyyttä kohtaan. Tässä vaiheessa LSDM: n opiskelijat kehittävät lopullisen kurssinsa seuraavien taitojen avulla:

 • Joustavuus: kyky hallita erilaisia ​​hankkeita ja näkökulmia;
 • Luottamus: usko omaan tahtiinsa ja suorituskykyynsä;
 • Realismi: arvioida nopeasti omia taitojaan;
 • Yrittäjyys: kyky kehittää ja myydä ajatus, tuote tai liiketoiminta;
 • Ottaa avoin mieli ja kansainvälinen ajattelu, kehittämällä ennakoivaa käyttäytymistä.


Opetushenkilökunta/>

Opettajamme koostuu pätevistä, kokeneista ja arvostetuista opettajista. Tohtorintutkinnon lisäksi heillä on vakiintuneita ammatillisia uranäkymiä, jotka yhdistävät akateemisen osan työmarkkinoille.


Tutor Center/>

LSDM: n opiskelijat valvoo viikoittain tutorikeskuksen kautta, joka koostuu erikoistuneista markkinointitutoreista koostuvasta tiimistä, joilla on maisterintutkintoja ja useita vuosia todistettu kokemus. Meidän Tutor Center on saatavilla myös englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi.


Tavoitteet ja ammattilaisten myyntipisteet/>

Meidän kandidaatin tutkinnon markkinointi on tarkoitettu opiskelijoille, ammattilaisille, johtajille ja yrittäjille kunnianhimoinen tai vakiintunut uran markkinointialalla. Markkinointitutkimuksemme opiskelijoilla on mahdollisuus työskennellä tietoliikenneyrityksissä, yrityksissä useilla myyntialueilla tai vastuulla tuotteiden tai palveluiden kehittämisestä, markkinatutkimuksista, digitaalisesta markkinoinnista ja mainonnasta sekä markkinoinnin johtajien, mainosten ja asiakasjohtajien roolista. , muun muassa yritysjohtajat.


RAKENNE/>


Meidän kandidaatin tutkinnon markkinointi on 100% verkossa, joka on suunniteltu oppimiseen opiskelijoiden saatavuuden mukaisesti ilman kiinteää aikataulua. Toisin sanoen LSDM: n opiskelijat voivat määrittää, milloin tai missä he voivat käyttää sisältöämme ja suorittaa arviointityöt. Ainoastaan ​​lopulliset tehtävät ja erityiset esitykset on määrätty kiinteään aikatauluun, joka ilmoitetaan hyvissä ajoin LSDM: n opiskelijoille./>

Noin 36 kuukautta, LSDM: n opiskelijat ovat suorittaneet Bachelor's in markkinointi, joka on akkreditoitu University for Creative Arts (UCA), joka on yksi Yhdistyneen kuningaskunnan korkeimmista erikoistuneista yliopistoista.


Tämän kurssin opetus- ja oppimismenetelmät:/>

 • Opettanut englanniksi, espanjaksi ja portugaliksi;
 • Enintään 3 yksikköä samanaikaisesti ja lopullinen projekti;
 • Yksikön sisältö on asynkroninen ja järjestetty viikoittain;
 • Tutor Center toimii oppilaiden tuki- ja vuorovaikutustyökaluina;
 • Online-resurssit (kuten luennot, seminaarit ja keskustelut, opetusohjelmat ja palauteistunnot, foorumin helpottaminen, online-keskusteluryhmät ja käytännön harjoitukset).
Program taught in:
Englanti
Espanjalainen
Portugalin kieli

See 3 more programs offered by London School Of Design And Marketing »

Last updated March 29, 2018
Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Huhti 2019
Kesäkuu 2019
Duration
30 kuukautta
Full-time
Hinta
8,550 GBP
Kandidaatin tutkintojen kokonaishinta: 10260 GBP
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Huhti 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Kesäkuu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Elo 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Loka 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline
Alkamispäivämäärä
Joulu 2019
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Huhti 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Kesäkuu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Elo 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Loka 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä

Joulu 2019

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä