Viestintätieteilijät luovat ja jakavat yhteistä etua.

Liity osastomme tutkimaan kommunikaation keskeistä ja monimutkaista roolia yhteiskunnassa. Opiskelija oppii kommunikoimaan tehokkaasti useissa yhteyksissä - kansalaiselämässä, eri kulttuureissa, työpaikoilla ja suhteissa.

Kun olet suorittanut Hope-viestinnän, esität sitoutumisenne eettiseen ja pätevään viestintään.

Mitä haluat tehdä kommunikaatiotutkinnolla - ja usko meihin, mahdollisuudet ovat rajattomat - saat pääsyn elämästä luokkahuoneen ulkopuolelle osallistumalla harjoitteluun, suorittamalla tiukat kurssit, tutustumalla maailmaan kampuksen ulkopuolella opiskella ja löytää paikkasi opiskelijaklubeissa ympäri kampusta.

Koulutusohjelmat

Osastomme tarjoaa suuren ja pienen viestinnän. Meidän tutkinto yhdistää teorian ja käytännön, kun taas valittavien avulla voit räätälöidä ohjelman etuja.

Hopein vahvan taiteen perinteen mukaisesti valmistaudumme opiskelijoihimme jatkuvasta globaalista yhteiskunnasta ja työpaikasta.

Viestintätieteilijät oppivat luomaan ja jakamaan yhteishyödyn merkitystä. He menestyvät erinomaisesti eri aloilla, aina julkisista suhteista lain. Opiskelijamme ovat taipuvaisia ​​olemaan uteliaita ja itseohjautuvia, joten ohjelma on suunniteltu tarjoamaan sinulle kestäviä elämäntaitoja, jotka soveltuvat monenlaisiin urapolkuihin.

Kurssit

Viestintäkurssit Hopeissa voivat tarkoittaa sitä, että työskentelemme tiiviisti tiedekunnan rinnalla tutkimushankkeeseen, tuotamme mediaa televisiostudiossa tai suunnittelemme suhdetoiminnan ratkaisua.

Kurssimme korostavat erilaisia ​​viestintätapoja:

  • retoriikka
  • Suhteellinen viestintä
  • Mediatutkimukset ja tuotanto
  • Organisaation viestintä
  • Globaali viestintä

Tutkimuksen, kokemuksellisen oppimisen ja kansalaistoiminnan avulla saat syvällisen käsityksen siitä, miten viestintä on olennainen osa sosiaalista elämää.

Valmistumisen jälkeen

Viestintäammattilaiset nauttivat vankka ja ketterä taitoja. Koska heillä on valmiudet ajatella kriittisesti, tehdä päätöksiä eettisesti ja saada vahva käsitys tutkimuksesta ja analyysistä, voit käydä monissa työpaikoissa askeleen edellä kilpailun.

Valmistuneitamme jatkavat urallaan monilla aloilla. Monet käyvät jatko-opiskelijoille. Jos olet suorittanut suuren tai pienen viestinnän, ota yhteyttä meihin. Haluamme kuulla sinusta!

Ohjelman opetuskielet:
Englanti
Viimeksi päivitetty July 2, 2018
Tämä kurssi on Kampuksella tapahtuva
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Duration
4 vuotta
Full-time
Hinta
34,990 USD
Deadline
Sijaintien mukaan
Päivämäärän mukaan
Alkamispäivämäärä
Syys 2019
Päättymispäivämäärä
Haun määräaika

Syys 2019

Location
Haun määräaika
Päättymispäivämäärä