Bioregeneratiivisen estetiikan tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Bioregeneratiivisen estetiikan tohtori on intensiivinen e-oppimisohjelma sekoitetussa tilassa, ja sitä valvoo sertifioitu ja kokenut ihotautilääkäri, jonka tavoitteena on nousta Nobelin pioneereille ja innovatiivisille johtajille biogeneratiivisessa estetiikkateollisuudessa.

Biogeneratiivisessa estetiikassa yhdistyvät onnistuneesti biologisen uudistumisen syvällinen tutkimus ja kokonaisvaltaisen estetiikan tiede. Ohjelma on ihanteellinen kosmetologille ja estetiikan ammattilaiselle, samoin kuin tutkijoille, sairaanhoitajille, ravitsemusterapeutteille ja farmaseuteille, jotka haluavat syventää tietämystään ihon fysiologiasta ja tutkia uusimpia estetiikan suuntauksia, jotka perustuvat biologisiin tieteisiin.

Miksi olla biogeneratiivista estetiikkaa valmistunut?

EWAA-opiskelijana koet äskettäin hankkimiesi tietojen voiman ja luomasi vaikutuksen asiakkaisiin, tarpeen kirjoittaa sisältöä, julkaista artikkeleita yksimielisyyteen havainnoista, testata uusia menetelmiä tai ratkaisusuunnitelmia, joista rakentuu joukko konkreettisia ratkaisuja, jotka voidaan jakaa kentällä.

Tämä bioregeneratiivisen estetiikan kurssi vie sinut askel askeleelta perehdyttämisestä regeneratiivisten tieteiden biologisiin tieteisiin fysiologian kautta, joka myöhemmin tunnistaa patofysiologian ja perusratkaisut ennakkotutkinnossa, asiakkaan tilan hallitsemisen ja räätälöinnin koulutustasi visio siitä, kuinka saadaan ratkaisu, joka sisältää kaiken, mikä on korjattava, ts. haurauden ja / tai aineenvaihdunnan oireyhtymä.

Sinun suorittaa tutkimusta ja lähettää tutkielman, joka keskittyy kiinnostuksen alueeseesi regeneratiivisissa tieteissä. Sinusta tulee lääkäri-konsultti, joka olisi hallinnut tieteen ja tutkinut perusteellisesti mallin ratkaisusta regeneratiivisten tieteiden alueella.

Ammatillisten päätösten tunnustaminen, kun päätetään paras esteettisten toimenpiteiden yhdistelmä asiakkaillesi heistä saapumisestaan siihen asti, kun he palaavat ja pysyvät kanssasi valitsemanaan estetiikana. Teollisuutesi kasvu vie korkeisiin tieteen kanssa ja tieto.

Estetiikka, joka on hallinnut tieteet asiakkaiden huolenaiheiden takana, on aina liigan lisäarvo ja liigan johtaja, toisin kuin ei-tieteellisesti tukevat estetiikat, joiden väitteitä, joita he esittävät tai aikovat tarjota, ei tueta. jotka ovat yleensä voimakkaasti tuotteista tai laitteista riippuvaisia.

Kuka pitäisi osallistua

Biogeneratiiviset esteettiset päälliköt Tutkinnon suorittaneet, tutkijat, ihotautilääkärit, yleislääkärit, esteettiset teollisuusjohtajat / pioneerit, esteettikonsultit, estetiikit, ensihoitajat, sairaanhoitajat.

Ohjelman tavoite

Kehittää ja valtuuttaa sertifioituja asiantuntijoita, tutkijoita, edelläkävijöitä ja johtajia biogeneratiivisen estetiikan, terveyden ja kauneuden alalla täydentämään nopeasti kasvavaa biologisen regeneratiivisen ja ikääntymistä estävän lääketieteen alaa.

Valmistuttuaan hankitut taidot

Korkean tason tutkimustaidot biogeneratiivisessa estetiikassa, edistyksellinen teollisuusjohtaminen, johtamistaidot biogeneratiivisten estetiikkakeskusten toiminnassa ja esteettisten lääketieteellisten menettelyjen sisällyttämisessä olemassa olevaan käytäntöön.

Opetussuunnitelma

 • Integroituneen järjestelmän pitkälle edennyt patofysiologia
 • Biogeneraation edistynyt esteettinen farmakologia
 • Kehittynyt esteettinen dermatologia
 • Advanced kipunhallinta
 • Edistyneet laser- ja laitepohjaiset tieteet
 • Pitkälle edenneet ihosairaudet
 • Kehittyneet ammatilliset vaarat ja sterilointi
 • Pitkälle edennyt ravitsemus- ja elämäntapatasapaino
 • Kansainvälinen liiketoiminnan johtaminen
 • Kehittynyt kuluttajapsykologia
 • Varastointi ja logistiikka
 • Franchisen hallinta
Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic ... Lue lisää

In Bio-Regenerative Esthetics, the focus will be on how BioRegenerative Science can restore the natural condition of the integumentary (skin) system and its corresponding pathophysiology, the esthetic pharmacology of bio regeneration, pain management, esthetic dermatology and much more. The program is also designed to impart the requisite business management and entrepreneurship skills that are required for Estheticians to be able to successfully operate their business and even progress towards franchising. Näytä vähemmän