Blockchain Technologies: Yritysten innovaatioiden ja sovellusten online-lyhyt kurssi

Yleistä

Lue lisää ohjelmasta oppilaitoksen verkkosivuilta

Ohjelman kuvaus

109555_button_read-more-about-this-program-on-the-schools-website.png

Tutustu blockchain-talouden mahdollisuuksiin.

MIT Sloan Blockchain Technologies: Business Innovation and Application -verkkopohjakurssi tutkii blockchain-tekniikkaa liiketoiminnan näkökulmasta, koska se perustuu MIT: n johtavien tiedekuntien ja salaustekniikan asiantuntijaprofessorin Christian Catalinin työhön . Saat perusteellisen käsityksen siitä, kuinka blockchain-tekniikka toimii, kun huomaat sen potentiaalin ja rajoitukset. Kuuden viikon kuluessa tutkit myös mahdollisuuksia soveltaa sitä omassa organisaatiossasi.

Kurssin suoritettuaan kävelet seuraavien kanssa:

  • Ymmärrys blockchain-vaikutuksista ja mahdollisuuksista, joita sillä on yrityksellesi.
  • Tieto kahdesta avainkustannuksesta, jota blockchain-tekniikka vähentää merkittävästi: varmennuskustannuksista ja verkottumisen kustannuksista.
  • Lohkoketjuun perustuva ratkaisu yrityksen ongelman ratkaisemiseksi omassa organisaatiossasi.

Kurssin rakenne

MIT Sloan School of Management tekee yhteistyötä GetSmarterin, 2U, Inc: n tuotemerkin, kanssa uuden oppimiskokemuksen luokan luomiseksi - sellaisen, joka on syvällinen, yhteistyöhaluinen ja saavutettavissa. Hyödyntäkää osa-aikaisen oppimisen mallia (5–8 tuntia viikossa) ja Head Learning fasilitatorin tukea online-oppimiskampuksella, kun ansaitset MIT Sloanilta todistuksen valmistumisesta.

Houkuttelevan resurssien yhdistelmän avulla saat syvemmän käsityksen siitä, kuinka blockchain-tekniikka voi helpottaa uudenlaista markkinoita ilman perinteisiä välittäjiä. Tutkit myös blockchain-tekniikan vaikutuksia digitaalisten ympäristöjen markkinavoimaan, yksityisyyteen ja luottamukseen. Lopuksi sinulla on mahdollisuus soveltaa oppiasi ja luoda ehdotus blockchain-pohjaiseksi ratkaisuksi ongelmaan, jonka organisaatiosi kohtaa.

Moduulit julkaistaan viikossa, mikä mahdollistaa joustavan, mutta jäsennellyn lähestymistavan oppimiseen.

Ohjelmaan kuuluvat aiheet ovat:

  • Johdanto Blockchain-tekniikkaan
  • Bitcoin ja kaksinkertaisen kulutusongelman kirous
  • Kustannukseton todentaminen
  • Käynnistysverkkovaikutukset Blockchain-tekniikan ja salaustekniikan kautta
  • Tokenien käyttäminen uusien digitaalialustojen tyyppien suunnittelussa
  • Blockchain-tekniikan, AI: n ja digitaalisen yksityisyyden tulevaisuus

Kuka hyötyisi?

Tämä ohjelma on suunniteltu ammattilaisille, jotka ovat kiinnostuneita blockchain-tekniikoiden vaikutuksista ja käytöstä. Tämä ohjelma on sinulle hyödyksi riippumatta siitä, oletko aloittavasta yrityksestä omistaja, joka haluaa integroida blockchain-liiketoimintasuunnitelmaan, tai toimialalla, kuten vähittäiskaupassa tai rahoituksessa, ja haluat ymmärtää tekniikan nykyisiä ja tulevia vaikutuksia.

Kuinka rekisteröityä

Ohjelmaan liittymiseen ei ole muodollisia edellytyksiä. Verkkopohjakurssi on käytettävissä työskenteleville ammattilaisille sijainnista, akateemisista opinnoista tai työkokemuksesta riippumatta. Vaikka hyväksymiskriteerejä tai rekisteröintimaksua ei ole, tarvitset nykyisen sähköpostitilin ja pääsyn tietokoneelle ja internetiin sekä PDF-lukijan. Saatat joutua katsomaan Microsoft PowerPoint -esityksiä ja lukemaan ja luomaan asiakirjoja Microsoft Wordissa tai Excelissä.

Rekisteröidy nyt!

FAQ

Vieraile kurssisivulla saadaksesi lisätietoja tulevista istuntopäivämääristä, ohjelman hinnasta ja muusta:

[Lisätietoja]

Jos sinulla on muita kyselyitä, ota yhteyttä:

1 617 997 4979
mitsloan@getsmarter.com

Varaa aika kurssikonsulttiisi

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

The MIT Sloan School of Management emphasizes innovative research that enhances management practice. Its focus on action learning means that students are able to apply concepts learned in the classroo ... Lue lisää

The MIT Sloan School of Management emphasizes innovative research that enhances management practice. Its focus on action learning means that students are able to apply concepts learned in the classroom to real-world business settings. Näytä vähemmän
Mene oppilaitoksen verkkosivuille