Business Management Associates-tutkinto

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Brighton College tiedekunta Business Management- tutkintoon valmistautuu sinuun tietämyksen, teknisten taitojen ja hyvän liiketoiminnan periaatteiden mukaan, jotta he voivat harjoittaa tulotason asemaa monilla liiketoiminta-aloilla. Valmistuttuna voit hakea työpaikkoja sellaisilla teollisuudenaloilla kuin vähittäiskauppa, vakuutus, rahoitus, teknologia, televiestintä, pankki-, myynti-, huolto- ja monet muut.

Kenen tulisi ilmoittautua liikkeenjohdon koulutusohjelmaan?


Olitpa sitten töissäsi ja etsitään etenemistä tai etsitään uutta urapolkua, liiketalouden tutkinto auttaa sinua saavuttamaan tavoitteenne. Oletko työnantaja, joka haluaa johtajienne jatkaa koulutustaan, lisäävät taitotasoa ja tuottavat yrityksesi tuottavampia? Liiketalouden koulutuksen antaminen Business Management -ohjelmassa avaa ovia niin monille mahdollisuuksille./>

Mitä liiketoimintaperiaatteita ja käsitteitä opettelen?


Seuraavassa on vain muutamia käsitteitä, joita opit liiketoiminnan johtamisessa:/>

 • Kuinka soveltaa talouden, rahoituksen ja kirjanpidon perusperiaatteita organisaation toimintaympäristöihin
 • Tunnista henkilöstöhallinnon käsitteet ja toiminnot organisaatioympäristöissä
 • Määritä organisaatioiden johtajien eri tehtävät ja vastuut
 • Määritä yritystyypit ja liiketoiminnan laeja ja määräyksiä
 • Määritä ja soveltaa markkinointi- ja jakeluperiaatteita liiketoiminnassa
 • Tunnista ja käytä asianmukaista teknologiaa yrityksessä
 • Monet muut periaatteet ja käsitteet ovat elintärkeitä mille tahansa liikemiespäällikölle

Työnhaku


Ymmärrämme, että työpaikan löytäminen liiketoiminnan johtamisen suorittamisen jälkeen on perimmäinen tavoite. Autamme sinua rakentamaan palautteesi ja valmistautumaan seuraavaan vaiheeseen. Henkilökuntamme on omistettu auttamaan sinua työnhaussa./>

Opintojakson sisältö


Seuraavat kurssit sisältyvät Business Management -ohjelmaan. Kurssit vapautetaan kerrallaan maksimoivan oppimisen. Liiketalouden koulutusohjelmassa on yhteensä 60 luotto tuntia. Jokainen kurssi on suoritettava 8 viikon kuluessa./>

Yritysten johtamisen peruskurssit

Kurssin tunnus


Liiketoiminnan johtaminen Yleiskoulutuskurssit/>

Kurssin tunnus


Liiketoiminnan hallinnan erikoisammat Focus kurssit/>

Valitset myös 12 opintoviikon valitsemiasi aihepiireittäin. Löydät luettelon kursseista, jotka haluat valita nykyisestä koulumerkkostomme tai soittamalla toimistoomme osoitteessa 1-800-354-1254.

Urakehitys


Työvaliokunnan tilastotietojen mukaan yritysten johtajien työllistämiseen tähtäävien diplomi-insinöörien työllistämisen ennustetaan kasvavan missä tahansa 5-24 prosentin välillä vuosina 2014-2024, riippuen siitä, mistä työvoimasta on kyse./>


Työllistymismahdollisuudet/>

Löydät liiketoiminnan hallintamahdollisuuksia seuraavissa asetuksissa:

 • vakuutus
 • Jälleenmyynti
 • Ruokapalvelu
 • vieraanvaraisuus
 • Kiinteistö / Kiinteistöt
 • Myynti
 • Yhdyskuntapalvelus
 • Terveydenhuolto


Tulos */>

Keskimääräinen vuotuinen palkka johtajille, jolla on osakkuusasteen tutkintotodistus, oli noin 48 690 dollaria toukokuussa 2015. Mediaanitulo on palkka, jossa puolet työntekijöistä ansaitsi enemmän kuin tämä määrä ja puolet ansaitsi vähemmän. Alin 10 prosenttia ansaitsi alle $ 28,780 ja korkein 10 prosenttia ansaitsi yli $ 83,010.

Useimmat johtajat työskentelevät kokopäiväisesti. Joidenkin toimialojen johtajat työskentelevät usein pitkiä vuoroja, ja jotkut näistä johtajista työskentelevät yli 40 tuntia viikossa, kun taas toiset voivat työskennellä perinteisinä työaikoina. Niitä, jotka valvovat useita ketjun tai franchising-paikkoja, voidaan kutsua lyhyellä varoitusajalla, mukaan lukien iltaisin, viikonloppuisin ja juhlapäivinä.

* Bureau of Labor Statistics, Yhdysvaltain työministeriö, Occupational Outlook käsikirja, 2016-17 Painos, Food Service Managers, Internetissä osoitteessa https://www.bls.gov/ooh/management/food-service-managers.htm ( vieraili 03.03.2017).

* Bureau of Labor Statistics, Yhdysvaltain työministeriö, Occupational Outlook -käsikirja, 2016-17-painos, Majoitus-johtajat, Internetissä osoitteessa https://www.bls.gov/ooh/management/lodging-managers.htm (vierailu 02.03. , 2017).

opetus


Paralegal-instituutin yhteishanke Business Management -ohjelmassa on 10 950 dollaria./>

Kokonaisopetus


Maksuvaihtoehdot/>

 • Täysi maksutapa: maksaa kokonaisuudessaan yhteensä 10,450 dollarin ohjelmaan. Tallenna 500 dollaria!
 • Yksityinen opintolaina: Rahoitat koulutustasi alhaisilla maksuilla ja räätälöidyillä ehdoilla!

Kaikki akateemiset ja taloudelliset velvoitteet kouluun on tehtävä ennen opintosuoritusten ja tutkintotodistusten julkaisemista.


Taloudellinen tuki/>

Brighton College ohjelmat hyväksytään Veteraanien eduksi. Brighton College työskentelee myös monien työnantajien palkkausohjelmien sekä erilaisten työvoiman kehittämisen ja ammatillisen kuntoutuksen ohjelmien kanssa. Jos haluat tietää, oletko oikeutettu näihin ohjelmiin, soita toimistolle 1.800.354.1254 saadaksesi lisätietoja.

Urapalvelut


Erikoistunut uraohjaus/>

Kun olet suorittanut ohjelman, sinulla on mahdollisuus hankkia urapolttokurssit, jotka keskittyvät ura-informaatioon ja valmistautuvat työnhakuun. Opi tärkeitä taitoja, kuten verkostoituminen, uran hallinta ja ihmissuhteiden rakentaminen.


Henkilökohtainen jatkaa rakennusta/>

Voit lähettää resumeesi verkkokeskustelun kautta. Urakoitsijoiden koordinaattorit tarjoavat sinulle henkilökohtaisia ​​neuvotteluja ja tarkastelevat henkilökohtaisesti uudelleen.


One-On-One Cover Letter -apu/>

Opit rakentamaan ja suunnittelemaan tehokkaita peitekirjeitä ja seurantakirjeitä. Lisäksi esitämme konkreettisia esimerkkejä.


Haastattelujen valmistelu/>

Opit haastattelutekniikat ja vinkit vastaamaan yleisimmin kysyttyihin kysymyksiin.

Proctored -tutkimukset


Kaikki liitännäiskoulututkinnon suorittaneiden opiskelijoiden on suoritettava kaksi proctoroitua tenttiä ProctorU-verkkopalvelun kautta tietyissä kursseissa vaaditulla tavalla. Proctoratut tentit ovat avoimia ja vain kurssimateriaalia, kurssiresursseja ja henkilökohtaisia ​​muistiinpanoja saa käyttää. Opiskelijat eivät saa käyttää Googlea tai muita online-hakuvaihtoehtoja etsiessään vastauksia proctored -tutkimusten aikana. Web-kamera vaaditaan suorittamaan proctoratut testit. Siirtohyödykkeitä harkitaan tapauskohtaisesti ja vaihtoehtoiset kurssit perustetaan ilmoittautumisen yhteydessä perustelluiksi. Niille opiskelijoille, joilla ei ole verkkokameran käyttöoikeutta, he voivat tarkistaa paikallisen kirjaston, yhteisökohteiden ja virkistyskeskusten saatavuudesta. Aktiiviset velvoitteet ja käyttöönottopalvelun jäsenet voivat pyytää proctoroitumista sotilasopetuksen virkamiehen tai tentinvalvojan kautta. Tarvittaessa suorittama tentti voidaan tehdä henkilökohtaisesti ulkopuolisen henkilön, kuten ylläpitäjän, kirjastonhoitajan, neuvonantajan tai henkilöstöhallinnon henkilöstön kanssa. Henkilökohtaiset proctored -tutkinnot edellyttävät opintosuorituspäällikön hyväksyntää ennen tenttiä./>

Viimeksi päivitetty Maalis 2020

Oppilaitoksesta

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best ed ... Lue lisää

Brighton College offers accredited online programs with a focus on quality and affordability. From the time you first inquire to your graduation day, we are committed to providing you with the best educational experience and ensuring your ultimate success. Näytä vähemmän