Read the Official Description

Mikä on Fashion University?

Muoti-yliopisto toimii hyvin eri tavoin kuin useimmat muotisuunnittelukoulut. Emme veloita erillistä lukukausimaksua kullekin yksittäiselle luokalle. Sen sijaan voimme tarjota sinulle 24 tuntia vuorokaudessa, 7 tuntia tilauksesta kaikki monen sadan täyspitkän videon oppitunteja, joilla on pieni vuosittainen tilausmaksu. UoF : n opetuksia opettavat vain UoF professorit ja alan ammattilaiset, ei koskaan amatöörejä. Näet täsmälleen samat luennot ja "miten-to" -esityk- set, joita parhaimmat muotikoulut opettavat, mutta ilman jäykkiä luentoja epämukavissa paikoissa. Sen sijaan päätät mitä, milloin ja missä haluat oppia. Muotialan yliopisto tarjoaa oppitunteja kaikilla tärkeimmillä muotitieteellisillä aloilla: drappaus, mallintaminen, CAD-mallinnus, tarvikkeet, ompelu, muotitaide, neuleet, liiketoiminta, tuotekehitys, luennot, CAD-muotit, lastenvaatteet ja paljon muuta. Useimmat koulut veloittavat suurta lukukausimaksua opettaakseen yhden muotin aiheen tietyllä tavalla, kuten ompeluun tai kuviointiin. Muodin yliopistossa maksat paljon vähemmän, jotta voit käyttää jokaista muotitieteilijää jokaisella tieteenalalla!

CAD-muotitunnit

Meidän Computer-aided Design (CAD) -opintoja luotiin muotisuunnittelijalla, muotitaloudella ja tuotekehittäjillä / teknisellä suunnittelijalla mielessä. Opit perusopintoja kehittyneisiin oppitunneihin, kuten Adobe Illustrator® for Flats -ohjelmiston käyttämiseen Adobe Photoshop® for Surface Design -ohjelmaan. Adobe InDesign® -oppitunnit tarjoavat sinulle mahdollisuuden luoda viivasivuja ja salkkusi.

Esikatselu tyypillisestä UoF CAD UoF oppitunnista

Johdatus Adobe Illustrator for Fashion Designiin

Vain harva monista tämän kurssin tarjoamista opetuksista

Johdanto Adobe Illustrator (AI) -muotisuunnitteluun - # 1 Tässä oppitunnissa esität Adobe Illustratorin suunnittelutyökaluille, paneeleille ja muutamille tärkeimmistä tärkeimmistä ominaisuuksista, kun piirrät Illustratorin kanssa. Opit myös muokkaamistyötilan muokkaamiseen ja tallentamiseen. Tämän ominaisuuden avulla voit siirtyä Illustrator-projektista toiseen menettämättä piirtotyökaluja. Adobe Illustrator: Työskentely tasoilla - # 11 Tämä oppitunti esittelee sinut Tasot ja Tasot-paneelille ja osoittaa, miten ne auttavat sinua organisoimaan työsi. Opit lisäämään, poistamaan ja järjestämään tasoja sekä valitsemaan ja siirtämään objekteja kerroksesta toiseen. Double Breasted Coat - Part 1 Tämän oppitunnin ensimmäisessä osassa piirretään kaksoisrintainen takki ja tarkastelemme sen yksityiskohtia, kuten nappeja, napinläpiä ja vyötäröä. Teemme myös turkis kaulus. University of Fashion tarjoaa monia, paljon enemmän oppitunteja Computer-aided Fashion Art. Tarkista heidät klikkaamalla Oppitunnit-välilehteä kotisivuillamme UniversityofFashion.com-sivustolla .

Tilaa napsauttamalla

Program taught in:
Englanti

See 9 more programs offered by University of Fashion - Online Fashion Design School »

Tämä kurssi on Online
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Duration
Request Info
Part-time
Full-time
Hinta
189 USD
vuodessa. Tarjoamme myös toistuva kuukausittainen tilauskorko US $ 19,95 kuukaudessa.
Deadline
By locations
By date
Alkamispäivämäärä
Open Enrollment
Päättymispäivämäärä
Application deadline

Open Enrollment

Location
Application deadline
Päättymispäivämäärä