Vertaa Sertifikaattiohjelmaa Filosofiassa Online Sertifikaatti

Todistus on tunnustus, joka voi lisätä opiskelijan taitoja ja kykyjä henkilökohtaisessa tai ammatillisessa ympäristössä. Se on suunniteltu pätevöittämään opiskelijoita opiskelemaan korkeampia koulutusohjelmia tai laajentamaan tarjontaansa uraa etsittäessä. Tämä ohjelma voi kestää noin 10 viikkoa vuodessa riippuen oppilaitoksesta. Mikä on todistus filosofista? Tämä tunnisteti… Lue lisää

Todistus on tunnustus, joka voi lisätä opiskelijan taitoja ja kykyjä henkilökohtaisessa tai ammatillisessa ympäristössä. Se on suunniteltu pätevöittämään opiskelijoita opiskelemaan korkeampia koulutusohjelmia tai laajentamaan tarjontaansa uraa etsittäessä. Tämä ohjelma voi kestää noin 10 viikkoa vuodessa riippuen oppilaitoksesta.

Mikä on todistus filosofista? Tämä tunnistetieto voi esitellä oppilaita ihmisten väliseen yhteyteen ja elämän merkitykseen sellaisten ajattelijoiden tekojen kautta, jotka ajattelivat ajatuksia totuudesta, ihmiskunnasta, luonnosta ja tietämyksestä. Opiskelija osaa oppia käyttämään erilaisia ​​filosofioita ja ideoita todellisiin tilanteisiin tai ongelmiin. Jotkin ohjelmat tarjoavat erityisiä filosofisia tutkimuksia, kuten kreikkalaisen filosofian tai modernin länsimaisen filosofian.

Opiskelijat, jotka ottavat tämän sertifikaattiohjelman, voivat hioa tutkimustaitoaan ja terävöittää viestintätaitojaan oppimalla keskustelemaan ja keskustelemaan omaa argumenttiaan. He voivat myös parantaa kriittisen ajattelun taitojaan, koska he voivat soveltaa erilaisia ​​filosofisia argumentteja todellisiin tilanteisiin.

Ohjelman kustannukset voivat vaihdella kurssin pituuden ja koulumaksujen mukaan. Eri ohjelmien tutkiminen on arvokasta opiskelijoille, jotka haluavat löytää todistuksen, joka sopii heidän ihanteellisiin tavoitteisiinsa.

Filosofian sertifikaatin saaminen antaa opiskelijoille tietoa, jota he voivat soveltaa useilla aloilla, joilla etiikka on tärkeä, kuten liike-, tiede- ja lääketiede. Käytettävissä olevien urien laaja kirjo sisältää opettajan, asianajajan, poliittisen strategian, pörssimeklarin, pääomasijoittajan, tutkijan tai ympäristönsuojelijan työskentelyn. Paikkoja, jotka ovat saatavilla monilla eri aloilla, julkisista yksityishenkilöistä voittoa tuottaviksi. Jotkut opiskelijat jatkavat opintojaan harjoittamalla jatkotutkintoja laissa, poliittisessa tiedekunnassa, psykologiassa tai koulutuksessa.

Filosofian sertifikaattiohjelmia opetetaan oppilaitoksissa ympäri maailmaa. Monet opiskelijat haluavat joustavamman ohjelman, joten myös verkkokursseja tarjotaan. Etsi allaolevaa ohjelmaa ja ota suoraan yhteyttä valitsemasi koulun maahanpääsytehtäviin täyttämällä lyijy-lomake.

Näytä vähemmän
Muita vaihtoehtoja tällä opintoalalla: 
E-Learning University of Athens
Athens , Greece

Sen lisäksi, että esitellään muinaisten kreikkalaisten filosofiaa, se tuo menneisyyden nykyhetkeen sopeuttamalla filosofien opetuksia ongelmiin, joita voi kohdata tänään, jott ... +

Sen lisäksi, että esitellään muinaisten kreikkalaisten filosofiaa, se tuo menneisyyden nykyhetkeen sopeuttamalla filosofien opetuksia ongelmiin, joita voi kohdata tänään, jotta he voisivat tarjota uutta näkökulmaa ja siten erilainen tapa selviytyä heistä. -
Certificate
10 viikkoa
Englanti
Kesäkuu 2020
Online