ONLINESTUDIES

Näytä kaikki Online Sertfikaatteihin Kansainvälinen henkilöstöhallintossa Euroopassa 2021

Sertifikaatti on usein tavoite varsinkin niille opiskelijoille, jotka haluavat erottua edukseen muiden aggressiivisten työnhakijoiden rinnalla. Sertifikaatin suorittaneilla opiskelijoilla voi olla muita paremmat taidot ja enemmän kokemusta muun muassa seuraavilla aloilla: liiketalous, rahoitus, hotelli- ja ravintola-ala, johtajuus ja hallinto.

MA International Human Resource Management koostuu ihmisille, jotka ovat kiinnostuneita henkilöstöhallinnon tai kokemusta henkilöstöhallinnon toimintaa, jotka haluavat parantaa taitojaan. Se tarjoaa mahdollisuuden keskittyä kulttuuri-ja hallinnollisia kysymyksiä globaalilla tasolla. Ohjelma tarjoaa opiskelijoille mahdollisuuden kehittää kriittistä tietoisuutta ja järjestelmällistä ymmärrystä ajankohtaisista asioista ja ongelmia kansainvälisen henkilöstöhallinnon.

Kaikkiaan on yli 4000 Korkeakoulujen Euroopassa tarjotaan monenlaisia ​​kursseja kandidaatin, Masters ja tohtorin tasolla. Kun yhä enemmän näitä järjestöjä, jotka tarjoavat Englanti kuin opetuskieli ainakin joidenkin koulutusohjelmien, yliopistot Euroopassa ovat nyt laadukkaampia kuin koskaan ennen. Euroopan yliopistot tarjoavat ystävällistä ulkomaisille opiskelijoille ja antaa tietenkin tietoa, joka vastaa heidän ammattinsa on nykypäivän maailmanlaajuisen kysynnän.

Aloita tänään suosittuja Online Kurssiopinnot Kansainvälinen henkilöstöhallintossa Euroopassa 2021

2 tulosta kohteessa Kansainvälinen henkilöstöhallinto, Eurooppa Filter

PG Cert Kansainvälinen henkilöstöhallinto

University of Essex Online
Jatkotutkintotodistus
<
Osa-aikainen
<
8 kuukautta
Englanti
Online

Työvoimasta tulee yhä globaalampaa, mikä on henkilöstöresurssien (HR) tekijöiden mielessä, kun otetaan huomioon laajempi strategia työntekijöiden palkkaamiseksi, erottamiseksi ...

Lue lisää

CIPD keskitason 5 todistus henkilöstöhallinnon

Chartered Institute Of Personnel Development (CIPD) Online
Certificate
<
Osa-aikainen
Englanti
Online

Tämä keskitason todistus on suunnattu pyrkivä tai olemassa HR Managers ja / tai ne, jotka ovat tutkineet CIPD Level 3 Certificate Henkilöstö tai HR Practice.

Lue lisää