DBA - liiketalouden tohtori

Yleistä

Ohjelman kuvaus

DBA - LIIKETOIMINNAN HALLINTO: valinnainen aihe opiskelijan monen vuoden ammattikokemuksesta

Miksi valita kauppatieteiden tohtori (DBA)?

DBA-ehdokkaiden tavoitteena on antaa suora vaikutus nykyaikaisiin liiketoimintakäytäntöihin. Soveltamalla teoriaa todellisiin liiketoimintaongelmiin DBA-opiskelijat käyttävät väitöskirjaansa esitelläkseen uusia ideoita liiketalouden alalle. Ohjelma perustuu käytännön ymmärrykseen ja itsenäiseen tutkimukseen, joka voi tehokkaasti täydentää oppijoiden teoreettisia tietoja.

Kuka valita DBA?

DBA-ohjelmamme tarjoaa hyvän mahdollisuuden jatkotutkinnon hankkimiseen liiketalouden alalta ilman, että osallistujien on oltava poissa työstä pitkään opiskellessaan sitä.

Opinnäytetyön aiheena voi olla oppijan tutkimusalue, se, jonka hän tuntee parhaiten, joten se tarjoaa täydellisen lisäyksen opiskelijan varsinaiseen toimintaan.

Ihmiset tekevät DBA: ta, kun he ovat jo saavuttaneet paljon liikeurallaan ja tarvitsevat uusia haasteita. He ovat tyypillisesti 30-vuotiaita, jotkut 40-vuotiaita, jotkut ovat jopa vanhempia. Heillä on monen vuoden työkokemus, hyvät tehtävät, kunnollinen palkka ja paljon kunnianhimoa ja motivaatiota.

Kesto: 2 lukukautta

Hakija MBA / MSc tai muu korkeakoulu

Opetusmaksu: 5000 EURO / lukukausi

Koulutusta tarjotaan verkossa luennoilla, videoilla ja konsulttiapulla.
Koulutusta tarjotaan englanniksi, saksaksi, venäjäksi ja unkariksi.

Kurssi päättyy tutkielman jättämiseen ja puolustamiseen.

sovellus:

  • lähetä hakulomake
  • lähetä kopio pätevyydestäsi
  • CV
  • Työpaikan asiakirja

Hakuaika: 10. kesäkuuta 2020

Viimeksi päivitetty Huhti 2020

Oppilaitoksesta

Alfred Nobel Open Business School is a professional umbrella holding, which uses its institutional relations to provide the highest standards of academic activities. We are proud to outsource other pr ... Lue lisää

Alfred Nobel Open Business School is a professional umbrella holding, which uses its institutional relations to provide the highest standards of academic activities. We are proud to outsource other prestigious university and college partners and their reputable scholars and curricula by striving for scholarly excellence from a more pragmatic, business-related perspective. Näytä vähemmän