Digitaalistrategian tutkintotodistus

Yleistä

Ohjelman kuvaus

Erikoistuminen on tarkoitettu, kun et enää halua vain pelata digitaalisen markkinoinnin peliä, vaan haluat ajaa sitä. Voit muuttaa sitä. Tämä dynaaminen online-hakumarkkinointikurssi antaa sinulle taidot, tietotaidon, strategian ja tekniikat muuttuakseen. Tule jäseneksi ja liity mukaan alaan ja mahdollisuuksiin. Tässä on iso kuvan voima. Voima ajatella, johtaa, luoda.

Globaalin teollisuusneuvojien mestarien ohjauksessa, mukaan lukien: 125988_Skjermbilde2019-11-15kl.20.29.38.png

Et vain tee kurssia. Liityt keskusteluun.

Me saamme sinut peliin ja pidämme sinut siellä

Kurssimme tuovat johtavaa ajattelua ja käytäntöä - ja heti sinulta ilmoittautumiskurssille sinusta tuleekin DMI: n jäsen, joka tarkoittaa pääsyä vertaansa vailla olevaan työkalupakkiin urallesi.

1. vuosi ILMAINEN kaikilla kursseilla 150 €: n uusiminen vuosittain.

Valkoisen kurssin sisältö

Hanki uusin ajan tasalla oleva koulutusohjelma oppimiskokemusalustomme kautta.

Maailmanlaajuisesti tunnustettu sertifikaatti

Maailmanlaajuisesti tunnustettu sertifikaatti liikuttaaksesi sinua

Ylläpidä tilaasi ja taitojasi vuosi vuodelta

Jatkuva ammatillinen kehitys taattu, pidä sinut aina pelissä.

työkaluja

Uusin sisältö ja työkalusarjat pitävät sinut aina pelissä.

Elävä kytketty yhteisö

Yhdistä ja liity yli 47 000 jäsentä maailmanlaajuisesti DMI-verkkoon.

Testaa taitosi diagnosointiin

Vertaile taitojasi ammatillista kilpailua vastaan ja pysy pelin kärjessä.

Mitä opin

Annamme sinulle ajattelun ja välineet tullaksesi johtavaksi toimijaksi digitaalisessa vaiheessa. Luo tehokas ja dynaaminen digitaalistrategia. Näe sen ilmestyvän reaalimaailmaksi, liiketoimintaa muuttavaksi toiminnaksi. Moduulit ovat rakennuspalikoita - tietämystä, visioasi, johtavaa sertifioitua digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa - digitaalistrategiaa

moduulit
 • Perinteinen viestintä
 • Digitaalinen viestintä
 • Digitaaliset kanavat
 • automaatio
 • talousarvio
 • Suuri data
 • Digitaalinen johtajuus
 • Strategian muotoilu
esittely

Moduulin tiedot

Aiomme tieteen ajatella. Olemme luoneet 3i-kehyksen, joka on suunniteltu auttamaan sinua valitsemaan paras digitaalinen strategia organisaatiollesi ja saamaan se aikaan. 3i on älykäs ja tiukka. Se on muuttuvaa. Ja sinusta tulee vaikuttunut. Tämä moduuli esittelee tämän muodikkaan aivojen työn. Myöhemmin moduulit laajentuvat siihen.

 • DMI 3i -menetelmän taustalla olevat peruskäsitteet
 • Avainkomponentit tehokkaassa digitaalistrategiassa
 • Liiketoimintastrategian kehittämisen ohjeet
 • Strateginen johtaminen, pitkäjänteinen katsaus kestävään, kasvavaan menestykseen
Perinteinen viestintä

Moduulin tiedot

Pidämme hetken taukoa arvostaaksemme kurinalaisuuden suurta, maailmaa muuttavaa perinnettä. Klassikot eivät koskaan mene tyylistä. Arvoehdotus on pitänyt arvoaan vuosikymmenien ajan. Tunne yleisösi (tutkimus) on edelleen markkinoijan elinajan haaste. Klassinen markkinointisekoitus, asiakasmatka, viestintä ja luova suunnittelu, mediastrategia ja brändin suorituskyvyn vahvistaminen ovat myös täällä. Kuitenkin mukana tuli digitaalinen. Ja se muutti kaiken. Kuinka luemme, shoppailemme, katsomme elokuvia, päivämme, valmistamme. Käyttäytymisemme ja elämäntyyliimme on vääristynyt tekniikan meille tarjoamien ihmeellisten mahdollisuuksien ympärillä. Päätöksenteko ei ole sama. Tästä puhumme puhuttaessa häiriöistä. Ja se on jännittävää. Tässä mallissa tutkimme, miten markkinointiklassikot ankkuroivat edelleen kaikki kampanjat - silti nykyaikainen digitaalinen kampanja on paljon fantastisempi alus. Tutkimme syvästi, kuinka tekniikkamme muuttaa kuluttajakokemusta ja miten meidän on vastattava.

Digitaalinen viestintä

Moduulin tiedot

Elämme poikkeuksellisia aikoja. Mahdollisuudet ovat yhtä suuret, hajanaiset ja monipuoliset kuin Internet. Myös haaste on suurempi. Markkinat ovat hienostuneita ja pirstoutuneita. Nyt, enemmän kuin koskaan, eniten tunnet kuluttajasi (ja digitaalikanavasi). Tässä tarkastellaan: digitaalisen viestinnän suunnittelun perusteet, jotka parantavat ROI: n ymmärtämistä yleisöllesi. Mistä ne löytyvät? Kuinka saada heidät mukaan? budjetointi digitaalistrategiallesi ja tehokkaat resurssit digitaalistrategian tarkistamiseen, mittaamiseen ja analysointiin.

Digitaaliset kanavat

Moduulin tiedot

Facebook, Linkedin, Instagram, Twitter, Snapchat ja niin edelleen. Ne lisääntyvät ja lisääntyvät. Silti tässä suuressa häiriintymisessä ja pirstoutumisessa on myös mahtava tilaisuus. Tämä moduuli kattaa saapuvat ja lähtevät strategiat, medioiden välisen suunnittelun, digitaalisen kanavavalikoiman ja mobiilimarkkinoinnin sosiaalisen median markkinoinnissa. Sisältömarkkinointi, joka on asiaankuuluvaa, oikea-aikaista ja niittävää, mitä, miten ja miksi hakukoneiden markkinointi sähköpostimarkkinointi, tytäryhtiömarkkinointi ja markkinoinnin automaatio näyttö- ja videomainonnan parhaat käytännöt. Koska meillä on silmät nähdä.

automaatio

Moduulin tiedot

Automaatio ei lyö inspiraatiota, mutta se varmasti tekee markkinoijan elämästä helpompaa ja jännittävää. Tässä on supervalta, joka työskentelee hiljaa ja täydellisesti tilauksiesi alla, yöllä ja päivällä. Katso, kuinka älykkäät yritykset terävöittävät edunsaajansa CRM-ohjelmistojen avulla paremman myynnin mahdollistamiseksi, lyijyn vaalimiseksi ja paljon muuta. Avainkäsitteet markkinointiautomaatiossa Automaatio johtavien viestien luomiseen, hallintaan ja ylläpitämiseen Viestintä - automatisoitu, mutta silti totta ja asiaan liittyvä automaatiotieto analysoimaan ja raportoimaan johtaa.

talousarvio

Moduulin tiedot

Raha saa markkinoinnin liikkumaan. Mutta arvo on siellä missä se on. Tämä malli menee syvälle kuinka saavuttaa korkein sijoitetun pääoman tuotto tietylle budjetille. Sitten jonkin verran huomiota siihen muuhun arvokkaaseen resurssiin, ihmisen kykyyn. Tutki: Tärkeimmät tekijät, jotka tulee ottaa huomioon markkinointibudjettia suunnitellessasi Markkinointibudjettien asettaminen Kuinka seurata ja optimoida budjettia kampanjan toteuttamisen aikana Ihmisen elementti. Rekrytoi, kouluta ja pidä huipputason ihmisiä.

Suuri data

Moduulin tiedot

Kaikesta otsikossa 'iso' on saatu kiehtovaa, eikö niin? Jos varjo paha? Ei niin. Muutetaan paha pahaksi tehokkaaksi, koska meillä on täällä pakottavan ihmisen käyttäytymisen holvi. Koko ihmiskunta on tiedoissa. Mikä on syvää ja tummaa, kevyttä, kevyttä, banaalia ja epätavallista. Ihmisen sydämen ja olemassaolon salaisuudet. Ja tämä on hienoa. Mutta haasteena on muuttaa tämä ihmiskunnan holvi tarkoitukseksi - kaupalliseksi merkitykseksi. Mutta älä pelkää, meillä on joitain ideoita ja käytäntöjä siitä, ja niiden on oltava tehokkaita. Suuret tiedot

Digitaalinen johtajuus

Moduulin tiedot

Kuten edellä todettiin, elämme poikkeuksellisina aikoina, jotka vaativat ylimääräisiä johtajia. Se tarkoittaa sinua. Sinun tulee johtaa siirtymistä perinteisen markkinoinnin jäännöksistä ja rohkeaan, uuteen digitaalisen markkinoinnin maailmaan, jonka autat keksimään. Ja sinun tulee johtaa terävällä ajatuksella ja strategialla. Sinun on vietävä tuotemerkki ja organisaatiosi paikkoihin, joista ei ole unelmoitu.

Strategian muotoilu

Moduulin tiedot

Tähän mennessä olet saavuttanut pitkän matkan. Olet (melkein) valmis menemään eteenpäin, poimimaan uusia ja tutkimatta Pathways ja digitaalisia markkinoita. Seisoja eturintamassa ja olet melkein valmis levittämään näitä uusia digitaalisia supersiipiä ja liiemään. Mutta ensinnäkin lopullinen strategiamoduuli; paras strategia.

Ohjelman tavoitteena on:

 • Terävät ja kokenut digitaalisen myynnin ja markkinoinnin pelin pelaajat, jotka eivät ole enää sisällöltään pelkkiä pelaajia. Haluat ajaa peliä. Haluat muuttaa sen
 • Myynnin ammattilaiset. Markkinointipäälliköt. Joukkueen johtajat. Yrityskonsultit ja -kehittäjät. Ammattilaiset, jotka ovat ottaneet näkemyksensä niin pitkälle kuin pystytään menemään ilman erikoisosaamista - ja aikovat korjata sen
 • Yrittäjät, jotka haluavat olla yrittäjällisempiä
 • Ne, jotka ymmärtävät erikoistumisen, antavat sinulle todellisen, terävän ja konkreettisen kilpailuedun, jonka avulla voit slice kilpailun läpi
 • Inspiroituneita uranvaihtajia
 • Lahjakkaat ihmiset, jotka tietävät, että sertifikaatti avaa ovet

Yli 47 000 jäsentä luottaa globaalisti DMI: hen uran etenemiseen.

 • 92% jäsenistämme on sanonut, että kurssillamme on ollut positiivinen vaikutus heidän uraansa.
 • 81% jäsenistämme ylennetään yhden kurssin suoritettuaan.
 • 88% jäsenistämme työskentelee ylemmällä tai johtotasolla.

Nyt tämä on mitä kutsut tukeen

Me ajattelemme kaikkea. Me jopa pakattiin sinulle. Heitimme foorumeita, tietopohjaa ja valmiita ja innokkaita tukitiimiä tekemään matkasi helpoksi.

Luokanopettajat

Asiantunteva ja sitoutunut tutorimme ovat kotoisin oikeista digitaalisista taustoista. He tuntevat tämän pelin.

Yhdistetty yhteisö

Jäsenyys tarkoittaa liittymistä dynaamiseen digitaalisten pelaajien DMI-verkkoon. Yhdistä todelliseen näkemykseen ja mahdollisuuksiin.

Tukitiimi

Mikä se on, olemme peittäneet sen. Tämä on 360 asteen tuki. Joukkue on täällä, kun tarvitset heitä.

Kysymyksiisi vastattiin. Ja sitten vähän

Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää digitaalisten supervaltojen hankkimisesta, yhteydenpidosta digitaalisten kykyjen mielenkiintoiseen mielenjäsenyyteen Portaalin kautta, titaaniuran rakentamiseen kestävällä akkreditoinnilla, kuinka hallita maailmankaikkeus ja paljon muuta.

Pitääkö minun olla markkinointitaustaa?

Kuka tahansa voi hakea sertifioitua digitaalisen markkinoinnin asiantuntijaa - digitaalistrategiaa

Kuinka paljon kurssi maksaa?

Sertifioitu digitaalimarkkinoinnin asiantuntija - digitaalistrategia

Missä tutkinto tunnustetaan?

Pätevyytemme on maailmanluokan. Tämän avulla voit ottaa Digital Marketing Institute pätevyyden mukanasi riippumatta siitä, missä jännittävä urasi vie sinut.

Kenen pitäisi ottaa tämä kurssi?

Ohjelma on suunnattu kaikille, jotka suunnittelevat organisaationsa digitaalistrategiaa tai jotka todennäköisesti osallistuvat tulevaisuuden alaan ja haluavat kattavan ymmärryksen alasta. Tämä sertifikaatti sopii kaikille taitotasoille tai kokemuksille, ja se on suunniteltu valmistamaan sinua sitoutumaan strategiaan ja suunnitteluun kokonaisen digitaalisen markkinoinnin alueella.

Kuinka ohjelmaa arvioidaan?

Sertifioitu digitaalimarkkinoinnin asiantuntija - digitaalistrategia

Viimeksi päivitetty Marraskuu 2019

Oppilaitoksesta

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketi ... Lue lisää

The Digital Marketing Institute is the global certification standard in digital marketing and digital selling education. To date, over 47k people in 135 countries have studied with the Digital Marketing Institute, making ours the most widely taught digital certification standard in the world. At the Digital Marketing Institute, we have made it our mission to transform the skills and knowledge of digital professionals on a global scale. There are three core reasons for this. The first is to advance the careers of marketers and sellers, the second is to address the digital skills shortage to ensure businesses have a capable and agile workforce. The final reason is to provide educators with professional certifications that can nurture future generations. We’re as passionate as we are ambitious, and the journey has only just begun. Näytä vähemmän