ONLINESTUDIES.FI

Löydä Online Diplomiohjelmat Automaatio / Itsenäiset järjestelmätssa Australiassa 2019/2020

Diplomiohjelmien sisältö voi olla joko hyvin yleisluontoista tai pikkutarkan teknistä, mutta lähes aina se liittyy johonkin tiettyyn käytännönläheiseen taitoon. Diplomiohjelman voi yleensä suorittaa vuodessa tai kahdessa, ja usein opintoihin kuuluu myös oman alan työtehtävissä oppimista.

Tutkinnon MSc in Automation / autonomisen Systems on vahva tausta klassisen tekniikan aloilla, kuten termodynamiikan, mekaniikka, sähkökäyttöjen, automaattinen valvonta ja tieteenalojen tietoja ja tietoliikennetekniikka, kuten tietotekniikan, elektroniikan, viestintäjärjestelmät.

Etäopetus tai etäopetus on tapa tuottaa koulutusta ja opetusta, usein tapauskohtaisesti, opiskelijoille, jotka eivät ole fyysisesti läsnä kampuksella.

Australia on saarivaltio ja manner eteläisellä pallonpuoliskolla, on SW Pacific, jäsenmaana Commonwealth.

Ota suoraan yhteyttä oppilaitoksiin Suosituinta Online Diplomiohjelmaa Automaatio / Itsenäiset järjestelmätssa Australiassa 2019/2020

1 tulosta kohteessa Automaatio / Itsenäiset järjestelmät, Australia, Distance learning Filter

52708WA Teollisen automaation edistynyt tutkintotodistus

Engineering Institute Of Technology
Online Part-time 18 kuukautta Helmikuu 2020 Australia Perth

Vahva osaaminen ja asiantuntemus teollisuuden automatisoinnissa kattaa laajan osaamisen, joka ulottuu instrumentoinnista, automaatiosta ja prosessinohjauksesta, teollisuustietoliikenteestä, prosessitehtaan asettelusta, projektin ja varainhoidon hallinnasta sekä vahvan käytännönläheisen kemian tekniikan.